Langaton skanneri vihjeet

- Aug 17, 2018-

Langaton skannerit käyttää vinkkejä. Kun langaton tarkistuksen uudelleen käyttäminen voi olla tilanne, jossa et voi skannata viivakoodin. Tällä hetkellä useimmat ihmiset ajattelevat, että skanneri on viallinen, mutta se ei ole. Syy, miksi monet ihmiset voi skannata QR-koodi ei ole skanneri laite on rikki. Voi olla, että skanneri ei käytetä oikein, esimerkiksi skanneri skannaa viivakoodin väärin. Jotta jokainen parempi käyttää langattoman skanneri, esitän lyhyesti muutamia vinkkejä käyttää sitä.

1. etäisyys skannaus pään ja viivakoodin olisi mukautettava. Kaukaa ja lähellä löytää sopiva etäisyys. Pidä tämä etäisyys jokaisella skannauskerralla.

2. Kun skanneri skannaa viivakoodin, skannaus kulma ei voi olla 90°. Muussa tapauksessa viivakoodin tiedot ei voi tarkistaa normaalisti; skannaus-ikkuna ja viivakoodin olisi säilytettävä tiettyjen kaltevuus kulma, jotta saavutetaan Nopein ja tarkin skannaus vaikutus.

3. Kun skannaus, olla varma koskemaan skanneri täysin viivakoodin valon. Toisin sanoen viivakoodi on skannattu täydellinen skannaus, jotta viivakooditietoja voidaan täysin lukea skannerin. .

Jos langaton skanneri ei skannaa viivakoodin, tarkista ensin, jos sitä ei käytetä oikein ja sitten päättää, jos skanneri on epäonnistunut.