Android 2D -viivakoodilukija

2.4G- ja Bluetooth-langattomassa Android 2D -viivakoodinlukijassa yhdistyvät erinomaiset 1D- ja 2D-viivakoodiskannausominaisuudet pitkän kantaman etäisyydellä.

Tuotetiedot

Kuvaus

Android 2D -viivakoodilukija yhdistää ensiluokkaiset 1D- ja 2D-viivakoodiskannausominaisuudet langattoman tekniikan vapauteen, jolloin käyttäjät voivat tukea korkeatasoista mukavuutta pitkien työaikojen aikana ilman, että tarvitaan liikkumisen rajoituksia. HID-tilaa käytetään pääasiassa Applessa, tablet-laitteissa, kannettavissa tietokoneissa jne., Ja se voidaan muodostaa pariksi ilman minkäänlaista APP-ohjelmistoa. Sen kompakti rakenne, korkea suorituskyky ja erittäin käytännöllinen.


Parametri

Mallinumero

XB-6208R & B

Valonlähteet

617nm LED Aimer, valkoinen LED

Skannauksen tyyppi

Kuva CMOS

päätöslauselma

640 * 480

Skannausmenetelmä

Manuaalisesti / Automaattinen / Peräkkäinen skannaus

Skannauskulma

Suuntaviiva ± 55 °, kierto 30 °, nousu ± 55 °

Kontrasti

≥20%

Tarkkuus

≥5mil

Skannauskentän syvyys

EAN13 50-200 MM (13 MIL); QR 25-240 MM (20 MIL); PDF147 30-130 MM (6,67 MIL)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID

Langaton kommunikaatio

Erillisen vastaanottimen pariliitos: 2.4G-tiedonsiirto. Bluetooth-laitteiden pariliitos: Bluetooth BLE 4.0

Langaton lähetysetäisyys

30-50 metriä (avoin etäisyys)


ominaisuudet

Android 2D -viivakoodilukijalla on 1D-laserskannerin suorituskyky, ja sillä on myös erinomainen 2D-skannaustaso. Tämä kompakti ja kevyt laite voidaan jopa integroida helposti kaikkiin viivakoodilukemiin laserskannausnopeudella.

Lisäksi sillä on kyky vangita huono laatu ja rikkoutuneet viivakoodit, erittäin tarkkoja. Viivakooditarrat ovat helposti naarmuuntuneita tai likaisia monella tavalla. Erinomainen patentoitu dekoodausohjelmisto mahdollistaa rikkoutuneiden viivakoodien skannaamisen nopeasti, mikä vähentää aikaa ja kustannuksia.

1D- ja 2D-viivakoodien monisuuntainen skannaus ilman, että sinun on kohdistettava viivakoodi tarkasti kuvansiirtolaitteeseen. Ainutlaatuisella kohdistusmoodilla on kirkas keskipiste, joka varmistaa nopean ja tarkan skannauksen myös kirkkaassa auringonvalossa. Tämä tekee skannaustoiminnosta erittäin intuitiivisen ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta.

Hot Tags: Android 2D -viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, osta, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like