Esittely kämmenlaitteiden käytännöllisistä eduista

- Nov 01, 2019-

Kädessä pidettävällä viivakoodilukijalla on seuraavat edut


1. Nopea syöttönopeus: Verrattuna näppäimistön tuloon, viivakoodin syöttönopeus on viisinkertainen näppäimistön tuloon nähden, ja se voi toteuttaa "välittömän datan syötön".

2, korkea luotettavuus: näppäimistön syöttötietojen virhesuhde on kolme prosenttia, optisen merkkitunnistustekniikan virhetaso on kymmenestuhatta, ja viivakooditekniikan virhetaso on vähemmän kuin miljoona.

Kuvion 3 mukaisesti kerätyn tiedon määrä on suuri: perinteistä yhden ulottuvuuden viivakoodia voidaan käyttää keräämään kymmeniä merkkejä tietoja kerralla, kaksiulotteinen viivakoodi voi kuljettaa tuhansia merkkejä tietoja, ja sillä on tietty automaattinen virheenkorjausominaisuus.

4. Joustava ja käytännöllinen: Viivakooditunnistusta voidaan käyttää yksinään tunnistusvälineenä tai se voidaan yhdistää vastaaviin tunnistuslaitteisiin automaattisen tunnistamisen toteuttamiseksi, ja se voidaan myös liittää muihin ohjauslaitteisiin automaattisen hallinnan toteuttamiseksi.

Lisäksi viivakooditarroja on helppo valmistaa, laitteille ja materiaaleille ei ole erityisvaatimuksia, tunnistuslaitteita on helppo käyttää, erityistä koulutusta ei tarvita ja laitteet ovat suhteellisen helppoja.

Yllä olevat ovat kannettavien viivakoodilukijoiden etuja. Toivon, että pystyt käyttämään näitä viivakoodilukijoiden etuja oikein käyttäessäsi niitä, jotta pystyt paremmin käyttämään niitä käytännössä.

Jos sinulla on vaatimuksia, ota rohkeasti yhteyttä!918RB详情(750)_04