20. Chinashop-näyttely, johdanto ja kutsu Sybleltä

- Oct 26, 2018-

20. ChinaShop pidetään 1.- 3. Marraskuuta Kunmingin kaupungissa, YunNanin maakunnassa, China.it -tapahtumassa on toiminut China Chain Store & Franchise Association (CCFA) vuodesta 1999. Sen lisäksi, että se on toiminut 19 vuoden ajan, CHINASHOP on tullut Kiinan suurin ja ammattimaisin vähittäistapahtuma, jopa koko Aasiassa. Vuonna 2018 on CHINASHOPin 20. vuosipäivä, vuosipäiväjuhlat ja palkintojuhlat järjestetään samanaikaisesti, näyttelyssä on 13 hallia yli 9500 neliömetriä ja yli 55000+ osallistujaa, jotka näyttelevät 100000+ tuotetta.

Näyttelyalue alla:

01 Brändin vähittäiskauppa-alue

Tavaratalot, lähikaupat, erikoisliikkeet, supermarketit, ostoskeskukset, verkkokaupat ja miehittämättömät kaupat sekä muut vähittäiskaupan yritykset, jotka sijoittuivat Kiinan vähittäiskaupan 100 ja FMCG: n 100 parhaimpaan  

02 Kaupallinen näyttö- ja vyöhykesuunnittelu

Hyllyt, näyttölaitteet, myymäläsuunnittelu, ostoskärryt / korit, POP-näyttö, valaistuslaitteet, logo ja kyltit jne.  

03 Kylmän ketjun ja lämpötilan hallintavyöhyke

Jäähdytetyt kuorma-autot, terminaalipakastimet, energianhallintotekniikka, jääkoneet, säilytyslaitteet, tarjottimet, häkkiajoneuvot, koodausjärjestelmät, kylmäaineet jne.  

04 Tuoretuotteiden käsittelyalue

Kaupalliset keittiötarvikkeet, säilöntäaineet, pakkausvälineet, merkintälaitteet, punnitus- ja lajittelulaitteet, laadun havaitseminen ja sertifiointi jne.  

05 Älykäs IT-alue

Maksujärjestelmät ja laitteet, automaattinen tunnistustekniikka, punnitustekniikka, turvatekniikka, tulostimet, jäsenyyden hallintajärjestelmät, elektroniset hyllyetiketit, elektroniset opasteet, tietoanalyysijärjestelmät, myynninedistämisjärjestelmät, toimitusketjujärjestelmät jne.  

06 Ominaishyödykkeiden vyöhyke

Elektroniset kuluttajatuotteet, pakatut ruoat, juomat, maataloustuotteet, alkoholi, mausteet, tuoretuotteet, luomuruoat jne.  

 

Syble osallistuu myös näyttelyyn viivakoodiskannerin, tulostimen, POS: n ammattimaisena valmistajana. Ja aiomme esitellä uusia tuotteitamme uusille ja vanhoille asiakkaille.

Tässä on osastoltamme NO: 10034 Hall 10

Odotamme tapaamista pian

Chinashop Syble Exhibition Invitation