Uusi viivakoodilukija

- Nov 01, 2018-

On kulunut kauan sitten, kun 1D-viivakoodeja keksittiin ja käytettiin monilla aloilla, kuten logistiikassa, vähittäismyynnissä, varastossa, sairaaloissa jne .tehokkuus kasvoi jyrkästi tiedonkeruutekniikan kehitystyön myötä, ensin otetaan yhteyttä tyyppiseen CCD-viivakoodinlukijaan, laserviivakoodilukijaan. lukea yksinkertaisia 1D-viivakoodeja, kuten EAN13, joka on yleinen käyttö kaikissa supermarketien useimmissa tavaroissa. Tällöin viivakoodinlukijaa käytetään päätteenä tietojen keräämiseen ja lähettämiseen isäntään.

1D-viivakoodit sisältävät vain rajoitetut numerot, koska tekniikan kehityksen mukaisissa 2D-viivakoodeissa, kuten QR, DM, PDF417 jne. Keksittiin, se sisältää enemmän numeroita kuin 1D-viivakoodeja, ja nopea käyttö monilla aloilla, 2D-viivakoodit, jotka voivat sisältää yli tuhansia numeroita, tarjoavat mahdollisuus näyttää lisätietoja tästä tuotteesta, kuten alkuperäinen tuottaja, päivämäärä, yrityksen nimi jne., se on asiakkaiden kannalta helppo seurata tuotteiden kirjaa.

Kunnes viivakoodinlukijat voivat sanoa, että niitä käytetään edelleen perinteisenä tuotteena, mutta kun matkapuhelimen maksut aukeavat, asiat muuttuivat nopeasti. Esimerkiksi Zhifubao, Wechat, Apple pay sallivat asiakkaan skannata tai skannata maksun viivakoodit maksaakseen niin monta. itsepalvelulaitteiden on lisättävä skannausmoduuli lukeaksesi viivakoodeja matkapuhelinten näytöistä tai muista mobiililaitteista. Perinteinen itsepalvelukone hyväksyy useimmiten vain käteismaksut, mutta nyt heidän on lisättävä skannaustoiminto sähköisen maksun mahdollistamiseksi, koska yhä useammat kuluttajat " lompakolla ei ole käteisvaroja, ja he maksavat mieluummin matkapuhelimella. niin viivakoodinlukija vaihdetaan viivakoodiskannausmoduuliin integroitavaksi itsepalvelukoneisiin. Tämä on johtava suuntaus nyt, kaikki itsepalvelulaitteiden toimittajat alkavat parantaa tuotteitaan, tämä vaadi lisää skannausmoduulia viivakoodilukijan sijaan.

Kiinassa tapahtuvan miehittämättömän kaupan alkamisen lisäksi asiakas valitsee tuotteet ja tarkistaa itse, että se tarvitsee myös skannausmoduulin kassalle, jotta asiakas voi maksaa matkapuhelimella. Tämä on edullinen vähittäiskaupan tekniikka ja on trendi, joten ammattimaisena viivakoodilukijavalmistajana meidän on myös tehtävä muutoksia, kehitettävä sisäänrakennettua skannausmoduulia ja tehtävä yhteistyötä näiden itsepalvelulaitteiden toimittajien kanssa.

POS-teollisuudessa on toinen suuntaus: perinteinen pos-kone vaati yleiskäyttöistä viivakoodinlukijaa työskentelemään sen kanssa, nyt yhä useammat pos-toimittajat alkavat lisätä sisäänrakennettua skannausmoduulia salliakseen wechat-maksun, omenapalkan jne.

Markkinat muuttuvat nopeasti, olemme täysin valmiita muutokseen ja kehitämme uusia tuotteita vastaamaan vaatimuksia, muuttamalla myös myyntimenetelmää, nyt teemme yhteistyötä yhä useamman itsepalvelukonetehtaan kanssa.

Kahdeskymmenestoista Chinashop pidetään kunmingissa. Odotamme vierailuasi ulos osastolta: Hall 10 Stand 10034

Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co, itd