1D Iamge -pöydän viivakoodilukija erittäin herkkä

Syble XB-3120 on yksisuuntainen yhdensuuntainen laserviivakoodinlukija, skannausmenetelmä 20 riviä laser, skannausnopeus 1500 kertaa / s, voimakas laserdiodi, suuri skannausikkuna viidellä skannauskulmalla nopeaa dekoodausta varten, se voi käyttää supermarketteja, kauppoja, kirjakauppoja, apteekki, elokuvateatteri, ostoskeskus, ruoka - ja juomateollisuus, hotelli jne.

Tuotetiedot

Kuvaus


Syble XB-3120 on yksisuuntainen yhdensuuntainen laserviivakoodinlukija, skannausmenetelmä 20 riviä laseria, skannausnopeus 1500 kertaa / s, voimakas laserdiodi, suuri skannausikkuna viidellä skannauskulmalla nopeaa dekoodausta varten


määrittely

Mallinumero

XB-3120

Suorituskykyparametrit

Valonlähteet

650nm laser (Korkean intensiteetin laserdiodi)

Tuetut symbolit

CODE128 、 EAN-13 、 EAN-8 、 CODE39 、 KOODI 93, UPC-A 、 ISBN, GS1 Databar 、 Standardi 2 0f 5, Plessey, UPC-E 、 Codabar, UCC / EAN128 、 Teollisuus 2/5 - lomitettu 2/5 , Matriisi 2/5 , MSI-plessey, 1d-koodit.

Skannausmenetelmä

20 linjan laser

Skannausnopeus:

1500 kertaa / s

Skannauskulma

5 suunta

Tarkkuus

0,127 mm(5mil)@koodi 39, PCS = 90%

liitäntä

USB-HID, PS2, RS232

Visuaalinen osoitin

LED, kaiutin

Tulosta kontrasti

≥30% (UPC.EAN 100%)


Ominaisuudet:

Uusi dekoodauspiiri tulkitsemaan erilaisia 1D-koodeja

Plug and play, helppo asentaa, ja sitä voidaan käyttää nopeasti muiden toimistolaitteiden kanssa

Viisi skannauskulmaa, korkea herkkyys

Suuri skannausikkuna nopeaan dekoodaukseenhakemus


3120 应用 场景 (2)Yrityksen tiedot


Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., LTD sijaitsee Luogangin alueella, Guangzhoun kaupungissa. Olemme korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon. Meillä on ammattitaitoinen tekninen ryhmä, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivinen henki ja runsas työkokemus. Yrityksemme perusti Kiinan viivakoodiskannauslaitteiden suunnittelijoiden ryhmä vuonna 2013 rekisteröityllä pääomalla. USD 85 000. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaisiksi viivakoodilukijoiden toimittajaksi, jolla on yli 96 työntekijää.

 

Pääkonttorimme pinta-ala on 300 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän mennessä viivakoodilukijamme vuotuinen tuotantokapasiteetti on saavuttanut jopa 200 000 kpl. Meille on annettu GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti kaikilla tuotteilla, jotka on sertifioitu CE-, RoHS- ja FCC-sertifikaateilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja myynnistä, ja meillä on nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Olemme vuosien ajan noudattaneet "laatua ensin, luotto ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen" toimintaperiaatetta. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen edullisin hinnoin. Käyttöönoton jälkeen kädessä pidettävät viivakoodilukija, monisuuntainen viivakoodilukija, langaton viivakoodinlukija, laserviivakoodilukija ja suuri investointi ovat kehittäneet uusia tiedonkeruulaitteita, joilla on esimerkiksi 1D- ja 2D-viivakoodinkeruu, RFID-lukeminen, tietokone ja 3G-mobiili puhelin. Olemme saavuttaneet erittäin korkean tunnustuksen eri markkinoilla. Tuotteitamme käytetään laajasti teollisuudessa, kaupassa, verotuksessa, maanpuolustuksessa, kuljetuksissa, rahoituksessa, terveydenhuollossa ja postisektoreissa. Lähivuosina me perustaisimme meidät maailmanluokan ammattimaiseksi viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.Kilpailukykyiset palvelut

1. Teemme parhaamme palvellaksemme kutakin asiakastamme parhaamme mukaan. Hyvitämme sinulle esineet, jotka palautetaan mistä tahansa syystä 7 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Täysi palautus maksetaan, jos tavarat palautetaan alkuperäisessä kunnossaan.

 

Tavaroita, jotka ovat vaurioituneet tai puuttuvat komponentit, ei palauteta. Ostajat vastaavat kuljetuksen palauttamisesta asianmukaisilla pakkauksilla. Palautamme maksun välittömästi vastaanotettuamme palautuslähetyksen.

 

2. Tarjoamme yhden kuukauden vaihto- ja 12 kuukauden ylläpitotakuun. Tuotteet voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana tai säilyttää ensimmäisen vuoden ajan. Ostajat vastaavat vain takuutuotteiden palautuskustannuksista. (Useimmissa tapauksissa ostajan on palautettava vain ongelmakomponentit eikä koko paketti.)

 

Varmista ennen tavaroiden palauttamista, että saat (myyjän) palautusosoitteemme ja kirjoita ”lahja” toimitustiedotteelle. Käytä säännöllistä postipalvelua ja lähetä meille seurantanumero. Heti kun saamme tavarat, korjaamme tai vaihdamme ne ASAP.Pakkaus ja lähetys

Pakkaus :

SYBLE-viivakoodilukija vakiopaketti
1 x yksisuuntainen viivakoodilukija XB-3120

1 x USB-liitäntäkaapeli
1 x englanninkielinen käyttöohje
1 x takuukortti

Portti :

GUANGZHOU (meritse, lentokoneella tai pikapostilla, FEDEX, UPS, DHL, ARAMEX ...)

Läpimenoaika :   7 ~ 15 työpäivää tilauksen mukaan.


sertifioinnitOhje


Q1. Onko sinulla tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä?

Kyllä, QC-osasto tarkastaa jokaisen tuotanto- ja pakkausvaiheen ennen lähettämistä.


Q2. Mikä on viivakoodilukijoiden takuupolitiikka?

Tarjoamme 1 kuukauden vaihto- ja 24 kuukauden ylläpitotakuun. Viivakoodilukija voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana, jos se on tekninen ja laatuongelma. Takuun aikana ilmainen ja nopea korjausneuvonta, ilmaiset varaosat, jos se on tarpeen uusimiseksi tai uusien viivakoodilukijoiden vaihtamiseksi seuraavassa järjestyksessä.


Q3. Hyväksytäänkö viivakoodilukijoiden näytejärjestys?

Kyllä, tervetuloa näytetilaukselle laadun testaamiseksi ja palvelumme tarkistamiseksi, mikä on hyödyllistä myös mainostamisessa.


Q4: Onko yrityksesi kauppayhtiö?

Olemme ammattimainen viivakoodilukija, jolla ei ole kauppaa

 

Q5: mikä on laatupolitiikkasi myynnin jälkeen?

Langattoman viivakoodilukijan takuu on 2 vuotta ja kaapeli 6 kuukautta

 

 

 

Ota meihin yhteyttä:

Angela

Skype / WeChat / WhatsApp: 18588586527

s ales07 ( at ) syble.cn


viivakoodilukija XunbaoHot Tags: 1d iamge -pöydän viivakoodinlukija korkea tenssiivinen, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like