1D-laserviivakoodilukija 2.4G-muisti

XB-5055R on langaton kädessä pidettävä viivakoodinlukija, joka on uusi brändin yleiskäyttöinen viivakoodinlukija, joka on suunniteltu erityisesti tämän langattoman kädessä pidettävän viivakoodilukijan hallintaan, logistiikkaan, varastoon ja myyntipisteisiin. tekevät siitä erityisen helpon ja mukavan loppukäyttäjille ja käyttäjille.

Tuotetiedot

Tuotteiden yleiskatsaus


XB-5055R on langaton kädessä pidettävä viivakoodinlukija, joka on uusi brändin yleiskäyttöinen viivakoodinlukija, joka on suunniteltu erityisesti tämän langattoman kädessä pidettävän viivakoodilukijan hallintaan, logistiikkaan, varastoon ja myyntipisteisiin. tekevät siitä erityisen helpon ja mukavan loppukäyttäjille ja käyttäjille.

5055Rmäärittely

Mallinumero

XB-5055R
Suorituskykyparametrit
Valonlähteet650nm laser (turvallinen näkyvä laserdiodi)
Tuetut symbolit

EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE93, CODE128, EAN128, Codebar, Industrial 2/5, Interleave 2/5, Matrix 2/5, MSI, Kiinan postinumero ja kaikki 1D-viivakoodit op

Skannauksen tyyppiYksittäinen laser
SkannausmenetelmäManuaalisesti / jatkuva / automaattinen induktiivinen skannaus (valinnainen)
SkannauskulmaSuunta 55 °, kierto 30 °, nousu 65 °
tarkkuus4mil (0,1 mm)
Skannauskentän syvyys10-250mm (0,33, PCS90%)
VirheasteAlle 1/5 miljoonaa
KäyttöliittymäUSB-HID
Toimintataajuus2.4G
Vaihteiston etäisyys50-80M (avoin piha)
Tallennusmahdollisuus512000 tavua
PariliitosmalliYksi yhteen
Fyysiset parametrit
Mitat83mm * 70mm * 172 mm
Paino180g
materiaaliABS + PC
Kaapelin pituus1M
Ympäristöparametrit
Käyttölämpötila-20℃~40℃
Säilytyslämpötila-40℃~70℃
Suhteellinen kosteus0% ~ 85% (ei-tiivistyvä)
Sähköiset parametrit

JänniteDC5V ± 10%
nykyinen85mA (Operating); 150uA (lepotila)
Litiumparisto550 mAominaisuudet

Käytä korkearesoluutioista laserskannausmoottoria tulkitsemaan erilaisia ​​1D-koodeja

Langaton USB-vastaanotin, kytke ja pelaa, yksinkertainen asennus, nopea käyttö

Tyhjä lähetysetäisyys 50-80 metriä

Automaattinen tallennus etäisyyden yli

Voidaan käyttää jatkuvasti yli 12 tuntia


Sovellusalue

Käytetään pääasiassa liike-, vähittäiskaupan, monopoli-, logistiikka-, varastointi- ja muilla aloilla.Yrityksen profiili

Xunbao Electronics Technology Co, Ltd joka sijaitsee Kantonissa. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon R GG; Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia mielihyviä ja runsas työkokemus.


Xunbao-tekniikan perusti ryhmä Kiinan&# 39: n ensimmäisiä viivakoodiskannauslaiteinsinöörejä vuonna 2006 ja sen rekisteröity pääoma oli 850 000 USD. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaiseksi viivakoodilukijaan, jolla on yli 96 työntekijää. Sen pääkonttori on jopa 600 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän asti Xunbbaon vuotuinen tuotantokapasiteetti oli 200 000 kpl.


Yrityksellämme on GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti, jonka kaikki tuotteet ovat CE ja RoHS, FCC: n sertifioimia. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden hallinta- ja myyntikokemusta, sillä on myös nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Vuosien kuluessa noudatamme GG-tarjousta; laatu ensin, luottotiedot ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen GG-tarjous ; markkinoiden kehityksen toimintaperiaatteet.

Lähivuosina Syble Tech vakiinnuttaisi sen maailmanluokan ammattilaisten viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.


