2D Embedded Scanner QR-moduuli kioskilaitteille

2D Embedded Scanner QR-moduuli kioskilaitteille

XB-7705H on 2D Imager Viivakoodi skanneri on High-end 2D upotettu skanneri, nopea ja tarkkuus käsittelyssä universaali 1D & 2D-koodi , jonka hyväksymme uusimman ja kehittyneen digitaalisen kuvantamisen tekniikka tarjota intuitiivinen ja salamannopea purkaa 1d ja 2D viivakoodeja uhraamatta skannaus laatu ja suorituskyky, se voi lukea vaurioitunut, huono painettu, likainen ja vääristynyt viivakoodeja sekä viivakoodeja mobiililaitteista näytöt , nopea skannaus ja luotettavuus tekevät tämän 2D Omnidirectional Viivakoodi Scanner mieluiten supermarketit, apteekit tallentaa, huoltoasemat ja muut vastaavat vähittäiskaupat.

Tuotetiedot

Tuotteet Overivew


XB-7705H on 2D Imager Viivakoodi skanneri on High-end 2D upotettu skanneri, nopea ja tarkkuus käsittelyssä universaali 1D & 2D-koodi , jonka hyväksymme uusimman ja kehittyneen digitaalisen kuvantamisen tekniikka tarjota intuitiivinen ja salamannopea purkaa 1d ja 2D viivakoodeja uhraamatta skannaus laatu ja suorituskyky, se voi lukea vaurioitunut, huono painettu, likainen ja vääristynyt viivakoodeja sekä viivakoodeja mobiililaitteista näytöt , nopea skannaus ja luotettavuus tekevät tämän 2D Omnidirectional Viivakoodi Scanner mieluiten supermarketit, apteekit tallentaa, huoltoasemat ja muut vastaavat vähittäiskaupat.


Erittely

Mallinumero

Kevyet 80000 000 000 000 000 000

Suorituskykyparametrit


Valonlähteet

SXGA-W(Width1280*high1024) -suhde(5:4)

Tuetut symbolit1D:EAN-8,EAN-13,EAN-13 2 add-on,EAN-13 5 add-on,ISSN,ISBN,UPC-A,UPC-E,Code11,Code 32,Code 39,Code 93,1d:n,ISBN,UPC-A,UPC-E,Code11,Code 32,Code 39,Code 93,1D:n,ISBN,UPC-A,UPC-E,Code11,Code 32,Code 39,Code 93,Koodi 128,Codabar,Industrial 2/5,Interleaved 2/5,Matrix 2/5,ISBT-128,GS1-128,GS1 DataBar(RSS14),GS1 DataBar Limited, GS1 DataBar laajennettu.

2D: PDF417, MicroPDF417, QR-koodi, MicroQR, Data Matrix, QR, Atsteekkien.

Skannausalue

5mil(Code39) 1cm ~ 15cm; UPC-13mil 1cm ~ 33cm; 20mil(code39) 1cm ~ 40cm; 20mil(QR-koodi) 1cm~28cm

Järjestelmän yhteensopivuus

Linux, Android, Windows XP, 7, 8, 10, MAC

Tunnistamisen vähimmäistarkkuus

Koodi 39 4mil

Viivakoodin tyyppi

1d- tai 2d-viivakoodit paperille tai filmille;1d ja 2d näytölle, kuten Puhelin-tabletit

Liikkeen toleranssi

3.8metriä sekunnissa

Skannaustila

Automaattinen jatkuva lukutila

Tuki Näppäimistö

Tuki Monikielinen

Viivakoodin tulosteen muokkaus

Tuki liitteidien lisäämiseen

Tulosta kontrasti

20%

Tunnistuskulma-alue

Käännä kulmaa ±360°, korkeuskulma ±60°, erantokulma ±70°

Keskinäinen siirto

Led: Punainen ja sininen bi-väri ilmaisin: punainen valo lukukoodi, sininen valo teho ilmaisin.

Beeper: Käynnistyskehotteet, lukuvihjeet.

Näppäimet (kosketusnäppäimet): Näppäinkytkin ja 2d viivakoodit.

Liitännät

USB(Drive - Ilmainen),RS232

Fyysiset parametrit


Mitat

78,3 mm * 67,3 mm * 52,6 mm

Paino

390 g :n jännssi

Materiaali

ABS + PC

Kaapelin pituus

180cm (±3cm)

Ympäristöparametrit


Käyttölämpötila

-20 °C ~ 55 °C

Varastointilämpötila

-20 °C ~ 60 °C

Suhteellinen kosteus

5% ~ 95% RH (ei-tiivistyvä / jäädyttämätön)

Iskunkestävyys:

Kestää kolme kertaa1. 5 metriä tippaa betoniin

Vedenpitävä ja pölytiivis

IP54-standardi

Ympäristön ligh

0-70000 LUK

Sähköiset parametrit


Käyttöjännite

Dc5V (dc5v)

Power

USB-liitäntä: valmiustilan teho 0,2 mA / 1 W; Käyttöteho 0,33mA / 1,65 W

Maximun käyttöteho 0,481mA / 2,405 W.

RS232-liitäntä: Valmiustilan teho 0,2 mA / 1 W; Käyttöteho 0,33mA/1,65 W;

Maximun käyttöteho 0,484mA / 2,42 WOminaisuuksia

Yhteensopiva Linux, Android, Windows XP, 7, 8, 10, MAC OS1D viivakoodit lukutila välttää väärin vieressä 2D symboliikkaa Nopea ja tarkka lukea yleisimmät 1D & 2D symbologies

Erinomainen käsittelyssä symboliikkaa läpinäkyvä elokuva

Pehmeä täydentävä valo ystävällinen silmille

Laaja skannauskulma ja pitkän skannausetäisyyden

Liiketoleranssi jopa 3,8 m/s Kolme ääntä ovat valinnaisia


Yrityksen profiili

Xunbao Electronics teknologia CO, Ltd, joka sijaitsee Guangzhou. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut t&k-valmistus, toimittaa ja huolta automaattinen tunnistaminen tuotteita. Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka on mukana laitteistosuunnittelussa, ohjelmistokehityksessä ja järjestelmän integroinnissa, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia alkoholijuomia ja runsaasti työkokemusta.

Xunbao teknologia perustettiin ryhmä Kiinan ensimmäinen viivakoodin skannaus laitteiden insinöörit vuonna 2006 rekisteröity pääoma 850000 dollaria. Useiden vuosien kehityksen jälkeen olemme kasvaneet ammattimaiseksi viivakoodiskannereiden toimittajaksi, jossa on yli 96 työntekijää. Sen pääkonttori on jopa 600 neliömetriä ja työpaja vie lähes 1000 neliömetriä. Tähän mennessä Xunbbao vuotuinen tuotantokapasiteetti oli 200000kpl.

Yrityksemme on pätevä GB / T (ISO9001:2008) kaikkien tuotteiden sertifioitu CE ja RoHS, FCC. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden johdon ja myynnin kokemus, on myös nuori ja intohimoinen tutkimus-ja kehitys myyntitiimi, Vuosien mittaan noudatamme "laatu ensimmäinen, luotto ensimmäinen, asiakas ensimmäinen, eheys-pohjainen" toimintaperiaatteet markkinoiden kehittämiseen.

Tulevina vuosina Syble Tech perustaisi sen maailmanluokan ammattikäyttöön tarkoitetuksi viivakoodin skannauslaitteiden valmistajaksi.Ukk

Q1. Onko joitakin varastoja kunkin mallin viivakoodiskannerit?

Kyllä, yleensä muutama määrä kutakin skanneria nopeaa toimitusta varten.


Q2, 2, ei. Onko viivakoodiskannereiden mallitilaus hyväksytty?

Kyllä, tervetuloa näyte jotta testata laatua ja tarkistaa palvelumme, joka on myös hyödyllistä edistäminen.


Kysymys kolme. Onko sinulla tiukat laadunvalvontamenettelyt? Kyllä, qc-osasto tarkastaa jokaisen tuotantovaiheen ja lopputuotteet ennen toimitusta.


Kysymys 4. Mikä on viivakoodiskannereiden takuukäytäntö?

Tarjoamme 1 kuukauden vaihto- ja 24 kuukauden huoltotakuut. Viivakoodiskannerit voidaan vaihtaa ensimmäisen kuukauden aikana, jos se on tekninen ja laatuongelma. Takuun aikana ilmaisia ja nopeita neuvoja korjaus, vapaa varaosia, jos se on tarpeen vaihtaa tai uusia viivakoodiskannereita vaihto seuraavassa järjestyksessä.Upotetun viivakoodintarkistusmoduulin ja kiinteän viivakoodin tarkistusmoduulin välinen ero

(1)Eri kapselointi

Valmiina tuotteena, joka on pakattu, kiinteä skanneri on itsenäinen kotelo viivakoodin skannaus moottori sisäänrakennettu. Aivan kuten skanneri suoraan kommunikoi USB-tai sarja-porttiin. Se voidaan myös upottaa älylaitteisiin, kuten New World FM420 viivakoodin tarkistusmoduuliin ja kiinteään QR-koodinlukijaan IVY-8040. Koska kiinteä skannaus moduuli on parempi tiivistys ja kova materiaali, se on yleensä ominaisuudet vedenpitävä, anti-drop ja anti-pöly. Upotettu voidaan upottaa itsepalvelukoneisiin, älykaappeihin, kulunvalvontaan tai kannettaviin laitteisiin. Skannausmoduulin koko ja skannaussuorituskykyvaatimukset rajoittavat upotettua konetta. Kotona jatko, se kanisteri kin olla käytetty ulkonaiset seikat koska eloisa maksu viivakoodi kartoittava kone model after kassa kuin kartoittava. Sitä voidaan käyttää myös teollisuuskokoonpanon kokoonpanolaitteissa.


(2) Erilaiset sovellukset

Kiinteä viivakoodintarkistusmoduuli soveltuu yleensä käytettäväksi ympäröivässä työympäristössä, ja skannausympäristö on erityisen ankara, mikä voi pidentää sen käyttöikää. Sulautettu viivakoodin tarkistusmoduuli sopii paremmin yrityksille, joilla on paremmat vaatimukset viivakoodin skannauslaitteille.


(3) Eri kustannustasot

Samoissa suorituskykyparametreissa upotettu skanneri on kalliimpi kuin kiinteä tyyppi.

On olemassa monenlaisia viivakoodin tarkistusmoduuleja, joita käytetään laajalti, ja sovelluskentät kasvavat edelleen tulevaisuudessa. Jos haluat lisätietoja viivakoodinlukijamoduulin tietyistä suorituskykyparametreista, voit käydä.


1d scanner

Hot Tags: 2d upotettu skanneri QR moduuli kioski laitteet, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, halpa hinta

Tutkimus

You Might Also Like