2D Tulostettava Bluetooth-viivakoodinlukija

Syble XB-M60 on ammattikäyttöön tarkoitettu 2D-hinnoiteltu Bluetooth-viivakoodilukija. Perinteiset skannausaseet eivät välttämättä ole sopivimpia usein liikkuville. Siksi olemme syble kehittäneet sarjan kannettavia viivakoodinlukijoita. Tämä skannerisarja voi parantaa merkittävästi ulkokäyttöskannereita vähittäiskaupan, terveydenhuollon, logistiikan, kenttäpalveluiden ja muiden sovellusten käyttöön. Kannettavat 1D- ja 2D-viivakoodilukijamme ovat käsikäyttöisiä ja ne voivat suorittaa tiedonkeruutehtävät tehokkaammin, turvallisemmin ja joustavammin. Tämä skannerisarja on myös erittäin kestävä. Langattoman Bluetooth-tekniikan avulla voi yhdistää ja lähettää tietoja noin 30 metrin säteellä (avoin piha) laitteesta.

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus


Syble XB-M60 on ammattikäyttöön tarkoitettu 2D-hinnoiteltu Bluetooth-viivakoodilukija. Perinteiset skannausaseet eivät välttämättä ole sopivimpia usein liikkuville. Siksi olemme syble kehittäneet sarjan kannettavia viivakoodinlukijoita. Tämä skannerisarja voi parantaa merkittävästi ulkokäyttöskannereita vähittäiskaupan, terveydenhuollon, logistiikan, kenttäpalveluiden ja muiden sovellusten käyttöön.


Yrityksen profiili

Xunbao Electronics Technology Co, Ltd joka sijaitsee Kantonissa. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon R GG; Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia mielihyviä ja runsas työkokemus.

Xunbao-tekniikan perusti ryhmä Kiinan&# 39: n ensimmäisiä viivakoodiskannauslaiteinsinöörejä vuonna 2006 ja sen rekisteröity pääoma oli 850 000 USD. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaiseksi viivakoodilukijaan, jolla on yli 96 työntekijää. Sen pääkonttori on jopa 600 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän asti Xunbbaon vuotuinen tuotantokapasiteetti oli 200 000 kpl.

Yrityksellämme on GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti, jonka kaikki tuotteet ovat CE ja RoHS, FCC: n sertifioimia. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden hallinta- ja myyntikokemusta, sillä on myös nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Vuosien kuluessa noudatamme GG-tarjousta; laatu ensin, luottotiedot ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen GG-tarjous ; markkinoiden kehityksen toimintaperiaatteet.

Lähivuosina Syble Tech vakiinnuttaisi sen maailmanluokan ammattilaisten viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.


Todistus

Handheld barcode scanner


Ohje

Kysymys 1: Entä tuotteen laatu?

V: SYBLE: llä on erittäin tiukka QC-joukkue. Koko tuotantoa noudatetaan standardilla ISO9000: 14000. Kaikki syneriskannerit läpäisivät CE-, FCC- ja RoHS-sertifikaatit, ja kaikki laserluokat pidetään luokana I. Jotta jokainen skanneri toimisi parhaassa tilassaan ennen lähtöä tehtaalta, syneriskanneri on 100-prosenttisesti testattu. Kymmenen vuoden myyntikokemuksen mukaan korjausaste on alle 0,2%.Q2: Voitko tehdä OEM-projektin vai silkkiasiakkaat' logo tuotteissa?

A: Kyllä, voimme.Kysymys 3: Voitko tehdä ODM: n?

A: Kyllä, voimme. ODM on etumme.

Kaikki laitteistot ja ohjelmistot ovat 100% suunnitellut, joten olemme erittäin joustavia tarjoamaan ODM-palvelua.Q4: Onko hinta kohtuullinen?

V: Syble on alkuperäinen tehdas, ja tarjoamme tehdashinnat.

Jos haluat suuren määrän, ota yhteyttä myyjään vastaavasti.Q5: Mikä&# 39: n maksutapa?

A: T / T, L / C, west Union , PayPal jne.Q6: Mikä&# 39: n kuljetustapa on?

V: Meri, ilma, ilmakuljetus (DHL, FEDEX, UPS, TNT) asiakkaan tarpeen mukaan.Kysymys 7: Kuinka kauan voin saada tuotteita?

V: Se riippuu tuotteista ja määrästä.

Yleensä 1000 kpl sisällä toimitusaika on 2–7 työpäivää.Q8: Entä huoltopalvelu?

V: 2 vuoden takuu.Q9: Voinko saada ilmaisen näytteen?

V: Näytteitä on saatavana, mutta ei ilmaiseksi.
Hot Tags: 2d-myyntikelpoinen bluetooth-viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like