TLC 39 viivakoodi

- Apr 18, 2019-

Tietoliikenneteollisuuden foorumin (TCIF) linkitetyn koodin 39 (TLC 39) keksi vuonna 2001 Frederick Schuessler, Symbol Technologies, Inc. -yrityksestä. Tämä symbologia antoi monille yrityksille mahdollisuuden jatkaa nykyisten lineaaristen koodiskanneriensa käyttöä siirtyessään edistyneempiin laitteisiin, jotka voisivat lue myös kaksiulotteiset (2-D) komponentit.Symboli yhdistää koodin 39 - säännöllinen lineaarikomponentti, jolla on lisätty kytkentälippu, MicroPDF417 2-D-pinottuun komponenttiin, joka jättää johtavan datatunnisteen (S). Komponenttien välillä ei ole erotinkuviota, eikä niiden välillä ole vaadittavaa tilaa. Yhdyslippu ilmestyy viiden palkin ja neljän välilyönnin (edustaa kirjainta T) joukossa Code 39 -merkin oikealla puolella. Tämän kytkentälipun ja data-tunnisteen puuttumisen lisäksi TLC 39 perii ominaisuudet koodista 39 ja MicroPDF417 ja dekoodataan, kuten nämä symbolit tyypillisesti olisivat.


Lineaarinen komponentti; TLC39: n vaadittava syöttömerkkijono alkaa säännöllisellä lineaarisella koodilla 39. Koodin 39 linkittämiseen MicroPDF417: een on lineaarisen koodin 39 oikealla puolella 5 bar 'Code 39 link flag'. MicroPDF417-osa asetetaan lineaarinen koodi 39.


MicroPDF417 ei ole tavallinen MicroPDF417, eikä sitä voida lukea itsenäisesti. TLC39 MicroPDF417 -komponentti voi olla eri muodoissa ja muoto tunnistetaan MicroPDF417: n tietorakenteella, joka sisältää vain raakatiedot. Käytetty 'kirjekuorenumero' on numero, joka seuraa lähdön ensimmäistä [RS] -merkkiä. Kaikki skannaamattomat merkit, samoin kuin AI- tai DI-merkit, skanneri lisää kirjekuoren perusteella. Yleisimmin käytetyt kirjekuoret ovat 05 ja 06. MicroPDF417-komponentissa on aina neljä saraketta, joita käytetään koodaamaan lisätietoja, kuten sarjanumero ja muut valinnaiset tietoelementit


TLC39-lähtö päätetään yleensä [RS] [EOT] -arvolla. Linkitetty on testiarkki, jossa on näytteen TLC39-testit, yleinen komposiittiviivakoodikoeste (mukaan lukien TLC39), jossa on symbolit testaustarkoituksia varten, ja toinen televiestintäteollisuuden foorumin TLC39-arkki.


Jos haluat lisätietoja TLC 39 -viivakoodista ja sen purkamisesta , ota yhteyttä asiantuntijoihimme osoitteessa www.syble.cn tai www.syblecode.cn

TLC 39 barcode