Mikä on kiinteä skanneri?

- Aug 17, 2018-

Kiinteä skanneri käyttää kehittyneitä CMOS-antureita, valaistusta ja optista tekniikkaa, voi lukea nopeasti kaksiulotteisia ja yksiulotteisia viivakoodeja, OCR-merkkejä ja kaapata selkeän digitaalisen kuvan. Pienikokoinen, pienikokoinen, kevyt, sopiva asennukseen ja integroitumiseen pieneen tilaan muihin laitteisiin.


Kiinteä skanneri käyttää teollisuusluokan suunnittelua, kaikentyyppisiä kuorta, pölyttömiä ja vedenpitäviä, jotka täyttävät erilaiset teollisuusympäristöt ja ympäristöystävälliset sovellukset. Useat asennusreiät ovat käteviä asennuksen kiinnittämiseen. Useat LED-ilmaisimet ilmaisevat toimintatilan, äänen ja I / O-ulostulon, mikä on käyttäjälle helpompaa käyttää.


Kiinteällä skannerilla on erilaisia alimalleja erilaisten sovellusympäristöjen täyttämiseksi: onko luettu 5MIL suuritiheyksinen kaksiulotteinen viivakoodi tai pitkän matkan lukutarpeet, on aina mahdollista vastata vaatimuksiisi; voidaan räätälöidä asiakastarpeiden mukaan, on yleinen skannauslaite, joka vastaa täysin lääketieteellisiä laitteitasi. Itsepalvelupäätteiden, toimistosovellusten, elektronisen valmistuksen ja muiden alojen viivakoodinlukutarpeet.


Tuotteen ominaisuudet

Tukee useita vakiokoodeja ja merkkejä.

Lähes kaikki yksiulotteiset ja kaksiulotteiset viivakoodit voidaan lukea ja ne tukevat OCR-merkkien lukemista.


Kompakti muotoilu

Pienikokoinen, kevyt, pienempi kuin kiinteiden lukijoiden sama suorituskyky, helppo asentaa ja integroida pieneen tilaan.


Automaattinen induktiomoodi

Tuote voidaan asettaa induktiotilaan ilman ulkoisia antureita, automaattisen tunnistuksen viivakoodin ja automaattisen skannauslukeman. Se voi myös käynnistää ulkoiset signaalit tai ohjeet.


Omni-suuntaava lukuparekoodi

360 asteen suunnaton suuntainen viivakoodi, minimoi viivakoodin paikantamisvaikeus, varmistaa nopean ja tarkan lukuarvokoodin.


Mallin valinta

Siinä on erilaisia ominaisuuksia ja malleja, ja se tarjoaa räätälöityä suunnittelua ja kehitystä erilaisten tarpeiden tyydyttämiseksi.