Mitkä ovat tavallisten viivakoodilukijoiden lähetysmenetelmät?

- Aug 17, 2018-

Moderni yhteiskunta, kaikenlaiset työkalut ovat tullut käteviä tuotteita ihmisille. Viivakoodin pyyhkäisyapu on yksi niistä, joten työkalu voi nopeasti nopeasti skannata tuotetietoja, saada tuotehintoja ja niin edelleen. Tämä erityinen työkalu saavutetaan joidenkin siirtomenetelmien avulla. Mitkä ovat yleiset lähetystavat?

Viivakoodin pyyhkäisypisteen lähetystila on pääosin jaettu kahteen tapaan: yksi on langallinen lähetystapa, toinen on langaton lähetystila. Itse asiassa tämä on myös luokittelu pistooleihin, ja langallisella ja langattomalla on omat edut. Niin kutsuttu langallinen lähetys on itse asiassa indeksiraja, joka on liitetty tietokoneeseen tai siihen liittyvään laitteeseen laitteen ja datan välityksellä tiedonsiirtoon. Tietoliikennettä ei rajoiteta langattomasti, se voidaan lähettää Bluetooth- tai langattoman verkon kautta ja niin edelleen. Se on suhteellisen kätevä tapa lähettää.

Eri lähetystiloilla on erilaisia tuotetyyppejä. Langattoman pyyhkäisytaulun langaton siirto tosiasiallisesti vaatii meren omalla langattomalla viivakoodisovittimella vastaamaan käyttöä. Tietenkin eri tuotemerkeillä tuotettujen pyyhkäisynauhojen laatu on erilainen samankaltaisissa tuotteissa. Kuluttajien ei pidä kiinnittää vain huomiota lähetystoiminnan eroon, vaan myös kiinnitettävä huomiota viivakoodin skannausaseiden dekoodauskyvyn mukaiseen valintaan.

Täällä esitellään tavallinen tapa viivakoodin skannausapin lähettämiseen. Yhteenvetona voimme tietää, että markkinoilla on pääasiassa kahdenlaisia tuotteita, jotka ovat langattomia ja langallisia, ja ne voidaan valita todellisten tarpeiden mukaan. Suhteellisesti puhuttaessa langattoman viivakoodin skannausaseen hinta on usein korkeampi, koska sen käyttömukavuus, epäsuora toiminta ja dekoodauskyky ovat suhteellisen vahvoja.