Vinkkejä ostaa viivakoodiskannerit eri toimialoilla

- Apr 03, 2020-

Vinkkejä viivakoodiskannereiden ostamiseen eri toimialoilla


Miten valita viivakoodinlukija? Eri toimialoilla voi olla erilaiset suorituskykyvaatimukset viivakoodiskannereille. Kun valitset viivakoodinlukijaa, sinun tulee valita se omien tottumusten, todellisten tarpeiden ja taloudellisten olosuhteiden mukaan.


Viivakoodiskannerit on jaettu laserskannereihin, punavaloskannereihin, kuvaskannereihin ja valoherkkiin skannereihin suorituskyvyn mukaan; kannettavat skannerit on jaettu kannettaviin skannereihin, langattomiin skannereihin ja työpöytäskannereihin; dekoodausominaisuuksien mukaan ne on jaettu yksiulotteiseen skanneriin ja kaksiulotteiseen koodiskanneriin. Viivakoodien suosion myötä eri aloilla viivakoodiskannereilla on myös ollut yhä tärkeämpi rooli. Joten miten valita viivakoodinlukija? Eri toimialoilla voi olla erilaiset suorituskykyvaatimukset viivakoodiskannereille. Kun ostat, sinun pitäisi valita omien tottumusten, todellisten tarpeiden ja taloudellisten olosuhteiden mukaan.


I. Viivakoodiskannerin valinta valmistusteollisuudessa


Teollisuusympäristöllä on ainutlaatuiset ominaisuutensa. Viivakoodiskanrin resoluution ja lukunopeuden vaatimukset ovat erittäin korkeat. Samalla sillä on myös erittäin korkeat pölynkestävyys-, roiskeenkestävyys- ja pudotustason vaatimukset. Tasainen käyttö lämpötila-alueella.


Skanneria käytetään valmistusteollisuudessa viivakooditietojen keräämiseen tuotantoprosessissa sekä tilastollisten analyysien ja tietojen keruun avulla. Valmistusteollisuus on jaettu raskaaseen teollisuuteen ja kevyeen teollisuuteen, erilliseen valmistukseen ja jatkuvaan valmistukseen. Valmistuspajoilla ja valmistusprosesseilla on omat ominaispiirteensä. Valmistajien tulee valita sopiva viivakoodinlukija tai tiedonkeruutyökalu omien olosuhteidensa mukaisesti. .Ⅱ. Viivakoodiskannereiden valinta vähittäiskaupassa


Vähittäiskaupan asiakkaat ovat eniten huolissaan skannauksen laadusta viivakoodiskanneria ostettaessa. Samalla he harkitsevat, onko viivakoodiskannerin skannaus nopea ja herkkä, onko sillä korkea tunnistusaste ja korkea kustannustehokkuus ja pystyykö se skannaamaan rikkinäiset tai värjätyt viivakoodit. Helppokäyttöinen ja helppo korjata.


Esimerkiksi nopea skannaus supermarketin kassaolosuhteissa voi tuoda asiakkaille paremman käyttökokemuksen, joten viivakoodiskannereiden skannaustarkkuuteen asetetaan suurempia vaatimuksia ja viivakoodiskannereita tarvitaan huonon tulostuslaadun ja vahingoittuneiden viivakoodien skannaamiseen. Joidenkin skannereiden laajennetun syväterävyyden ansiosta kassat voivat helposti skannata kohdekoodin yhdellä kertaa huolehtimatta viivakoodin skannaussuunnasta ja tulostuslaadusta, mikä säästää paljon aikaa ja tuo asiakkaille suurimman asiakaskokemuksen.


Vähittäismyynnin varaston varaston varastokoneet vaativat maksimaalisen pitkän kantaman skannauksen. Varaston erityinen hyllytopografia asettaa korkeammat vaatimukset skannauspäätteen etäisyydelle.


Iii. Viivakoodiskannerin valinta logistiikka-alalla


Viivakoodiskannerit, joita käytetään logistiikka-alan tavaroiden skannaamiseen, vaativat nopeat skannausnopeudet. Heillä on myös oltava oma virtalähde ja pitkä valmiusaika. Lisäksi viestintäetäisyyden on oltava suhteellisen pitkä, voimakkaalla häiriönestokyvyllä ja tuotteen tunnistusindikaattorilla.


Automaattisten tunnistustuotteiden käyttö logistiikka-alalla on jaettu sisä- ja ulkoympäristöihin. Varaston erityisluonteen vuoksi sisäskannauksen nopeus ja etäisyyden säätö ovat korkeat vaatimukset. Käyttäjät voivat valita inventaariokoneet, jotka täyttävät standardeihin perustuvat ympäristövaatimukset niiden tarpeiden mukaan tehokkuuden maksimoimiseksi


IIII.valinta viivakoodiskannerit lääketeollisuudessa


Lääketeollisuus edellyttää, että viivakoodiskannereissa on kestävämpi kotelo, joka kestää kemiallisten aineiden, kuten puhdistusaineiden, hyökkäyksen, minimoi minibaarin koodien lukemiseen tarvittavan työmäärän ja ajan ja auttaa potilaita parantamaan lääketieteellisen hoidon tehokkuutta ja tarkkuutta.


Lääketieteellisiä liikkuvia IoT-terminaaleja käytetään laajalti eri aloilla, kuten liikkuvissa sairaanhoitaisissa työasemilla, avohoitoinfuusion hallinnassa, lääkäripartioosaston hallinnassa, kirurgisten laitteiden hallinnassa, lääkkeiden jakelussa, sairaalan omaisuudenhoidossa ja muilla aloilla.


Lääketeollisuuden valitsema viivakoodinlukija tarvitsee ergonomisen muotoilun, mukavan tuntuman, erittäin kevyen ja kannettavan sekä kevyet laitteet, jotka soveltuvat lääkintähenkilöstön liikkuvaan työhön; lääketeollisuudessa käytetyssä viivakoodinlukijassa ja mobiilidatapääteessä käytetään yleensä alan ensimmäistä antibakteerista koteloa. Se tekee lääkintähenkilöstön turvallisempaa käyttää, välttää rajat infektio, ja sopii paremmin lääketieteen sovelluksissa.