Kaksisuuntainen pyyhkäisyrengas ei poista viivakoodia.

- Aug 17, 2018-

Ensinnäkin on tutkittava, onko viivakoodin laatu laadukas. Tietenkään et voi ostaa ammatillista viivakoodin ilmaisinta testausta varten. Tavalliset käyttäjät voivat tunnistaa viivakooditulostuksen laadun paljaalla silmällä. Kuten kaikki tiedämme, viivakoodi koostuu mustavalkoisista palkkeista vastaavien standardien mukaan, joten voit testata sitä. Jos mustalla palkilla on joitain valkoisia pisteitä, voidaan arvioida, että koodin laatu ei ole liian hyvä, mutta skannausaseiden parempaa suorituskykyä voidaan silti lukea. Jos musta palkki on epätäydellinen, koodi on täysin lukukelvoton, on suositeltavaa havaita tulostusviivakoodilaitteet.

Kaksi, tarkista, onko painettu viivakoodi valmis ja onko painettu viivakoodi ylittänyt tarran rajan. Kaksisuuntaisen pyyhkäisypisteen skannausperiaatteen mukaan viivakoodin on oltava ehjä vasemmalta oikealle. Jokaisella mustavalkoisella palkilla on oma merkityksensä, ja epätäydellinen viivakoodi ei ole skannattava huippuluokan skannausaseella.

3. Tarkista, minkälainen viivakoodi on tulostettu, eli viivakoodin tyyppi, koodin 128, koodin 39, koodin 93, EAN-13 yleinen markkinakoodijärjestelmä jne., Jos tulostat koodijärjestelmän, ei kuulu tähän alue, sinun täytyy avata viivakoodin skannaus ase muita koodin skannaustoimintoa. Erityinen huomautus: monet asiakkaat käyttävät CODE93-koodia tulostettavaksi, jotkut skannausaseet eivät ole avattuja CODE93: n kanssa, joten ne on asetettava.

Neljä, tarkista, onko viivakoodin skannausase niin, että se on ehjä. Menetelmä on yksinkertainen: meillä on tavallisesti jonkin tavaran viivakoodit, jos juomapulloja, kirjoja ja elintarvikepakkauksia painetaan, laatu on erittäin hyvä, jos viivakoodin skannausapu ei vieläkään pysty skannaamaan näitä viivakoodeja, viivakoodi skannaus aseen vika.

5. Tarkista, viivakooditulostuksen sisältö on hyvin lähellä. Viivakooditunnisteen leveyden vuoksi jotkut viivakoodisisällöt ovat liian pitkiä. Viivakoodin pyyhkäisyapu voidaan jakaa tavalliseen pyyhkäisyapuohjelmaan ja korkean tarkkuuden viivakoodin pyyhkäisyn aseeseen. Jos skannauslaite ei ole kovin tarkka, se voi tuskin pyyhkäistä viivakoodia suurella tiheydellä. Tämä on ongelma skannatun pistoolin sovittamisessa ja viivakoodin tulosteessa. Helppokäyttöisyys on yksinkertainen, ja voit tulostaa viivakooditarrat, jotka eivät ole riittävän pitkiä testata.