Syble (Guangzhou XunBao Electronics Technology CO., Ltd) on ammattimainen viivakoodilukijavalmistaja, joka perustettiin vuonna 2013, aloitti pienyrityksen kymmenien työntekijöiden kanssa, kehitti ensimmäisinä vuosina 6 mallia viivakoodilukijaa, tähän asti työntekijöidemme määrä kasvoi 82: een ja tuotteisiin 35 Saimme suurta menestystä kotimaisilla ja ulkomaisilla markkinoilla ja palkitsimme valtion tieteellisen ja teknisen toimikunnan (Guangdong, Guangzhou) korkean teknologian yritykset vuonna 2016.

Nyt meistä tuli ammattimainen viivakoodilukijoiden valmistaja, johtava AIDC (Automaattinen tunnistus ja tiedonkeruu) laitteiden toimittaja Kiinassa. Viivakoodilukija-sarjan täydellisyyden myötä aiomme kehittää POS-järjestelmän, kuittitulostimen, etiketitulostimen jne.


Tehtaamme sijaitsee Zengchengissä, Guangzhoussa, modernin tiede- ja teknologiapuiston vieressä, takaisin kukkulalle, jossa on raitista ilmaa ja kauniita maisemia, ja vain kilometrien päässä Zengchengin suurimmasta järvestä. kehitämme ja valmistamme kaikenlaisia ​​laser-viivakoodilukijaa, 2D-viivakoodilukijaa, monisuuntaista / esitysskanneria, Bluetooth-viivakoodilukijaa tässä kauniissa tehtaassa ja jakelemme kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille ja asiakkaille.

Syble-tuotesarjaan kuuluvat 1D&-vahvistin, 2D-viivakoodilukija, langaton GG-vahvistin Bluetooth-viivakoodilukija, esittelyskanneri, kiinteäkiinnitteinen skanneri jne. Ja toimitus monille yrityksille ympäri maailmaa, joka vastaa eri teollisuudenalojen, kuten myyntipisteiden, vähittäiskaupan, terveydenhuollon, kuljetusten ja logistiikan jne., Tarpeisiin. Tuotteemme tuovat arvoa asiakkaille yli näillä aloilla, ja kumppanimme, asiakkaamme ja loppukäyttäjämme ovat hyväksyneet ja luottaneet niihin.

Company honor of Barcode Scanner Manufacturer Syble

Meillä on ammattitaitoinen ja kokenut tekninen tiimi, johon kuuluu ohjelmisto- ja laitteistosuunnittelijoita, kehittämään ja parantamaan tuotteitamme. Koska tiedämme, että tuotteen laatu on yrityksemme menestyksen kulmakivi. Kaikki tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, kuten ISO9001, ISO14000: 14001, SGS-ohjeet ja tiukka laadunvalvontajärjestelmä. Käytimme vastaavia sertifikaatteja tuotteillemme, kuten CE, FC, Rohs, FDA jne.

Barcode Scanner Professinal test equipments

Saavutimme suuren menestyksen Aasian, Etelä-Amerikan markkinoilla, ja viivakoodilukijamme myynti kasvoi nopeasti Euro-, Afrikka- ja Pohjois-Amerikan markkinoilla. Kehityksen myötä Syblestä tulee nyt yksi kilpailukykyinen viivakoodilukijatoimittaja Kiinasta.

Samaan aikaan meillä on tehokas palvelutiimi, joka tukee kumppaneitamme, asiakkaitamme, loppukäyttäjiä ympäri maailmaa ratkaisemaan tuotteidemme myynnin ja myynnin jälkeiset ongelmat. ja autamme loppukäyttäjiä ratkaisemaan ongelmia käytön aikana. Uskomme, että nopea ja ammattimainen vastaus kumppaneillemme, asiakkaillemme, loppukäyttäjien kysymyksille on erittäin tärkeää yrityksemme kehitykselle.


Certificates of Barcode SCanner From Syble

Laatupolitiikka:

Ole ammattimainen, luotettava valmistaja ja toimittaja, Syble pyrkii toimittamaan virheettömiä tuotteita ja palveluita

Asiakkaiden tyytyväisyys on tavoitteemme ykkönen

Olemme sitoutuneet täyttämään tai ylittämään asiakkaidemme ja kumppaneidemme odotukset tuotteiden suorituskyvystä, palveluista ja toimituksista.

Toimittaen virheettömiä tuotteita ja palveluja maailmanlaajuisten laatujärjestelmien avulla Syble voi:

vähennä jatkuvasti kustannuksia, tee asiakkaista ja asiakkaista kilpailukykyisempiä markkinoilla

ennakoida paremmin kumppaneiden tarpeita

johtaa markkinoita ja teollisuutta kilpailukykyisillä uusilla tuotteilla

Tuotteemme auttavat rakentamaan vahvan ja luotettavan suhteen maailmanlaajuisiin kumppaneihin, asiakkaisiin ja käyttäjiin kaikilla Syblen työntekijöiden ahkerilla töillä ja koko yrityksen kattavalla asenteella.


Syble-kunniat:

Vuonna 2016 valtion tieteellinen ja tekninen toimikunta myönsi korkean teknologian yrityksille


Syble-kulttuuri

Ole vilpitön

kohtele kaikkia kunnioittavasti ja rehellisesti

Jatka huippuosaamista

toimittaa erinomaisia ​​tuotteita ja palveluja asiakkaillemme ja asiakkaillemme

Rohkea omaksua haaste

omaksua työn, elämän haasteet rohkeasti

Ole ennakoiva

jolla on mahdollisuus tehdä-asenne ja ennakoiva asenne ongelmien korjaamiseen