38 Gitex näyttely johtopäätös

- Oct 23, 2018-

2018 Gitex pidettiin World Trade Centre Dubai 14th-18 lokakuu .it on 8 näyttelytiloihin ja accommdate näytteilleasettajaa 51 maassa ja alueella maailmassa. yhteensä noin 6000 yrityksiä osallistui se missäkin yli 200 yritystä Manner-Kiinasta.

Tämä on suurin show Lähi-idässä ja houkutella asiakkaita Aasiassa, Afrikassa ja euroalueen maista, se on suuri mahdollisuus näytteilleasettajat ja Asiakkaat, se myös piti valtaa konferenssin aikana näyttelyn joka päivä ja luennoi kuuluisa toimitusjohtajien COOS jne, opimme lisää kehitys- ja kehitys teollisuutemme.

Tässä näyttelyssä esillä uusia tuotteita kuten 2D esitys viivakoodinlukija Bluetooth viivakoodi skanneri jne yhdessä meidän kuuma myydyin Laser Handheld Barcode Scanners.

Houkutella, ja yllättynyt olemassa ja mahdollisten kumppaneiden vierailunsa aikana osastollamme Hall 2, seistä 224.

Esityksen aikana käymme myös muut näytteilleasettajat, jotka liittyvät teollisuuden, ja näimme kehityssuuntauksista ja vaikutuksen meihin me tahtoa kehittää uusia tuotteita mukaan uusia vaatimuksia vähittäiskauppa, jotta yhtiömme kilpailukyvyn tulevaisuudessa.

38thGitex Näytteilleasettajat ovat alle aloilla:

3D-tulostus, Agro Tech, animaatio, tekoäly, Augmented Reality, Big Data, Blockchain, pilvipalvelut, tietokoneet ja oheislaitteet, kuluttajien ja vähittäiskaupan Tech, luovatalous, datakeskusten, Drones, sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja, koulutus Tech Yritysohjelmistojen, Environmental Tech, rahoittaa teknologian, Gaming, terveydenhuollon teknologian, infrastruktuuriverkkojen ja turvallisuus, Internetin, markkinointi, digitaalisen ja sosiaalisen median Tech, Mixed Reality, Mobile laitteiston ja oheislaitteiden liikkuvuutta Ratkaisuja, yksityisyyden ja Nano-teknologia, anturit, Robotiikka ja teollisuuden 4.0, puolijohteet, Cyber Security ja puolijohdelaitteiden, älykkäitä kaupunkeja /Egoverment Älykäs koti, älykäs työpaikalla, pehmo ajaksi tietokone, ohjelmisto yrityksille, ohjelmisto mobiili- ja sovelluksia, avaruusteknologia, urheilu Tech teknologian laitteisto, varastointi ja oheislaitteet, matkailun ja vieraanvaraisuutta tech, virtuaalitodellisuus viestintälaitteet ja kiinteä linja televiestinnän, matkaviestinnän, järjestelmää, Satelliitti ja jakelu.

Se näyttää jokaisen teollisuuden kehittynyttä teknologiaa ja on ihana myös menestymään näyttely, olemme höyläys mennä osallistua ensi vuonna, ja olemme myös kutsua teidät käymään uudelleen kaikki

Alla on kuva asiakas meidän Booth (Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co, Ltd ammatillisen viivakoodi skanneri toimittaja)

Photo with Client at Gitex Dubai