Langaton CCD-viivakoodilukija

Langaton CCD-viivakoodilukija käyttää kehittynyttä CCD-tekniikkaa luomaan uusia normeja OEM-sovellusten automaattiseen tunnistamiseen ja yksinkertaiseen tehdasautomaatioon. Lähetysetäisyys on noin 50 metriä.

Tuotetiedot

Kuvaus


Langaton CCD-viivakoodilukija käyttää edistyksellistä CCD-tekniikkaa luomaan uusia normeja OEM-sovellusten automaattiseen tunnistamiseen ja yksinkertaiseen tehdasautomaatioon. Innovatiivisella CCD-tekniikalla sillä on erinomainen lukukyky, korkea dekoodausteho, erinomainen vakaus ja luotettavuus. Samanaikaisesti ihmisen ja koneen käyttöliittymän yhdistelmän avulla se on helppo asentaa. Lisäksi tuote on helppo asentaa koneeseen käytettäväksi sisäänrakennetun skannausmoottorimoduulin ansiosta.


määrittely

Mallinumero

XB-918R & B

Suorituskykyparametrit

Valonlähteet

617nm, PUNAINEN LED

Skannauksen tyyppi

CCD-lineaarianturi

päätöslauselma

1500 pistettä

Skannausmenetelmä

Manuaalisesti / Jatkuva skannaus / Automatica

Skannausnopeus:

≥200 kertaa / s

Kontrasti

≥20%

Tarkkuus

≥4mil

Skannauskentän syvyys

EAN13 20 - 280 mm (0,33 mm)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID

Langaton kommunikaatio

Osoitetun vastaanottimen pariliitos: 2.4G-tiedonsiirto Yhdistä Bluetooth-laitteet mobiililaitteisiin: Bluetooth BLE 4.0

Langaton lähetysetäisyys

30-50 metriä (avoin etäisyys)

Sähköiset parametrit

Jännite

DC5V ± 5%

Käyttövirta

kun ei skannata koodia ≥65mA; kun skannataan koodia ≥170mA

Valmiustilavirta

0mA (Valmiustila on katkaista akku)

Akun käyttöaika

12h

Latausaika

5h

Litiumparisto

18650 2200mA

Latausmalli

Neliönmuotoinen USB-latauskaapeli, kytke suora lataus


ominaisuudet

Langattomassa CCD-viivakoodilukijassa on 1500 pikselin kuvausanturi ja 4M: n muistivarastointipiiri.

Sen uusin Bluetooth 4.0 -teknologia varmistaa nopeamman ja vakaamman tiedonsiirron.

Jopa 50 metrin langaton kantama avoimessa kentässä, offline-ominaisuus antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää sitä laajassa mittakaavassa.

Se käyttää 2200mAh litiumparistoa ja voi toimia jatkuvasti yli 15 tuntia täyteen ladattuina.

Viivakoodiskannerin runko on valmistettu uusista materiaaleista ABS: ltä ja PC: ltä. Se on kestävä ja kestää useita 2m pudotuksia.

Pieni USB-datavastaanotin on kytketty isäntään USB-portin kautta. Se tukee myös useimpien eurooppalaisten asiakkaiden vaatimia USB-COM-komentoja. Se on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden, kuten tablet-laitteiden, iPadien ja älypuhelimien kanssa.

Se tarjoaa erinomaisen skannaustehon ja sitä käytetään yleisesti varasto-, terveydenhuollon ja myyntipisteiden tarkastuksissa.


kuvatLisätietoja kuva

Tuotteet-sovellus high scanning performance code reader


Yrityksen profiili


Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., LTD sijaitsee Luogangin alueella, Guangzhoun kaupungissa. Olemme korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon. Meillä on ammattitaitoinen tekninen ryhmä, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivinen henki ja runsaasti työkokemusta. Yrityksemme perusti vuonna 2013 Kiinan viivakoodiskannauslaitteiden suunnittelijoiden ryhmä, jonka rekisteröity pääoma USD 85 000. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaisiksi viivakoodilukijoiden toimittajaksi, jolla on yli 96 työntekijää.

Pääkonttorimme pinta-ala on 300 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän mennessä viivakoodilukijamme vuotuinen tuotantokapasiteetti on saavuttanut jopa 200 000 kpl. Meille on annettu GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti kaikilla tuotteilla, jotka on sertifioitu CE-, RoHS- ja FCC-sertifikaateilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja myynnistä, ja meillä on nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi.


Olemme vuosien ajan noudattaneet "laatua ensin, luotto ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen" toimintaperiaatetta. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen edullisin hinnoin. Käyttöönoton jälkeen kädessä pidettävät viivakoodilukija, monisuuntainen viivakoodilukija, langaton viivakoodinlukija, laserviivakoodilukija ja suuri investointi ovat kehittäneet uusia tiedonkeruulaitteita, joilla on esimerkiksi 1D- ja 2D-viivakoodinkeruu, RFID-lukeminen, tietokone ja 3G-mobiili puhelin. Olemme saavuttaneet erittäin korkean tunnustuksen eri markkinoilla. Tuotteitamme käytetään laajalti teollisuudessa, kaupassa, verotuksessa, maanpuolustuksessa。

barcode scannerSertifikaatitOta meihin yhteyttä :

Angela

Sales07@syble.cn

Mobiili / WeChat / whatsapp / skype: + 86-18588586527


Hot Tags: langaton CCD-viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like