Mihin sinun kannattaa olla tarkkana käyttäessäsi viivakoodilukijaa?

- Mar 17, 2020-

Viivakoodilukijaa on käytetty laajasti käytännön tuotetunnistuslaitteena. Se muuntaa viivakooditarrojen välittämän analogisen tiedon digitaaliseksi signaaliksi, jonka ihmiset helposti hyväksyvät. Se näytetään tietokoneella ja siitä tulee välttämätön työkalu kaupoissa ja tehtaissa. . Koska kyseessä on korkean teknologian tuote, joka on tiiviisti integroitu optisiin, mekaanisiin, elektronisiin ja ohjelmistosovelluksiin, meidän on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kohtiin käytettäessä viivakoodilukijaa:

1) Pidä optiset komponentit puhtaina
Optiset kuvankäsittelykomponentit ovat tärkeä osa viivakoodinlukijaa. Käytön aikana on optiikka pidettävä puhtaana ja vältettävä pölyn vaikutusta skannerin toimintaan ja heikentää skannauslaatua.

2) Älä peukalo viivakoodinlukijaa
Älä puhdista puhdistamista mielivaltaisesti, koska valosähköisen muunnosjoukon optisilla komponenteilla on erittäin korkeat asemavaatimukset. Optisen komponentin sijainnin muuttaminen vaikuttaa viivakoodin skannauspistoolin kuvantamiseen. Siksi puhdista puhdistaessasi ensin pesuaineella ja pyyhi sitten kuivalla rievulla.

3) Asenna viivakoodilukija eri malleihin
Viivakoodilukijaa ei ole helppo asentaa kuin tavallisia sähkölaitteita. Eri käyttöliittymämalleilla on erilaiset asennusmenetelmät. Ennen asennusta tarkista, pystyykö tietokone määrittämään asianmukaiset viivakoodilaitteet, ja aseta sitten asianmukaiset ohjaimet, ja jotkut niistä täytyy kirjoittaa. BIOS-asetukset muuttavat ominaisuuksia. Siksi, kun asennat viivakoodilukijaa, erityyppiset käsittelytavat tulisi suorittaa eri mallien mukaan.

4) Viivakoodiskannerin tarkkuuden oikea valinta.
Viivakoodilukijan tarkkuus määräytyy käyttäjän omien tarpeiden mukaan. Jos skannauksen tarkoitus on nähdä kuva näytössä, tarkkuus on vain 100.

5) Skannatun kohteen sijainti
Kuvan soveltamisprosessissa joudumme joskus hankkimaan kuvan, jolla on kallistusvaikutus. Tällä hetkellä voimme määrittää kuvan sijainnin sivulla etukäteen siten, että käyttämällä sytytinä ja alkuperäistä paperia telalla ja alustalla alkuperäisen asettamiseen tarkkaan kulmaan, niin saat parhaan mahdollisen kuvan .