Viivakoodilukijalähetystila

- Jan 02, 2020-

Viivakoodilukijalähetystila


Viivakoodilukijalähetystila, skanneri voidaan jakaa langalliseen ja langattomaan skanneriin.

Langallinen skanneri, kuten nimestä voi päätellä, on tietolinja tietokoneen tai POS-koneen kanssa tiedonsiirtoa varten.

Langaton skanneri, joka tunnetaan myös nimellä langaton skanneri. Yleensä dataa voidaan siirtää bluetoothin, wifi: n jne. Kautta, jota datajohdon ja kaapelin pituus ei rajoita. Se on kätevä käyttää


Valintahinnan kannalta langaton skanneri on korkeampi kuin langallinen skanneri.

Langaton viivakoodisovitin on tuote, joka muuntaa langallisen skannerin langattomaksi skanneriksi.


Langaton skannauspistooli on jaettu korkea- ja matalalaatuisiksi tuotteiksi, hinta määräytyy pääasiassa skannauksen viivakoodin tyypin (yksi- tai kaksiulotteinen) jälkeen, jota seuraa viivakoodin tarkkuus, kuten tarve skannata erittäin pieni viivakoodi, joten skannerin dekoodauskykyvaatimukset ovat erittäin korkeat, hinta on korkeampi.

Langattoman skannauspistoolin päätarkoitus on viimeistellä don' tietokoneeseen lähetetyn viivakoodin skannausta ei tarvitse kaapeloida, jolloin puhelin voi myös skannata viivakoodin, markkinoilla on joitain ilmaisia ​​matkapuhelimia, jotka skannaavat viivakoodin ja lähettävät tietokoneohjelmistoon, voi saavuttaa langattoman skannerin ja toiminnon vaikutuksen. Mutta kaupalliseen skannaukseen tämä vaikuttaa vakavasti työn tehokkuuteen. Jos tarvitset ostaa ammattimaisia ​​skannauslaitteita, ota yhteyttä Syble-yritykseen (sales04@syble.cn tai whatsapp / wechat: 0086-18565007769), joka on tarkoitettu palvelemaan sinua.


微信图片_20191129104720