Mikä on 2D-viivakoodilukija?

- Nov 25, 2018-

viivakoodeja.


Denso Wave -julkaisun QR-koodiin mahtuu jopa 7000 numeroa tai 4 000 merkkiä tekstiä - verrattuna 1D-koodiin, johon mahtuu vain noin 20 merkkiä.Koska QR-viivakoodit voivat sisältää enemmän tietoja kuin 1D-viivakoodeja, on helppo dekoodata, joten sitä käytetään eniten terveydenhuollossa, hallitushankkeissa jne. kuten Intian hallitus antoi QR-koodin kautta henkilökohtaisia profiileja sisältävän asiakirjan, joka sisältää yli 1000 numeroa, yksityiskohtaiset omistajien syntymäaika, paikka, sukupuoli, esittelyt, kun he menevät hallitukseen hakemaan jotain, toimiston on helppo purkaa lisätietoja asiakirjasta ja lisää tehokkuutta ja säästää aikaa.


Ja useimmat Etelä-Amerikan maat käyttävät PDF417: tä henkilötodistuksessaan ja ajokortissaan. Se sisältää myös satoja numeroita ja yksityiskohtaisen kansalaisen profiilin. Hallituksen henkilöstön on hyödyksi käsitellä sitä


se, tarvitset vain 2D-viivakoodinlukijan asiakirjan PDF417 lukemiseen, sinun ei tarvitse kirjoittaa tietokoneelle käsin.


2D-viivakoodeja voidaan käyttää tietojen tuomiseen ulkoisista lähteistä, kuten Office-ohjelmista, MS SQL -palvelimista ja muista tietokannoista ja tiedostoista; Tämä tarkoittaa, että ne voidaan usein integroida tehokkaasti yrityksen olemassa oleviin seurantamenetelmiin ja käyttää niitä sitten parantamaan näitä menetelmiä.


Tällä hetkellä melkein jokaisella on älypuhelin, se voi lukea 2D-viivakoodeja tavaramerkeistä, muiden mobiililaitteiden näytöt sovelluksensa kautta asennettuna, kuten Wechat, Apple pay jne., Se salli tärkeän tiedon jakamisen asiakkaiden kanssa helposti ja nopeasti. Asiakkaat voivat saada tietoja skannaamalla 2D-viivakoodit mainos- ja tuotemerkinnöissä tuotteiden valmistuspäivämäärän ja mainostietojen seuraamiseksi.


2D-viivakoodilukija käyttää sekä CCD- että kuvankäsittelytekniikkaa viivakoodien lukemiseen. Lisäksi 2D-skannereitamme voidaan tarjota johtimina tai langattomina, tai ne voidaan liittää iOS / Android-älypuhelimiin ja -tableteihin. Tarvitsetpa 2D-skanneria yleiseen myyntipisteeseen tai karuihin varastoympäristöihin, yksi tuotteistamme sopii sinulle.


Kuten ammattimainen viivakoodinlukijavalmistaja Kiinasta, olemme kehittäneet monenlaisia 2D-viivakoodilukijaa, joka sisältää langallisia ja bluetooth-malleja. Se voi olla yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien ja -laitteiden kanssa, kuten myyntipiste, katso bluetooth-mallit voivat muodostaa yhteyden IOS- tai Android-mobiililaitteet, jotka tukevat pitkän matkan tiedon talteenottoa ja lähettämistä isäntään prosessoitavaksi.


Riippumatta siitä, millaista 2D-viivakoodilukijaa tarvitset, ota yhteyttä johonkin myyntiasiantuntijaamme saadaksesi ammatillisia ehdotuksia.