Langaton viivakoodinlukija

Langattomassa laserviivakoodilukijassa on erittäin tarkka skannauspää, joka takaa korkean herkkyyden, tarkan skannauksen ja mahdollisuuden skannata puuttuvia yleisiä koodeja.

Tuotetiedot

Kuvaus


Langattomassa laserviivakoodilukijassa on erittäin tarkka skannauspää, joka takaa korkean herkkyyden, tarkan skannauksen ja mahdollisuuden skannata puuttuvia yleisiä koodeja. Se käyttää älykästä viivakoodin lajittelutekniikkaa, saman ryhmän eri viivakoodiasemat voivat syöttää tulokset saman tietokoneen eri sovellusohjelmiin.


ominaisuudet

Langattomassa viivakoodinlukijassa on kaksi pariliitosta, yksi-yksi-tila, yksi-yksi-tila. Moni-tilassa-tilassa se sallii useamman kuin yhden skannerin pariksi saman vastaanottimen kanssa, jopa seitsemän skanneria. Tämä on ihanteellinen varastovarastoon, ja useat työntekijät voivat toimia samanaikaisesti.

Verrattuna langattomaan 2,4 GHz: n ja Bluetooth-tiedonsiirtoratkaisuihin, 433 MHz: n langaton laserviivakoodinlukija, jossa on muisti, on tehokkaampi ja vakaa. Esteissä siirtoetäisyys voi nousta 100 metriin ja avoimessa tilassa se voi olla 400 metriä.

Se tukee kaikkia tavanomaisia 1D-viivakoodeja, kuten UPC, Fedex.

433MHz akkukäyttöisen viivakoodilukijan luotettavuuden ja korkean suorituskyvyn ansiosta se on paras valinta varastovarastoon, logistiikkaan, terveydenhuoltoon ja muihin ympäristöihin, jotka vaativat laajamittaista työtä.


Parametri

Mallinumero

XB-5108R

Valonlähteet

650nm laser (turvallinen näkyvä laserdiodi)

Skannauksen tyyppi

Yksittäinen laser

Skannausnopeus:

≥300 kertaa / s

Skannausmenetelmä

Manuaalinen / peräkkäinen / automaattinen skannaus (valinnainen)

Skannauskulma

Suunta 55 °, kierto 30 °, nousu 65 °

Tarkkuus

4mil (0,1 mm)

Skannauskentän syvyys

0-250mm (0,33, PCS90%)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID, USB-COM

Toimintataajuus

433MHz

Vaihteiston etäisyys

50-80M (avoin piha)

Tallennusmahdollisuus

≤35000 koodia

Pariliitosmalli

Yksi yhdelle, yksi monille, monet yhdelle

Suhteellinen kosteus

0% ~ 95% (ei-tiivistyvä)

Litiumparisto

2200mA

Akun valmiusaika

200 päivää

Lataustila

Mikro-USB

Akun käyttöajat

25.5h

Vian syytä ja sen poistamista ei voida lukea:

1) Tämän viivakoodin lukeminen ei ole käytössä.

2) Viivakoodi ei ole määritelmän mukainen. Esimerkiksi tarvittava tyhjä alue puuttuu, palkin ja tilan välinen kontrasti on liian pieni, ja palkin ja tyhjän parin leveyssuhde ei ole sopiva.

3) Suora auringonvalo, valoherkkä laite siirtyy kylläisyysvyöhykkeelle.

4) Viivakoodin pinta on peitetty läpinäkyvällä materiaalilla ja heijastus on liian korkea.


hakemus

Langaton viivakoodinlukija XB-5108R.jpgYrityksen profiili

Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., LTD sijaitsee Luogangin alueella, Guangzhoun kaupungissa. Olemme korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon. Meillä on ammattitaitoinen tekninen ryhmä, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivinen henki ja runsas työkokemus. Yrityksemme perusti Kiinan viivakoodiskannauslaitteiden suunnittelijoiden ryhmä vuonna 2013 rekisteröityllä pääomalla. USD 85 000. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaisiksi viivakoodilukijoiden toimittajaksi, jolla on yli 96 työntekijää.

