2D Handheld Viivakoodinlukija QR Viivakoodinlukija

XB-6221 on uusi design 2D handheld viivakoodinlukija, uusi ulkonäkö design.plug ja pelata, yksinkertainen asennus ja nopea käyttö.

Tuotetiedot

Tuotteen yleiskatsaus


6221推广图


Lisää kuvia


Yrityksen profiili


Xunbao Electronics teknologia CO, Ltd, joka sijaitsee Guangzhou. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut t&k-valmistus, toimittaa ja huolta automaattinen tunnistaminen tuotteita. Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka on mukana laitteistosuunnittelussa, ohjelmistokehityksessä ja järjestelmän integroinnissa, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia alkoholijuomia ja runsaasti työkokemusta.

  

 


Sertifikaatti

Handheld barcode scanner

Päätöslauselman

Viivakoodiskannerin resoluutio on yhtä suuri kuin sen optisten komponenttien resoluutio sekä sen omasta [1] käsittelystä ja analysoimisesta laitteiston ja ohjelmiston kautta saatu resoluutio. Optinen resoluutio on niiden valopisteiden todellinen määrä, jotka viivakoodiskannerin optiset komponentit voivat tallentaa neliötuumalla. Se viittaa viivakoodiskannerin CCD:n (tai muun valosähkölaitteen) fyysiseen tarkkuuteen ja viivakoodiskannerin todelliseen tarkkuuteen. Arvo on arvo, joka saadaan jakamalla pikselit, jotka valosähköelementti voi ottaa viivakoodiskannerin skannattavan enimmäiskoon mukaan. Optinen skannaus ja lähtö ovat yksi yhteen, ja mitä skannataan on mitä on lähtö. Kun käsittely tietokoneen laitteisto ja ohjelmisto, tuotoksen kuva tulee realistisempi ja resoluutio on suurempi. Useimmat viivakoodiskannerit tällä hetkellä markkinoilla on ohjelmistojen ja laitteistojen laajennustoimintoja resoluutiota varten. Jotkut viivakoodiskannerit mainostaa 9600 × 9600DPI, joka on vain suurin resoluutio saadaan ohjelmiston interpolointi, ei todellinen optinen resoluutio viivakoodinlukija.

Joten viivakoodiskannereille resoluutio on optinen resoluutio (tai optinen resoluutio) ja suurin resoluutio. Välitämme tietenkin optisesta resoluutiosta, joka on kovaa työtä. Sanomme, että päätöslauselman tietyn viivakoodinlukija on jopa 4800DPI (tämä 4800DPI on summa optisen resoluution ja ohjelmiston ero käsittely), mikä tarkoittaa, että kun kuva on syötetty viivakoodinlukija, se voidaan kerätä skannausalueella 1 neliön tuuman 4800 × 4800 pikseliä (Pixel). Kanssa skannausalue 1 tuuman neliö, koko kuvan syntyy skannauksen jälkeen päätöslauselman 4800DPI on 4800Pixel × 4800Pixel.

syble barcode scanner 1d


Ota yhteyttä:

Angela

Skype / wechat / whatsapp:100 000 € (ALV18588586527

SKävi koulua ales07@syble.cn

Hot Tags: 2d handheld viivakoodinlukija QR viivakoodinlukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, halpa hinta

Tutkimus

You Might Also Like