Ero sulautettujen viivakoodiskannausmoduulien ja kiinteiden viivakoodiskannausmoduulien välillä

- Apr 21, 2020-

Ero sulautettujen viivakoodiskannausmoduulien ja kiinteiden viivakoodiskannausmoduulien välillä


Yleisesti ottaen viivakoodiskannausmoduuli on viivakoodilukijan laitteistodekoodauslaite, joka voidaan kirjoittaa vastaavaan teollisuuden sovellusfunktio-ohjelmaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Jokapäiväisessä elämässämme olemme ostaneet tavarat offline-myymälöissä, napsauttaneet maksukoodia ja supermarketin kassat lukeneet näytöllämme olevan viivakoodin skannauspistoolilla kerätäksesi rahaa. Vastaava dekoodaustoiminto.


Viivakoodiskannausmoduulilla on pienen koon ja korkean integraation edut, ja se voidaan upottaa helposti matkapuhelimiin, tablet-tietokoneisiin, tulostimiin, kokoonpanolinjan laitteisiin, lääketieteellisiin laitteisiin ja muihin eri teollisuudenalojen laitteisiin. Viivakoodiskannausmoduulit on jaettu sulautettuihin ja kiinteisiin viivakoodiskannausmoduuleihin. Jotkut (yhden tai kaksiulotteiset) sulautetut skannausmoduulit voivat tukea vain paperikortille painettuja viivakoodeja tunnistuksen ja dekoodauksen skannaamiseksi, mutta eivät tue näytön koodeja, mutta tämä ei tarkoita, että suorituskyky ei olisi hyvä. Joten mikä on parempi, sulautettu tai kiinteä viivakoodiskannausmoduuli?


(1) Eri kotelointi

Kiinteässä skannerissa on pakattu valmiina tuotteena itsenäinen kotelo, jossa on sisäänrakennettu viivakoodiskannausmoottori. Aivan kuten skanneri kommunikoi suoraan USB: n tai sarjaportin kautta. Se voidaan upottaa myös älylaitteisiin, kuten New World FM420 -viivakoodiskannausmoduuliin ja kiinteään QR-koodinlukijaan IVY-8040. Koska kiinteällä skannausmoduulilla on parempi tiivistys ja kova materiaali, sillä on yleensä vedenpitävän, putoamisenesto- ja pölyominaisuudet. Upotetut voidaan upottaa itsepalvelukoneisiin, älykaappeihin, kulunvalvontaan tai kannettaviin laitteisiin. Suojattu moduuli on rajoitettu skannausmoduulin koon ja skannauksen suorituskykyvaatimusten perusteella. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös ulkoisesti mobiililaitteiden viivakoodiskannauskoneena työpöydällä kuten skanneri. Sitä voidaan käyttää myös teollisuuden kokoonpanolinjan laitteissa.


(2) Eri sovellukset

Kiinteä viivakoodiskannausmoduuli soveltuu yleensä käytettäväksi ympäröivässä työympäristössä ja skannausympäristö on erityisen kova, mikä voi pidentää sen käyttöikää. Sulautettu viivakoodinlukumoduuli sopii paremmin yrityksille, joilla on korkeammat vaatimukset viivakoodinlukulaitteille.


(3) Eri kustannustasot

Samoilla suoritusparametreilla sulautettu skanneri on kalliimpaa kuin kiinteä tyyppi.

Viivakoodiskannausmoduuleja on monen tyyppisiä, joita käytetään laajasti, ja sovelluskentät kasvavat jatkossakin. Jos haluat tietää enemmän viivakoodiskannerimoduulin tietyistä suoritusparametreista, voit käydä täällä.


XB-7705H 1d scanner