Pääkonttorimme pinta-ala on 300 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän mennessä viivakoodilukijamme vuotuinen tuotantokapasiteetti on saavuttanut jopa 200 000 kpl. Meille on annettu GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti kaikilla tuotteilla, jotka on sertifioitu CE-, RoHS- ja FCC-sertifikaateilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja myynnistä, ja meillä on nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Olemme vuosien ajan noudattaneet "laatua ensin, luotto ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen" toimintaperiaatetta. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen edullisin hinnoin. Käyttöönoton jälkeen kädessä pidettävät viivakoodilukija, monisuuntainen viivakoodilukija, langaton viivakoodinlukija, laserviivakoodilukija ja suuri investointi ovat kehittäneet uusia tiedonkeruulaitteita, joilla on esimerkiksi 1D- ja 2D-viivakoodinkeruu, RFID-lukeminen, tietokone ja 3G-mobiili puhelin. Olemme saavuttaneet erittäin korkean tunnustuksen eri markkinoilla. Tuotteitamme käytetään laajasti teollisuudessa, kaupassa, verotuksessa, maanpuolustuksessa, kuljetuksissa, rahoituksessa, terveydenhuollossa ja postisektoreissa. Lähivuosina me perustaisimme meidät maailmanluokan ammattimaiseksi viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.
Kilpailukykyinen palvelu

1.Pyrimme palvelemaan kutakin asiakastamme parhaamme mukaan. Hyvitämme sinulle esineet, jotka palautetaan mistä tahansa syystä 7 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Täysi palautus maksetaan, jos tavarat palautetaan alkuperäisessä kunnossaan.

Tavaroita, jotka ovat vaurioituneet tai puuttuvat komponentit, ei palauteta. Ostajat vastaavat kuljetuksen palauttamisesta asianmukaisella pakkauksella. Palautamme maksun välittömästi vastaanotettuamme palautuslähetyksen.

2. Tarjoamme yhden kuukauden vaihto- ja 12 kuukauden ylläpitotakuun. Tuotteet voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana tai pitää yllä ensimmäisenä vuonna. Ostajat vastaavat vain takuutuotteiden palautuskustannuksista. (Useimmissa tapauksissa ostajan on palautettava vain ongelmakomponentit eikä koko paketti.)

Varmista ennen tavaroiden palauttamista, että saat (myyjän) palautusosoitteemme ja kirjoita ”lahja” toimitustiedotteelle. Käytä säännöllistä postipalvelua ja lähetä meille seurantanumero. Heti kun saamme tavarat, me korjaamme tai vaihdamme ne ASAP.
Ohje


Q1. Onko sinulla tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä?

Kyllä, QC-osasto tarkastaa jokaisen tuotanto- ja pakkausvaiheen ennen lähettämistä.

Q2. Mikä on viivakoodilukijoiden takuupolitiikka?

Tarjoamme 1 kuukauden vaihto- ja 24 kuukauden ylläpitotakuun. Viivakoodilukija voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana, jos se on tekninen ja laatuongelma. Takuun aikana ilmainen ja nopea korjausneuvonta, ilmaiset varaosat, jos se on tarpeen uusimiseksi tai uusien viivakoodilukijoiden vaihtamiseksi seuraavassa järjestyksessä.

Q3. Hyväksytäänkö viivakoodilukijoiden näytejärjestys?

Kyllä, tervetuloa näytetilaukselle laadun testaamiseksi ja palvelumme tarkistamiseksi, mikä on hyödyllistä myös mainostamisessa.

Q4: Onko yrityksesi kauppayhtiö?

Olemme ammattimainen viivakoodilukija, jolla ei ole kauppaa

Q5: mikä on laatupolitiikkasi myynnin jälkeen?

Langattoman viivakoodilukijan takuu on 2 vuotta ja kaapeli 6 kuukautta
Hot Tags: langaton viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää