Ero langattoman skannerin ja mobiilin skannerin välillä

- Aug 17, 2018-

Skannausnopeuden kannalta matkapuhelimien viivakoodien skannausnopeus on verrattavissa langattomien skannerien kanssa. Kännyköiden pyyhkäisevät viivakoodit edellyttävät sisäänrakennettua dekoodausohjelmistoa kuvien skannaukseen, analyysiin, lähdön jne. Esittämiseen matkapuhelimeen, langattomat pyyhkäisynauhat. Asiantuntevan dekoodauspiirin ja kameran avulla dekoodausnopeus lasketaan järjestysjärjestyksessä millisekuntia. Seuraavat yksityiskohdat eroavat matkapuhelinten skannauksen ja langattoman skannerin välillä.

(1) Suunnittelunäkökohdat

Matkapuhelimen toiminta on erilainen, ja skannausviivakoodi on vain yksi monista toiminnoista. Syy, miksi matkapuhelin voi skannata viivakoodin, on se, että matkapuhelin sisältää dekoodausohjelmiston sisälle. Matkapuhelin skannaa kaksiulotteisen koodin luottamalla kameraan kuvan ottamiseksi ja sisäänrakennettu ohjelmisto analysoi ja tuottaa toisen kerran. . Langattomassa skannerissa on ammattimainen viivakoodilukija, joka skannaa ammattimaisesti viivakoodi QR-koodin. Ammattikohtaisesti matkapuhelimen skannaus on "pehmeä dekoodaus", langaton skanneri on "kova dekoodaus".

(2) eri toimintoja

Kun matkapuhelin skannaa viivakoodin, matkapuhelimen sijaintia on tarpeen muuttaa useita kertoja, eikä sijaintia muuteta halutulla tavalla, ja skannausviivakoodi ei ole riittävän joustava ja lukunopeus on hidas.

Langaton skanneri skannaa viivakoodi kutsutaan "ulkopuoliseksi tavoitteeksi". Kun painat käynnistyspainiketta, skannausasentoa säädetään automaattisesti. Voit lukea viivakoodi ilman manuaalisesti siirtääksesi skanneria tai viivakoodia edestakaisin.

(3) Erilaiset viestintälaitteet

Matkapuhelimen skannatut viivakooditiedot näkyvät vain matkapuhelimen näytöllä ja ne voivat kommunikoida enintään matkapuhelimen ohjelmistosovelluksen kanssa. Jos se näkyy tietokoneessa tai muissa laitteissa, se ei ole yksinkertainen asia.

Langaton skanneri tukee useita portteja, USB / RS232 / verkkoporttiyhteys ja muut sarjaportit ovat tuettuja. Langaton skannausohjelmisto käyttää periaatteessa näitä viestintäprotokollia. Langattoman skannerin skannatut viivakooditiedot lähetetään suoraan sovellukseen. Ohjelmistossa se näkyy tietokoneessa tai muussa järjestelmässä.