Mitkä ovat langattomien skannerien edut?

- Aug 17, 2018-

Edut 1. Suuri määrä lukematietoja

Langaton skanneri voi lukea yksiulotteisen viivakoodin ja kaksiulotteisen viivakoodin tiedot. Yksiulotteinen viivakoodi voi tallentaa tietoa kymmeniä merkkejä. Kaksiulotteinen viivakoodi voi kuljettaa tuhansia tietojoukkoja ja sillä on tietty virheenkorjauskyky. Skanneri voi lukea ja siirtää kaikki viivakoodin tiedot näyttöön.

Etuna 2, nopea lukunopeus

Langattoman skannerin skannausnopeus on viisi kertaa näppäimistön syötteenä ja langattoman skannerin skannaus mahdollistaa "tasaisen tiedon syöttämisen"

Etu 3, korkea luotettavuus

Virheviesti tietojen syöttämiseksi näppäimistöä käyttäen on yksi kolmas prosentti ja virheenopeus käyttämällä optista merkintunnistustekniikkaa on yksi tuhannesta tuhannesta, kun taas virheenkorjaus langattoman skannauksen viivakooditekniikan avulla on alle miljoona.

Edut IV, joustava ja käytännöllinen

Langattoman skannerin viivakooditekniikkaa voidaan käyttää yksinään tunnistuksena. Se voidaan myös yhdistää tunnistuslaitteeseen automaattisen tunnistusjärjestelmän aikaansaamiseksi, ja se voidaan liittää muihin ohjauslaitteisiin automaattiseen hallintaan.