2D-viivakoodin ja 2D-viivakoodinlukija

- Dec 17, 2018-

2D-viivakoodin ja 2D-viivakoodinlukija

2D-viivakoodilla tarkoitetaan 2-ulotteisia viivakoodeja, se sisältää suorakulmioita, pisteitä, kuusikulmioita ja muita geometrisia kuvioita. Ensimmäisen 2D-viivakoodin on kehittänyt David Allais Intermed Corporationissa vuonna 1987. 2D-viivakoodit sisältävät paljon tietoa ja datan määritelmää 2d-viivakoodille, koska he tallentavat tietoja vaaka- ja pystysuunnassa; itse asiassa 2D-viivakoodit voivat tallentaa jopa 7 089 merkkiä, mikä on paljon suurempi tallennuskapasiteetti kuin tavallisten viivakoodien 20 merkin kapasiteetti. 2D-viivakoodeja käytetään valmistuksessa, varastoinnissa, logistiikassa ja terveydenhuollossa, ja ne ovat suosittuja, koska ne ovat luettavissa, kun ne on painettu pienikokoisiksi ja tuotteelle syövytetty.

Yleisimmin käytetyt 2D-viivakoodit ovat QR, DM ja PDF417, tässä on yksityiskohdat näistä kolmesta 2D-viivakoodista:

Data Matrix -koodit - Datamatriisikoodit ovat 2D-symboleja, jotka on asetettu neliö- tai suorakulmaiseen ruudukkoon. Tiedot koodataan vaaka- ja pystysuunnassa sarjassa tummia ja vaaleita lohkoja. Datamatriisikoodeja ei voi lukea laserskannereilla; Pikemminkin ne luetaan kuvien, CCD: n ja muiden kamerapohjaisten tuotteiden kanssa, jotka lukevat alueen sisältämää tietoa linjaa vastaan.

QR-koodit - Pikavastauskoodit, tai QR-koodit, alkoivat Japanissa menetelmänä auton osien seuraamiseksi. QR-koodit voivat koodata URL-osoitteita ja skannata älypuhelimilla QR-koodin tarkistussovelluksella. QR-koodit voivat sisältää maantieteellisiä koordinaatteja, tekstiä ja muuta tietoa.

PDF417-koodit - PDF417-koodi on 2d-viivakoodi, joka sisältää erittäin tiheän symbologian, joka koodaa tekstiä, numeroita, tiedostoja ja datatavuja. PDF417-koodit tallentavat turvallisesti ja edullisesti suuria määriä tekstiä ja dataa. Koodit sisältävät useita lineaarisia rivejä pinottuja koodisanoja. Siksi PDF417-symbologiaan viitataan pinotulla lineaarisella symbologialla.

2D-viivakoodien takia voi tallentaa enemmän tietoa kuin 1D-viivakoodeja, joten sitä käytetään laajasti terveydenhuollossa, valtion asiakirjoissa jne.

2D-viivakoodilukija tarkoittaa, että laite pystyy lukemaan edellä mainitut 2D-viivakoodit ja myös 1D-viivakoodit. Joka sisältää langallisen ja langattoman 2D-viivakoodinlukijan, esityksen 2D-viivakoodinlukijan jne.

2D-viivakoodiskannerien hinta on nyt verrattavissa 1D-viivakoodilukijaan samoin kuin edullisiin viivakoodiskannausratkaisuihin, jotka sisältävät 2D-viivakoodilukijat.

Kustannusten aleneminen tarkoittaa, että 2D-viivakoodinlukijat ja niitä käyttävät inventaario- ja omaisuudenhallintajärjestelmät voivat maksaa itsensä vielä nopeammin. Sijoittaminen tehokkaaseen 2D-viivakoodijärjestelmään säästää aikaa ja vähentää varastojen ja omaisuuden menetyksiä ja maksaa monissa tapauksissa nopeasti itsensä.

Syble tarjoaa kaikenlaisia 2D-viivakoodilukijoita kilpailukykyisin hinnoin. Asiakkaat ja markkinat voivat hyväksyä ne. Tervetuloa käymään osoitteessa www.syble.cn oppiaksesi lisää meistä ja tuotteistamme