2d viivakoodinlukija Pdf417

2d-viivakoodinlukija Pdf417 voi skannata 1D-, 2D- ja PDF417-viivakoodeja, jotka on tulostettu paperitarroihin tai jotka näkyvät mobiililaitteissa tai tietokoneen näytöissä. Mukana on USB-portti ja se ei vaadi ohjelmistopäivityksiä. Skanneri on plug and play, erittäin helppokäyttöinen ja erittäin kestävä.

Tuotetiedot

Kuvaus

2d-viivakoodinlukija Pdf417 voi skannata 1D-, 2D- ja PDF417-viivakoodeja, jotka on tulostettu paperille tai jotka näkyvät mobiililaitteissa tai tietokoneen näytöissä. Sen mukana tulee USB-portti, eikä se vaadi ohjelmistopäivityksiä. Skanneri on plug and play, erittäin helppokäyttöinen ja erittäin kestävä. Lisäksi sitä ei ole suunniteltu vain säädettävällä telineellä viivakoodien automaattiseen skannaukseen, vaan myös mukavan käsikahvan avulla.

2d-viivakoodinlukija Pdf417 purkaa viivakoodin. Ensinnäkin viivakoodisymbolikuva saadaan kameran tai skannauksen avulla, ja sitten viivakoodikuva esikäsitellään denoising-tasoituksen vaikutuksen saavuttamiseksi ja dekoodataan sitten PDF417-viivakoodin koodaussäännön mukaisesti viivakoodin tunnistamisen toteuttamiseksi.

Parametri

Mallinumero

XB-6268

Valonlähteet

617nm LED Aimer, valkoinen LED

Skannauksen tyyppi

Kuva COMS

Skannaustapa

Käsin / peräkkäinen / automaattinen skannaus (valinnainen)

Skannaa kulma

Yaw 60 °, kierto 360 °, Pitch 65 °

Tarkkuus

≥5mil

Skannauskentän syvyys

6-250mm

Virhetaajuus

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID, RS232

ominaisuudet

2d-viivakoodinlukija Pdf417: llä on tehokkaat dekoodausominaisuudet kaikkien tärkeimpien 1D- ja 2D-viivakoodisymbolien lukemiseen.

Se on varustettu USB-kaapelilla, plug and playilla, tukee RS232-, PS2- ja USB-liitäntöjä, ja se soveltuu kaikkiin POS-järjestelmiin.

Sen ergonominen, eloisa ja tyylikäs muotoilu, jossa on vakaa muoviteline, on helppo asentaa.

hakemus

möykky

Hot Tags: 2d viivakoodinlukija pdf417, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, osta, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like