Viivakoodi toiminnasta

- Aug 17, 2018-

Rikas elämä mukana väritulostimet, tavallisten ihmisten perheistä on tullut entistä värikkäämpää. Viime vuosina nopean kehityksen tietotekniikkaa, Joissakin perheissä on tehostettava - skannaus aseet. Se tarjoaa uuden tavan rapport perheen viihdettä. Ennen kuin päätät käyttää skanneria, ensin tunnistaa skannerin. Kuten korkean teknologian tuotteita tiiviisti integroitu optiset, mekaaniset tai elektroniset, sovelluksia ja muita tekniikoita, skanneri on suuret atk laitteiden kolmannen sukupolven jälkeen näppäimistö ja hiiri. Skannerin syntymästään 1980-luvulla se on kehittyi nopeasti ja laajalti käytetty. Suora kuvat, valokuvat, elokuva eri piirustukset ja asiakirjat asiakirjat voidaan syöttää tietokoneeseen skannerista ymmärtää näitä kuvia. Käsittely, hallinta, käyttö, varastointi tai tuotannon tiedot.

1. skanneri liitäntä:

On olemassa kolme yhteistä eri rajapintojen skannerit:

(1) SCSI (Small Computer Standard Interface): Yhdistettyjen laitteiden tässä liittymässä enimmäismäärä on 8. Yleensä suurin siirtonopeus on 40M/S, joka on nopeampi ja yleensä liitetään nopeita laitteita. SCSI-laitteiden asennus on monimutkaisempi. Yleensä SCSI-kortti lisätään PC, joka on helppo luoda laitteisto-ongelmat, mutta se on voimakas.

(2) EPP (parannettu rinnakkaisliitäntä): Tehostettu kaksisuuntainen samanaikaisesti tiedonsiirron käyttöliittymä suurin siirto nopeus 1,5 MB/s. Etuna on, että ei ole tarpeen käyttää muita kortteja PC rajoittamattoman määrän yhteyksiä (kunhan sinulla on riittävästi portteja), laite on helppo asentaa ja käyttää. Haittapuoli on, että nopeus on hitaampi kuin SCSI. Tämä liittymä korvaa low-end ja low-end suorituskykyvaatimukset koska sen helppouden asennus ja käyttö SCSI-liittymän.

(3) USB (Universal Serial Bus Interface): Jopa 127 oheislaitetta voidaan liittää. Nykyinen USB1.1 standard on enintään 12 Mbps siirtonopeuden ja toissijainen kanava hitaan tiedonsiirtoon. Tulevaisuudessa, jos USB 2.0-standardin skannerin nopeus voidaan ulottaa 480M / s. kuuma pluggable, plug and play. Tämän liittymän skanneri on tullut suosittu laitoksen ja edistäminen-standardin mukaisesti push Intel USB.

2. skanneri sisäinen rakenne ja toimintaperiaate:

Yhteinen tasoskannerit koostuvat yleensä valonlähde, optinen linssi, skannaus moduuli, analogisesta digitaaliseen muotoon piiri ja muovikotelossa. Se käyttää Valosähköinen elementti muuntaa havaitut optisen signaalin sähköiseksi signaaliksi ja sähköinen signaali muuntaa digitaalisen signaalin kautta analogisesta digitaaliseen-muunnin siirto tietokoneeseen käsittelyä varten. Kun skannaat kuvaa valon lähde valaisee kuvan ja heijastuva valo kulkee linssin lähentyä päälle skannaus moduuli. Skannaus moduuli muuntaa optisen signaalin analoginen digitaalinen signaali (eli jännite, joka on saanut valon voimakkuus). Liittyviä), myös huomautti pimeyden tuon kuvan verran. Tällä hetkellä analoginen digitaaliseen muotoon piiri analoginen jännite muuntaa digitaalisen signaalin ja lähettää tietokoneeseen. Väri on kvantittunut 8, 10 ja 12 bittiä RGB kolme väriä, ja signaali on jalostetaan edellä joukko bittiä skannatun kuvan. Onko suurempi määrä kvantisointi bittiä, se tarkoittaa, että kuva voi olla rikkaampi taso ja syvyys Värialue on ylittänyt tunnustamista kyky ihmisen silmä, joten meille korkeamman asteen skannerin Tarkkuusalue, jonka vaikutuksesta skannaus on t Hat väri on sileä ja näet enemmän yksityiskohtia.

3. skannaustarkkuus:

Skannerin tarkkuus määritetään kolmella tavalla: optinen osa, kone-osa ja ohjelmisto-osa. Toisin sanoen skannerin tarkkuus on kuin se optisten komponenttien sekä itse on saatu käsittelemällä analyysi laitteiston ja ohjelmiston.

Optinen tarkkuus on kohteet, että optinen osa kartoittava kanisteri kaapata per neliö tuumaa alueen todellinen määrä. Se viittaa fyysisen tarkkuuden CCD-skanneri (tai muu Optoelektroniset laite) ja totta päätöslauselman skanneri. Arvo on arvo saadaan jakamalla pikselin pisteeseen, että Valosähköinen elementti voi kaapata suurin scanable kokoa skanneri. Esimerkiksi skanneri 1200 DPI resoluutio on usein vain 400-600 DPI päätöslauselman. Laajennetun päätöslauselma syntyy yhdessä laitteiston ja ohjelmiston. Tämä prosessi luo tietokoneen analyysin kuvan ja matemaattinen täyttää tyhjään kohtaan (tätä prosessia kutsutaan myös interpolointi käsittely).

Optinen skannaus ja tuotanto ovat yksi-yhteen, mikä on kartoittava ja mikä on tuotos. Jalostettuina tietokoneen laitteistosta ja ohjelmistosta, lähtö kuvan tulee realistisempi ja tarkkuus on suurempi. Useimmat skannerit tällä hetkellä markkinoilla on ohjelmiston ja laitteiston laajennusmahdollisuudet päätöslauselmaesitystä. Jotkin skannerit kirjoittaa 9600 x 9600 DPI, joka on maksimi resoluutio saatu ei totta optinen tarkkuus skannerin ohjelmiston interpoloimalla. Joten skanneri, päätöslauselmassa on optinen tarkkuus (tai optinen tarkkuus) ja suurin resoluutio. Tietenkin me välitämme optinen tarkkuus. Tämä on kovaa työtä.

Sanomme, että skanneri on resoluutio jopa 4800 DPI (4800 DPI on optinen tarkkuus ja ohjelmisto eron käsittely summa), mikä tarkoittaa, että kun skannaat kuvan skannerista, se kerää 4800 x 1 neliö tuumaa skannaus pinta. 4800 pikseliä (kuvapistettä). 1 tuuman neliö skannattava alue skannataan 4800 DPI resoluutio tuottaa kuvan koko 4800 x x 4800 kuvapistettä. Kun skannaat kuvaa, mitä tarkempi skannaus on, hienompi vaikutus syntyy kuva ja mitä suurempi syntyy kuvatiedosto, mutta lisää interpolointi osia.