Viivakoodilukija, tunnetko tämän tiedon?

- Nov 18, 2019-

Viivakoodilukija, tunnetko tämän tiedon?


Viivakoodiskannerit ovat laitteita, joilla on monimutkaiset parametriasetukset. Nämä avainparametrit, kuten tarkkuus, skannausnopeus, skannausleveys ja -nopeus, myös käyttäjien on otettava huomioon valittaessa viivakoodiskanneria.


Viivakoodilukijalla resoluutio ilmaisee oikein lukeman kapeimman raidan leveyden. Laitetta valittaessa ei ole korkeampi laitteen resoluutio, mutta vastaavalla resoluutiolla varustettu viivakoodiskanneri valitaan tietyn sovelluksen käytetyn viivakooditiheyden mukaan. Käytössä, jos valitun laitteen resoluutio on liian korkea, tahrojen, lian jne. Vaikutus viivakoodisymboliin skannausjärjestelmässä on vakavampi.


Skannaa syväterävyys

Skannaava syväterävyys tarkoittaa etäisyyttä kauimpana etäisyytenä, jonka skannauspää antaa poistua viivakoodin pinnasta, ja lähimmän pisteen, johon skanneri voi lähestyä viivakoodin pintaa, varmistaen luotettavan lukemisen, joka on tehokas työskentelyalue viivakoodilukija. Jotkut viivakoodiskannerin skannauslaitteet eivät anna skannausterävyysindikaattoria teknisissä eritelmissä, mutta antavat skannausetäisyyden, eli lyhin etäisyys, jonka skannauspää sallii jättää viivakoodin pinnan.


Skannausleveys ja -nopeus

Skannausleveysindeksi viittaa viivakooditietojen fyysiseen pituusarvoon, jonka skannattu säde voi lukea tietyllä skannausetäisyydellä. Skannausnopeus viittaa skannauspalkin pyyhkäisytaajuuteen skannausraidassa yksikköaikaa kohti.

Wired handheld 1d barcode scanner