Mikä on laserviivakoodilukija?

- Nov 21, 2018-

Laser-viivakoodilukija on elektroninen laite, joka pystyy lukemaan ja tulostamaan painettuja tulosteita   viivakoodit a   tietokone , se koostuu valolähteestä, linssistä ja valoanturista, joka kääntää optiset impulssit sähköisiksi. valonlähde on 650 nm näkyvä laser.

En käytä lasersäteenä valonlähteenä ja käytän tyypillisesti joko edestakaisin liikkuvaa peiliä tai pyörivää prismaa skannaamaan lasersäde edestakaisin viivakoodin poikki. Laserviivalla voidaan havaita viivakoodin tankojen leveys ja välilyönnit niiden välillä, heijastu sitten skanneriin dekoodaamaan.

Laserskanneri lähettää ohut valonsäde viivakoodilla. Tämä valonsäde heijastuu viivakoodista eri tavalla riippuen pinnan väristä, jota säde osuu. Muista, että valkoinen on seurausta kaikista valon väreistä heijastuessa ja musta on kaikkien värien imeytymisen tulosta. Tietenkin, useiden tekijöiden takia, jopa viivakoodin musta heijastaa hieman valoa. Silti laserskanneri pystyy havaitsemaan viivakoodin tankojen leveyden havaitsemalla valon määrän, joka heijastuu pinnasta, jolle viivakoodi on painettu.

Laserviivakoodilukija toimii hyvin 1D-sovelluksissa; kuten UPC-A-koodit, joita käytetään laajasti vähittäiskaupassa ja ruokakaupoissa. Se mukautuu jopa kolmen jalan etäisyyksiin ja toimii hyvin alueilla, joissa on heikko valaistus. Laserviivakoodinlukija suorittaa skannauksen yhdellä kolmella eri tavalla: rasteroimalla (sieppaamalla skannattua aluetta peittävät linjat), liikuttamalla säteilyä (laser liikkuu UPC-alueen yli yhden rivin kerrallaan) ja kaikkisuuntaisella (lukuisat säteet luetaan) viivakoodit eri kulmista).

Laserviivakoodilukijan etuna on, että se pystyy lukemaan viivakoodeja myös viivakoodin tai skannerin ollessa liikkeessä, nopeasti ja tarkasti, mikä mahdollistaa nopeat dekoodaukset. Lisäksi laser voi heijastaa säteen pitkillä etäisyyksillä levittämättä, joten se soveltuu erinomaisesti kaukoskannaukseen.

Laserviivakoodilukijalla on korkea tarkkuus. Niiden katsotaan olevan hyvä suorituskyky skannausalueensa vuoksi. Heillä on kyky lukea viivakoodeja suuremmista etäisyyksistä, ja ne ovat suositeltavia kosketuksettomissa sovelluksissa.

Laserviivakoodinlukijat voivat lukea viivakoodeja suuremmalla etäisyydellä. niitä voidaan pitää etäisyydellä viivakoodista. Siksi niitä suositaan enimmäkseen pitkän kantaman skannaamiseen. Ja he voivat lukea pidempien viivakoodien ja erittäin helppo käsitellä. Jopa kouluttamaton operaattori voi käyttää sitä ilman mitään ongelmia.

Syble-, langallisissa ja langattomissa kädessä pidettävissä viivakoodilukijassa on saatavana erilaisia laserviivakoodilukijaa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi asiantuntija-suosituksen sopivimmasta viivakoodilukijasta.