Ohje


Q1.Onko hinta kohtuullinen?

Syble on alkuperäinen tehdas, ja tarjoamme tehdashinnat.


Q2.Mikä&# 39: n maksuaika on?

T / T, L / C, West Union jne.


Q3.Mikä&# 39 on kuljetustapa?

Meri, ilma, pikakuljetus (DHL, FEDEX, UPS, TNT) asiakkaan tarpeen mukaan.

Kuinka valita kaupallinen viivakoodilukija?

Yleisesti käytetään kaupallisia viivakoodilukijaa: CCD-skanneri, kannettava laserskanneri ja täyskulmainen laserskanneri.


1. CCD-skanneri käyttää valosähköisen kytkennän (CCD) periaatetta viivakoodin tulostuskuvion kuvaamiseksi ja sen purkamiseksi. Sen etuja ovat: ei akselia, moottoria, pitkä käyttöikä; halpa hinta.


CCD-skanneria valittaessa tärkeimmät ovat kaksi parametria:


Kenttäsyvyys: Koska CCD-kuvantamisperiaate on samanlainen kuin kameralla, jos haluat lisätä terävyyden syvyyttä, objektiivia on suurennettava vastaavasti, jotta CCD on liian suuri ja hankalaa käyttää. Erinomaisen CCD: n pitäisi voida lukea pitämättä kiinni viivakoodista, ja sen koko on kohtalainen ja mukava.


Tarkkuus: Jos haluat lisätä CCD-tarkkuutta, sinun on lisättävä valoherkän elementin yksikköosaa kuvantamispaikassa. Halpakustannus CCD on yleensä 5 pikseliä (pikseli), EAN: n, UPC: n ja muiden kaupallisten koodien lukeminen riittää, muiden koodijärjestelmien lukeminen on vaikeampaa. Keskialueen CCD on enimmäkseen 1024 pikseliä, ja jotkut jopa saavuttavat 2048 pikselin1, mikä erottaa viivakoodin kapeimmalla yksikköelementillä, 0,1 mm.


2.Laserkämmenlukija on yksilinjainen skanneri, joka käyttää laserdiodia valonlähteenä. Sillä on pääasiassa kahta tyyppiä pyörivä peili ja värisevä peili.


Rotarypeilityypillä tarkoitetaan nopean moottorin käyttämistä prismaryhmän kiertämiseen siten, että diodin lähettämä yksipistelaservalo muuttuu viivaksi.


Vapinapeilin valmistuskustannukset ovat alhaisemmat kuin pyörivän peilin, mutta tämän periaatteen laserpistoolilla ei ole helppoa lisätä skannausnopeutta, joka on yleensä 33 kertaa sekunnissa.


Laserskanneria valittaessa kaupallisille yrityksille tärkeintä on kiinnittää huomiota skannauksen nopeuteen ja tarkkuuteen, ja terävyyden syvyys ei ole avaintekijä. Koska kun terävyyden syvyys kasvaa, tarkkuus pienenee huomattavasti. Erinomaisella kädessä pidettävällä laserskannerilla pitäisi olla korkea skannausnopeus ja korkea resoluutio kiinteän terävyysalueen sisällä.


3. Täyskulmainen skanneri on viivakoodinlukija, joka taittaa laserdiodin tai useiden skannauslinjojen lähettämän laservalon optisen järjestelmän kautta. Päätarkoitus on vähentää viivakoodien kohdistamista, kun maksunsaaja kirjoittaa viivakooditiedot. Skannaa linjakuvion jakauma:


1. Yhdessä suunnassa on useita yhdensuuntaisia ​​viivoja


2. Tiettyyn pisteeseen kulkee useita skannauslinjoja


3. Tietyllä alueellisella alueella olevien pisteiden tulkintatodennäköisyys on yleensä yhdenmukainen


Yli kolmen pisteen täyttävien täyskulmaisten skannerien on oltava kauppiaille suositeltava viivakoodinlukijasovellus.


Ota meihin yhteyttä

Angela

sales07@syble.cn

WeChat / whatsapp / skype: +86-18588586527Hot Tags: 1D laserviivakoodilukija 2.4G-muisti, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like