Viivakoodin skannaus aseiden hakeminen supermarketissa

- Aug 17, 2018-

Tehokas varastonhallinta on välttämätön kulmakivi vähittäiskauppojen, kuten lähikauppojen ja supermarkettien, onnistumiselle. Asiakkaiden tyytyväisyyden parantamiseksi ja voittojen suojaamiseksi hinnanmuutokset on päivitettävä reaaliaikaisesti. Lisäksi riittämätöntä tai ylimääräistä inventaariota on hallittava asianmukaisesti. Samanaikaisesti kassan nopeuden ja asiakaspalvelun tehokkuuden parantaminen sekä uusien työntekijöiden kouluttaminen, joilla on suuri vaihtuvuus, on haaste suurelle vähittäiskaupalle, kuten lähikaupoissa ja supermarketeissa.

Jotta voitaisiin parantaa vähittäiskauppojen, kuten lähikauppojen ja supermarkettien tehokkuutta, tuottavuutta ja asiakastyytyväisyyttä, supermarket-kassareiden viivakoodilaitteiden avulla työntekijöiden on voitava välttää inhimilliset erehdykset ja säästää aikaa myös silloin, kun ne varastoidaan hämärissä varastotiloissa. Tuetaan langatonta lähiverkkoa ja erilaisia ohjelmistotyökaluja, joilla parannetaan myymälä- ja back-end-järjestelmiin liittyvien hintojen päivitystehokkuutta. Myös tukevat langatonta henkilökohtaista verkkoa, joka tulostaa uusimman hintatiedon reaaliajassa.

Handsfree-skannerin nopea lukunopeus (kutsutaan myös kiinteäksi skanneriksi, viivakoodin skannausalusta) voi nopeuttaa kassanopeutta, langattomat datapäätteet (tunnetaan myös nimellä tiedonkeräimet, varastokoneet) ja langaton verkkoyhteys , suuri kapasiteetti Ominaisuudet, kuten muisti ja alhainen virrankulutus, antavat myymäläavustajat lukemaan nopeasti täydelliset tuotetiedot ilman säännöllistä lataamista. Näitä laitteita voidaan helposti mukauttaa ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa uusien tulokkaiden pääsyn nopeasti.