2D handsfree viivakoodinlukija plug and play

Syble XB-8601 on meidän syble uusi muotoilu 2D Desktop viivakoodinlukija, 630nm Punainen LED, Automaattinen induktiivinen, joka käyttää ammatillista tekniikkaa, voi skannata wechat / alipay viivakoodi . Korkean suorituskyvyn uusi dekoodaus siru, tulkinta erilaisia 1D & 2D viivakoodeja, plug ang pelata jne. Tukee Kiinan 2D-koodia, tämä skanneri voi vaihtaa vain luku 1D viivakoodeja painamalla painiketta.

Tuotetiedot

Tuotteen yleiskuvaus


Syble XB-8601 on meidän syble uusi muotoilu 2D Desktop viivakoodinlukija, 630nm Punainen LED, Automaattinen induktiivinen, joka käyttää ammatillista tekniikkaa, voi skannata wechat / alipay viivakoodi . Korkean suorituskyvyn uusi dekoodaus siru, tulkinta erilaisia 1D & 2D viivakoodeja, plug ang pelata jne. Tukee Kiinan 2D-koodia, tämä skanneri voi vaihtaa vain luku 1D viivakoodeja painamalla painiketta.

barcode  scanner priceOminaisuuksia


  1. Uusi dekoodaus siru, voi lukea paperiluokan kaksiulotteinen viivakoodi; matkapuhelimet, tabletit ja muut näytöt yksiulotteinen kaksiulotteinen viivakoodi.

  2. dopt super laajakulmaobjektiivi, nopeasti lukea puhelimen näytön koodi.

3.Error rate alle 1/500 miljoonaa, tarkka ja oikea.

4. Professional taidot, skannaus WeChat, alipay maksu viivakoodi.

5. Plug and play, helppo asetus, nopea käyttö.Yrityksen tiedot

Guangzhou Xunbao Elektroniikka Technology. Co. Ltd sijaitsee Guangzhou, harjoittaa automaattista tunnistamista tuotetutkimuksen ja kehityksen, tuotannon, myynnin, palvelun yhtenä korkean teknologian yritykset, on ohjelmisto eteenpäin ajattelua ja innovaatiotietoisuus, laitteiston kehittämiseen ja myynnin hallinnan lahjakkuus joukkue.

Televiestintä teknologian aikaisintaan mukana viivakoodin skannaus laitteiden suunnittelu ja soveltaminen useita insinöörejä, yritys vuosien kovan liiketoiminnan jälkeen on saavuttanut hyviä sosiaalisia etuja ja taloudellisia etuja, peräkkäin kehitetty: kotimainen johtava automaattinen induktio bluetooth-viivakoodiskannerit, viivakoodi skannerit, laser / 2 d viivakoodi skannausalusta; Kansainvälinen kehittynyt pari multi-communication langaton viivakoodi skanneri, ja teollisuuden tason laser / kaksiulotteinen viivakoodi alusta, induktiivinen lataus langaton viivakoodi skanneri.

Barcode ScannerSertifikaatti

Handheld barcode scanner
Ukk


Kysymys 1: Mikä on tämän työpöydän viivakoodinlukijan skannausnopeus?

Sen 60 fps.


Q2: Kuinka kauan akku voi toimia?

Täyden latauksen jälkeen viivakoodiskanneri voi työskennellä jatkuvasti yli 6 tuntia .


Kysymys 3: Onko yrityksesi kauppayhtiö?

Olemme ammatillinen valmistaja Viivakoodi Scanner, on tehdas ei kauppayhtiö


Kysymys 4: Mikä on laatupolitiikkasi myynnin jälkeen?

viivakoodiskannerin takuu on 2 vuotta ja kaapeli on 6 kuukautta


Kysymys 5: Lähettääkö viivakoodiskanneri näytteen?

Kyllä, mutta ei ilmaiseksi.


Yksiulotteisen viivakoodin ja kaksiulotteisen viivakoodin välinen ero

  1. Ulkonäkö:


Yksiulotteinen koodi: Yksiulotteinen koodi koostuu pystysuuntaisista mustista ja valkoisista raidkaista, mustaja valkoinen, ja raitojen paksuus on myös erilainen, yleensä raidan alla on englanninkielisiä kirjaimia tai arabialaisia numeroita.

Kaksiulotteinen koodi: Kaksiulotteinen koodi on yleensä neliörakenne, joka ei koostu ainoastaan vaaka- ja pystysuuntaisista viivakoodeista, vaan siinä on myös monikulmiokuvioita koodialueella. Tekstuuri kaksiulotteinen koodi on myös mustavalkoinen, ja paksuus on erilainen. Kaksiulotteinen koodi on pistemuodostelman muoto!


2. Toiminto:


Yksiulotteinen koodi: Se voi tunnistaa tuotteen perustiedot, kuten tuotteen nimen, hinnan jne., mutta se ei anna tarkempia tietoja tuotteesta. Lisätietojen saamiseksi se tarvitsee lisää tietokantaa.

Kaksiulotteinen koodi: Ei vain yksilöivä tunnistustoiminto, vaan se voi myös näyttää yksityiskohtaisempaa tuotesisältöä. Esimerkiksi vaatteet voivat näyttää paitsi vaatteiden nimen ja hinnan myös käytetyt materiaalit, kunkin materiaalin prosenttiosuuden, vaatteiden koon, vaatteiden korkeuden ja joitakin pesuvarotoimia jne., ilman tietokonetietokantaa. , helppo ja kätevä.Hot Tags: 2d handsfree viivakoodinlukija plug and play, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, halpa hinta

Tutkimus

You Might Also Like