Johdoton laserviivakoodilukija

Johdoton laserviivakoodilukija toimitetaan tietokannan ja lataustelakan avulla. Se on helppokäyttöinen, kytke ja pelaa, ohjainta ei tarvitse asentaa.

Tuotetiedot

Kuvaus


Johdoton laserviivakoodilukija toimitetaan tietokannan ja lataustelakan avulla. Se on helppo käyttää, kytkeä ja toistaa, eikä sinun tarvitse asentaa asemaa. Langattoman 1D-viivakoodilukijan etuna on, että sen avulla käyttäjä voi siirtää skannerin vapaasti varastoon ilman vyöhykettä. Rajoittaminen sen sijaan, että vedät kaiken skannerille, säästää paljon aikaa ja rahaa.

ominaisuudet

Cordless Laser Barcode Scanner -sovelluksessa on sisäänrakennettu muistisiru, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa suuria määriä tietoja tarvitsematta olla lähellä kehtoa, ja tietojen välitön lähetystila on myös offline-tilassa. Vaikka skanneri olisikin kantaman ulkopuolella, skanneri voi silti toimia automaattisesti tallentamasi tiedon tallentamiseksi, mikä tarjoaa riittävän suuren työalueen.

Päärunko on valmistettu uusista materiaaleista ABS: stä ja PC: stä, ja lujuus riittää kestämään yli 2 metrin pudotusetäisyyden. Skanneri on CE-, FCC-, Rohs- ja muita sertifikaatteja.

Siinä on erittäin pitkä käyttöikä ja kestävät painikkeet, jotka kestävät yli 5 miljoonaa toimintaa. Sen 2200mAh litiumparisto voi toimia jatkuvasti yli 24 tuntia.

Parametri

Mallinumero

XB-5066RT

Valonlähteet

650nm laser (turvallinen näkyvä laserdiodi)

Tuetut symbolit

EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE93, CODE128, EAN128, Codebar, Industrial 2 of 5. Matriisi 2/5, MSI, Kiinan postinumero ja kaikki 1D-viivakoodit

Skannausnopeus

≥300 kertaa / s

Skannausmenetelmä

Manuaalinen / peräkkäinen / automaattinen skannaus (valinnainen)

Skannauskulma

Suunta 55 °, kierto 30 °, nousu 65 °

Tarkkuus

4mil (0,1 mm)

Skannauskentän syvyys

0-250mm (0,33, PCS90%)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID

Toimintataajuus

2.4G

Vaihteiston etäisyys

50-80M (avoin piha)

Tallennusmahdollisuus

512000 tavua

Suhteellinen kosteus

0% ~ 85% (ei-tiivistyvä)

Jännite

DC5V ± 10%

nykyinen

85mA (Operating); 150uA (lepotila)


hakemus

Johdoton viivakoodinlukija XB-5066RT.jpg


Hot Tags: langaton viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like