Voiko punainen valo yhden ulotteen viivakoodinlukija skannata näytön?

- May 22, 2020-

Vaikka erilaiset 2d-viivakoodit ovat tällä hetkellä vallitsevia, yhden ulottuvuuden viivakoodit vievät edelleen korvaamattoman aseman joissain käyttötapauksissa. Vaikka useimmat yhden ulottuvuuden viivakoodinlukijat perustuvat skannauspaperiin, erittäin suositun mobiilimaksun suorittamiseksi joillakin yhden ulottuvuuden viivakoodilukijamalleilla alkaa myös skannata elektronisia näytön koodeja, kuten matkapuhelimia. Esittelemme nyt CCD 1D -kämmenlaitteen, joka pystyy lukemaan näytökoodeja, XB-918RB.


918RB


Se on ergonomisten standardien mukaisesti suunniteltu skannauslaite. Kokonaiskanneri näyttää erittäin sileältä ja sopii täydellisesti käyttäjän&# 39 käteen. Käsi ei myöskään pitkän käytön jälkeen ole väsynyt. Kahvan takaosa on varustettu anti-seismisellä ja luistamattomalla pehmeällä kumilla, joka estää huolimattomuuden aiheuttamat tuhoisat vauriot.

Se ottaa käyttöön Syble / Xunbaon ydinteknologiainstituutin itsenäisesti kehittämän dekoodauspiirin, joka pystyy skannaamaan kaikki maailman yleiset yhden ulottuvuuden viivakoodit, ja sen lukutulos on saavuttanut kansainvälisen edistyneen tason.