Kuinka valita oikea viivakoodiskanneri

- Aug 17, 2018-

Markkinoilla on satoja eri merkkejä viivakoodinlukulaitteista, ja hinta on erilainen. Joten miten valitset viivakoodin skannerin, joka sopii sinulle? Ensin sinun on tiedettävä, mitä viivakoodia haluat skannata: kuinka suuri on viivakoodi, onko se yksiulotteinen vai kaksiulotteinen, mitä tietoja se sisältyy, onko se ostettu toimittajalta tai painettu itsestään, kuinka hyvä on viivakoodi ja helppo lukea?

Valitse langallinen skanneri tai langaton skanneri? Tämä edellyttää viivakoodinlukijan ja tietokoneen ja muiden datapäätteiden välisen etäisyyden tarkastelua ja ympäristöolosuhteita. Jos skanneri ei ole kytkettynä datakaapeliin, henkilökunta ei tarvitse kävellä skannaamaan, mikä voi vähentää väsymystä ja nopeuttaa tehtävää, joten on parempi valita langaton skanneri.

Esimerkiksi valintamyymälöissä, tavarataloissa ja muissa vähittäiskaupoissa viivakoodin skannausalusta on hyvä valinta. Yleensä viivakoodin skannausalusta on pieni, ei käytä liikaa tilaa laskurissa ja voi tuottaa useita skannauslinjoja samaan aikaan ilman, että viivakoodeja on käsiteltävä. Nopeasti tunnistaa tavarat, mikä nopeuttaa kassakoneita ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Joissakin suhteellisen huonoissa olosuhteissa, kuten pölyssä, melussa, pimeissä työolosuhteissa jne., Meidän on käytettävä kestävää viivakoodilukijaa niin, että käyttäjät voivat selvästi nähdä ja kuunnella dekoodauksen palautteen meluisissa ympäristöissä.

Siksi valita, mitä viivakoodinlukijaa on harkittava oman työympäristön mukaan, joshan se pystyy vastaamaan skannaustarpeisiisi, se on viivakoodilukija, joka sopii sinulle parhaiten.