Auto Sense -viivakoodilukija

Syble XB-8608 on 2D-työpöydän viivakoodinlukija, 630 nm punainen LED, Plug and play, helppo käyttää. Yhteensopiva järjestelmien, kassakoneiden jne. Kanssa. Helppo tunnistaa matkapuhelimet, epätäydelliset, sumea viivakoodit suurella tunnistusnopeudella.

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus:


Syble XB-8608 on 2D-työpöydän viivakoodinlukija, 630 nm punainen LED, Plug and play, helppo käyttää. Yhteensopiva järjestelmien, kassakoneiden jne. Kanssa. Helppo tunnistaa matkapuhelimet, epätäydelliset, sumea viivakoodit suurella tunnistusnopeudella.

8608


Ominaisuudet

Uusi dekoodauspiiri tulkitsemaan erilaisia QR-koodeja

Plug and play, helppo asentaa, ja sitä voidaan käyttää nopeasti muiden toimistolaitteiden kanssa

Niinkin alhainen virhesuhde kuin 1/5 miljoonaa kertaa ja tarkka kosketuspainikkeella

Ammattimainen tekniikka, voi skannata WeChat, Alipay-viivakoodin


8608 场景 图

Parametri

Mallinumero

XB-8608

Valonlähteet

630 nm punainen LED

Tuetut symbolit

1D : UPC, EAN, Code128, AIM-128, ISSN, ISBN, Code39, Code39 Täysi ASCII, Code32, Code11, Code93, Matrix 2/5, lomitettu 2/5, Industrial 2/5, Codebar, MSI-Plessey, PLessey ITF-14, ITF-6, GS1-Databar (RSS).

2D : PDF417, Data Matrix, QR-koodi, Hanxin.

Skannaustila

Automaattinen induktiivinen

päätöslauselma

3 miljoonaa (koodi 39), 7,5 miljoonaa (Data Matrix), 4 miljoonaa (PDF 417)

Näkökenttä

Vaaka: 46,1 °; Pystysuora: 30,4 °

Optinen järjestelmä

640pixels (H) * 480pixel (V)

Indikaattori

LED, kaiutin

rajapinnat

USB HID / USB-COM / RS-232


Tuotteen yksityiskohdat :

Pakkaus ja lähetys

  Pakkaus :

SYBLE-viivakoodilukija vakiopaketti
1 x työpöydän viivakoodinlukija

1 x liitäntäkaapeli
1 x englanninkielinen käyttöohje
1 x takuukortti

Port:

GUANGZHOU (meritse, lentokoneella tai pikapostilla, FEDEX, UPS, DHL, ARAMEX ...)

Läpimenoaika: 7 ~ 15 työpäivää tilauksen mukaan.

8608 详情 _07

Palvelumme

1.Täydellinen valikoima innovatiivisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

2.Paras joustavuus vastaamaan asiakkaan erilaisia vaatimuksia.

3.Vastuullisuus ja tehokkuus asiakkaiden tarpeiden tyydyttämisessä.

4.Nopeammat toimitusajat ja koko myynnin seuranta.

5.Erittäin tyytyväinen myynti menee eteenpäin ja huoltopalveluihin.


valokuvapankki (16)
UKK

1.Onko jokaisella viivakoodilukijamallilla varastossa?

Kyllä, yleensä muutama määrä kutakin skanneria nopeaa toimitusta varten.


2. Hyväksytäänkö viivakoodilukijoiden näytejärjestys?

Kyllä, tervetuloa näytetilaukselle laadun testaamiseksi ja palvelumme tarkistamiseksi, mikä on hyödyllistä myös mainostamisessa.


3. Onko sinulla tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä? Kyllä, QC-osasto tarkistaa jokaisen tuotantovaiheen ja valmiiden tuotteiden ennen lähettämistä.


4. Mikä on viivakoodilukijoiden takuupolitiikka?

Tarjoamme 1 kuukauden vaihto- ja 24 kuukauden ylläpitotakuun. Viivakoodilukija voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana, jos se on tekninen ja laatuongelma. Takuun aikana ilmainen ja nopea korjausneuvonta, ilmaiset varaosat, jos se on tarpeen uusimiseksi tai uusien viivakoodilukijoiden vaihtamiseksi seuraavassa järjestyksessä.
Yritystiedot


Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., LTD sijaitsee Luogangin alueella, Guangzhoun kaupungissa. Olemme korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon. Meillä on ammattitaitoinen tekninen ryhmä, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivinen henki ja runsas työkokemus. Yrityksemme perusti vuonna 2013 Kiinan viivakoodiskannauslaitteiden suunnittelijoiden ryhmä, jonka rekisteröity pääoma USD 85 000. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaisiksi viivakoodilukijoiden toimittajaksi, jolla on yli 96 työntekijää.

 

Pääkonttorimme pinta-ala on 300 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän saakka viivakoodilukijamme vuotuinen tuotantokapasiteetti on saavuttanut jopa 200 000 kappaletta. Meille on annettu GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti kaikilla tuotteilla, jotka on sertifioitu CE-, RoHS- ja FCC-sertifikaateilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja myynnistä, ja meillä on nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Olemme vuosien ajan noudattaneet "laatua ensin, luotto ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen" toimintaperiaatetta. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen edullisin hinnoin. Käyttöönoton jälkeen kädessä pidettävät viivakoodilukija, monisuuntainen viivakoodilukija, langaton viivakoodinlukija, laserviivakoodilukija ja suuri investointi ovat kehittäneet uusia tiedonkeruulaitteita, joilla on esimerkiksi 1D- ja 2D-viivakoodinkeruu, RFID-lukeminen, tietokone ja 3G-mobiili puhelin. Olemme saavuttaneet erittäin korkean tunnustuksen eri markkinoilla. Tuotteitamme käytetään laajasti teollisuudessa, kaupassa, verotuksessa, maanpuolustuksessa,


syble viivakoodilukija

Hot Tags: auto sense viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like