Kannettava 1d-viivakoodilukija

Helppo ja nopea anturin kalibrointi ohjelmiston avulla XB-2178G-viivakoodilukija Tämä kämmenlaite voidaan kytkeä vain tietokoneeseen USB: n kautta. Se on yhteensopiva PreSens Measurement Studio 2: n, PreSens Device Configurator ja EOM-STS Pro -ohjelmistojen kanssa. Kytke PreSens-mittauslaite tietokoneeseen ja ohjelmistoon ja kalibroi anturit yhdellä nopealla viivakoodiskannauksella. Ohjelmisto siirtää uudet kalibrointitiedot laitteelle. Kämmenlaite XB-2178G-viivakoodilukija nopeuttaa kalibrointiprosessia huomattavasti, koska tietoja ei tarvitse syöttää manuaalisesti, ja lukuisat anturit voidaan kalibroida nopeasti.

Tuotetiedot

Kuvaus

Viivakoodilukija XB-2178G Syble on kytkettävissä tietokoneisiin lukemaan 1D-viivakoodeja vähittäiskaupan ja varaston sovelluksia varten. Dekoodausominaisuudet: Lukee 1D- ja GS1 DataBar -sybolit. Jotta voit käyttää sitä, sinun on oltava yhteydessä tietokoneeseen USB-portilla, skanneri asennetaan automaattisesti.

MallinumeroXB-2178G
Suorituskykyparametrit
Valonlähteet650nm laser (turvallinen näkyvä laserdiodi)
Tuetut symbolitEAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE93, CODE128, EAN128, Codebar, Industrial 2/5, Interleave 2/5, Matrix 2/5, MSI, Kiinan postinumero ja kaikki 1D-viivakoodit op
Skannauksen tyyppiYksittäinen laser
Skannausnopeus≥200times / s
SkannausmenetelmäManuaalisesti / automaattinen induktiivinen / peräkkäinen skannaus (valinnainen)
SkannauskulmaSuunta 55 °, kierto 30 °, nousu 65 °
tarkkuus≥3mil
Skannauskentän syvyys10-280mm (0,33, PCS90%)
VirheasteAlle 1/5 miljoonaa
KäyttöliittymäUSB-HID, USB-COM, RS232
Fyysiset parametrit
Mitat102mm * 71mm * 177mm


Ominaisuus

· Yksittäinen laser


· Valonlähteet: 650 nm laser


· Skannausnopeus saavuttaa 150 kertaa sekunnissa


· Bite-virheaste on alle 1/5 miljoonaa


· USB-HID, USB-COM, PS2, RS232 voidaan käyttää


· Hyvä vakaus, sopii moniin kaupallisiin käyttötarkoituksiin ja teollisuus


· ARM 32-bittinen suoritin tukee


· Korkearesoluutioinen skannausmoottori, suurempi resistiivisyys ABS + -tietokoneellahakemus

barcode scanner applications

Yrityksen esittely

Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., LTD sijaitsee kohteessa Guanzhou. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut RGG-vahvistimeen, automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon.

Olemme ammattimainen valmistamaan ja suunnittelemaan viivakoodilukijaa vahvoilla RGG-vahvistimilla. Tiimillämme on keskimäärin monta vuotta' työkokemus viivakoodien tunnistamiseen.

Päätuotteet kattavat 1D / 2D-viivakoodilukijan, 1D / 2D-skannausmoottorin, langallisen / langattoman skannerin, tuotteen laatu on kansainvälisen standardin mukainen.

Viivakoodilukijamme ovat olleet laajalti käytössä monilla teollisuudenaloilla, kuten meillä auto-, elektroniikka-, maksu- jne.

Yrityksemme kehittyy nopeasti, joten etsimme luotettavaa ja pätevää yhteistyökumppania ympäri maailmaa avaamaan lisää markkinoita


Ottaa yhteyttä

Väkijoukkoile: 86-18520207937

Wechat / Whatsapp: 18520207937

Verkkosivusto: www.syble.cn

liittyyJulkaisussa: Bobo YeungHot Tags: kannettava 1d viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, osta, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like