1D-langaton viivakoodilukija - kämmenlaitteen viivakoodilukija

1D-langaton viivakoodinlukija XB-5021R, käytä korkearesoluutioista laserskannausmoottoria tulkitsemaan erilaisia ​​1D-koodeja .on pitkän lähetysetäisyyden kannettava viivakoodinlukija USB-vastaanottimella .Uusi muotoilultaan ulkonäköinen viivakoodinlukija, jossa on 2,4 G memeroy, 5 500 000 tavun skannaustiedot. Plug and play, helppo käyttää.

Tuotetiedot

Tuoteprofiili


1D-langaton viivakoodinlukija XB-5021R, käytä korkearesoluutioista laserskannausmoottoria tulkitsemaan erilaisia ​​1D-koodeja .on pitkän lähetysetäisyyden kannettava viivakoodinlukija USB-vastaanottimella .Uusi muotoilultaan ulkonäköinen viivakoodinlukija, jossa on 2,4 G memeroy, 5 500 000 tavun skannaustiedot. Plug and play, helppo käyttää.
määrittely

5021R详情页_09


Sovellusalue

Bluetooth barcode scanner


Yrityksen profiili


Xunbao Electronics Technology Co, Ltd joka sijaitsee Kantonissa. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon R GG; Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia mielihyviä ja runsas työkokemus.


Xunbao-tekniikan perusti ryhmä Kiinan&# 39: n ensimmäisiä viivakoodiskannauslaiteinsinöörejä vuonna 2006 ja sen rekisteröity pääoma oli 850 000 USD. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaiseksi viivakoodilukijaan, jolla on yli 96 työntekijää. Sen pääkonttori on jopa 600 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän asti Xunbbaon vuotuinen tuotantokapasiteetti oli 200 000 kpl.


Yrityksellämme on GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti, jonka kaikki tuotteet ovat sertifioitu CE ja RoHS, FCC. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden hallinta- ja myyntikokemusta, sillä on myös nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Vuosien kuluessa noudatamme GG-tarjousta; laatu ensin, luottotiedot ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen GG-tarjous ; markkinoiden kehityksen toimintaperiaatteet.

Lähivuosina Syble Tech vakiinnuttaisi sen maailmanluokan ammattilaisten viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.Palvelumme


1.Paras joustavuus vastaamaan asiakkaiden erilaisia ​​vaatimuksia.

2.Vastuullisuus ja tehokkuus asiakkaiden tarpeiden tyydyttämisessä.

3.Nopeammat toimitusajat ja koko myynnin seuranta.

4.Laatuvarmistetut tuotteet ja nopea ja tarkka palvelu ennen ja jälkeen myynnin

5. Ammattimainen viivakoodiskanneritehdas kokeneiden ammattilaisten kanssa

6. täydelliset kokoelmatuotteet, jotka sisältävät laserin, lineaarisen viivakoodinlukijan, 2D-kiinteän ja langattoman viivakoodinlukijan ja Omni-viivakoodilukijan, se on paras yhden virtakoodinlukijan toimittaja.

7.Erittäin tyytyväinen myynti menee eteenpäin ja huoltopalveluihin.


sertifiointi

Xunbao barcode scannerCCD-viivakoodilukija


CCD-viivakoodilukija on viivakoodilukija, joka voi korvata laserpistoolin! Sen skannauskentän syvyys on jopa 30 cm, ja skannausnopeus on jopa 300 kertaa sekunnissa, ja sillä on erinomainen koodinluku. Ainutlaatuinen kuvapohjainen suunnittelu tekee siitä erittäin kykenevän dekoodaamaan viivakoodeja, joita tavalliset skannerit eivät lue, mutta ccd voi silti lukea kuvan helposti. Älyliittymän kautta näppäimistö, RS232-sarjaportti, USB ja muut rajapinnat voidaan muuntaa vain vaihtamalla kaapeli. Samanaikaisesti se voidaan kytkeä myös suoraan kannettavaan tietokoneeseen. Eräissä laitteissa, kuten kämmentietokoneissa, jotkut mallit saavat virtaa suoraan sisäänrakennetulla akulla, mikä ratkaisee kannettavien tietokoneiden riittämättömän virransyöttökapasiteetin ongelman. Se voidaan myös asentaa ja päivittää ohjelmistoja ohjelmistojen avulla. Sen rikas tietojen muokkaustoiminto mahdollistaa kuvapohjaisen ccd-viivakoodinlukijan täydellisen yhteistyön käyttäjien kanssa' olemassa oleva ohjelmisto. Kuvapohjaisen ccd-viivakoodilukijan erinomainen suorituskyky ja edullinen hinta tulee ehdottomasti paras valinta!

1d ccd barcode scannerHot Tags: 1d langaton viivakoodilukija kämmenlaitteen viivakoodinlukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like