Kaksiulotteisen koodin / 2D-pyyhkäisyn ase

- Aug 17, 2018-

Kaksisuuntaiset koodit / kaksiulotteiset skannausaseet ovat tulleet erittäin suosittuja, koska suuri määrä tietoja voidaan tallentaa pieneen määrään. Viivakoodinlukulaitteet nykyisille markkinoilla oleville asiakkaille tarjoavat enemmän vaihtoehtoja kuin mitä tahansa tekniikkaa markkinoiden aikaisemmassa vaiheessa. Viivakoodin suunnittelun innovaatio tuottaa itse tietoja ja lisää uusia vaihtoehtoja kannettaville ja kiinteille skannerin tarkkuuslukemille. Toisaalta, koska kasvava määrä lineaarisia viivakoodeja, kaksiulotteiset / kaksiulotteiset viivakoodit käyttävät pystysuorat pystysuorat koot, joten lisätty data on olennaisesti pinottu tieto on jo olemassa. Yritysten varastoitavien tietojen määrän lisääntyminen lisää uusien viivakoodinlukulaitteiden ja viivakoodilevyjen toimivuutta ja käytännöllisyyttä.


Kaksisuuntaista koodin / 2D-pyyhkäisypistettä on kehitetty kaksidimensionaalisen viivakooditekniikan jatkuvaan muuttamiseen samaan suuntaan pystysuoraan ja lineaarisesti. Monimutkaisen kaksidimensionaalisen viivakoodin dekoodauksen skannerin suunnitteluominaisuuksien käyttäminen on tehokas tallennus, tunnistus ja tietojen kokoaminen useille eri teoksille. Kasvava liiketoiminta-alue on, jossa kaksiulotteiset koodin pyyhkäisy-aseet ovat muuttumassa kiinteäksi osaksi jokapäiväistä elämää. Muutokset rikollisten käsittelemiseen henkilökohtaisissa tietokoneissa ja tietotekniikassa ovat usein johtaneet tiukempiin tietoturvaan ja tiukempiin tietojen keräämiseen kaikkialla teollisuudessa.


Lääketieteen ammattilaiset ovat yhä enemmän riippuvaisia kaksidimensioidun koodin pyyhkäisy-aseen tarkkuudesta ja eheydestä lääketieteelliseen hoitoon. Tehtävä, jossa on monia erilaisia lääketieteellisiä prosesseja, vaatii tiukkaa huomiota jokaiseen eri näkökulmaan. Epäonnistunut lääketieteellinen ammattilainen ja lääketieteellinen laitos uhkaisi niiden seurauksia ja huolellinen tietueiden säilyttäminen aiheuttaisi oikeudellisia ongelmia tai vielä pahempaa elämää. Kaksisuuntaista koodia / kaksiulotteista skannauslaitetta käytetään nykyään yleisesti erilaisten lääkkeiden, lääketieteellisten tarvikkeiden inventaariotietojen ja potilaan saannin ja purkautumisen taulukoimiseksi. Itse asiassa potilaiden yksityisyyden suojaamiseksi perustetut tietosuojalainsäädäntö voi edistää skannerien käyttöä lukea kaksiulotteisia viivakooditietoja, muutoin vaikeasti tunnistaa ihmisten silmät.


Koska kaksiulotteiset / kaksiulotteiset viivakoodit käyttävät vähemmän tilaa kuin perinteiset lineaariset vastapuolet, valmistajat eivät tarvitse sijoittaa viivakoodilistoja avaruustarroihin, jotka voidaan lisätä äänenvoimakkuuteen. Useimmat 2-D-koodin / 2-D-pyyhkäisypistooliohjelmat ovat helposti yhteensopivia monien erilaisten järjestelmien kanssa, joiden avulla tallennetaan ja järjestetään yksinkertaisuus. Jos tietokoneohjelmaa voidaan perustaa, tietojen syöttäminen helposti kaksiulotteisesta koodista / kaksiulotteisesta skannausaseesta ja ehdottaa laskentataulukon sijoittamista suoraan tai varaston muodossa, voi auttaa vähentämään henkilöstön tarpeita organisaatio. Liiketoimintaprosessin loppuunsaattaminen, kun työntekijöiden määrä vähenee, johtaa tulojen kasvuun ja resurssien säilyttämiseen. Kaksisuuntaisia koodauslaitteita pidetään yleensä kustannustehokkaana tapana parantaa monia eri toimintoja.