Viivakoodin skannerin testausmenetelmä

- Aug 17, 2018-

Kun ostat sovellettavan viivakoodilukijan, yrität käyttää laitetta, mutta testaa viivakoodilukijaa oikein, mutta harvat ihmiset kiinnittävät siihen huomiota. Haluan kertoa teille siitä, miten se testataan oikein tänään.

Kun saamme skannerin, liitämme sen oikein. Kun yhteys on päättynyt, painike kytkeytyy päälle. Kun virta on päällä, merkkivalo syttyy ja terävä piippaus kuuluu, mikä osoittaa, että skanneriliitäntä on onnistunut. Jos yhteysongelmassa on ongelmia, siirry kohtaan Katso syyt, erityiset syyt ja ratkaisut. Kirjoitimme edellisessä artikkelissa, voit mennä katsomaan sitä itse. Jos et ymmärrä, voit tutustua virallisella verkkosivustollamme tai soittaa asiakaspalvelun huoltopalveluun.

Testauksen aikana ongelma ilmeni: Useat asiakkaat näkevät käsikirjan viivakoodin tavallisesti testatessaan, ja ne skannaavat sen. Tämä on väärin! Koska et tiedä, tässä käsikirjassa olevat asennuskoodit ovat joitain komennon viivakoodeja skannerin asettamiseksi. Näitä viivakoodeja voidaan käyttää vain skannerin asetusten muuttamiseen, mutta ne eivät voi näyttää latausta. Jos testaat tämän, löydät skannauksen. Asennuksessa on erilaisia ehtoja eli sitä ei voida käyttää normaalisti, joten järjestelmässä on ongelmia, joten muistuttakaa käyttäjille, että et pysty käyttämään käsikirjan asetuskoodia testataksesi skanneria. Jos haluat asettaa skanneriin joitain toimintoja, Noudata tarkasti skannerin käyttöä koskevia ohjeita noudattamalla ohjeita.

Oikea testi: avaa tulotiedostatiedosto (TXT, WORD, EXCEL jne. Tai tekstiviesti, QQ, WeChat-valintaikkuna jne.) Kytkettynä tietokoneessa tai matkapuhelimessa ja osoita kohdistin asiakirjaan tai valintaikkunaan varmistaaksesi, että skanneri. Normaalin tiedonsiirron yhteydessä avaa skanneri ja skannaa joillakin viivakoodeilla, kuten tavaroilla (ruoka-laatikot, juomapullot) tai kuriiripalvelut. Skannerin valo vilkkuu, summeri antaa äänimerkin ja näyttöön tulee asiakirja tai valintaikkuna. Vastaavat viivakooditiedot osoittavat, että viivakoodiskanneri lähetetään normaalisti ja skanneria voidaan käyttää normaalisti.