1D-viivakoodilukija käyttää ja sovittaa nopeasti

Syble XB-2058, 1D-laserlaitteella varustettu kannettava viivakoodilukija, 650nm laser (turvallinen näkyvä diodi) .Se on hyvä skannaustehokkuus vähintään 150 kertaa sekunnissa.Varmistaen useita 3 metrin putouksia betoniin.

Tuotetiedot

Tuote-esittely


Syble XB-2058, 1D yhden langallisen langallisen, kädessä pidettävän viivakoodinlukija, 650nm laser (turvallinen näkyvä diodi) .Se on hyvä skannaustulos vähintään 150 kertaa sekunnissa.Käytä ja sovi 1D-laserviivakoodinlukijaa, liitä ja pelaa moninpuolisesti 3 metriä putoaa betoniin.

1D laser barcode Reader


ominaisuudet

Tulkitse erilaisia ​​1D-koodeja korkearesoluutioisella laserskannauskoneella

Plug and play, helppo asentaa, ja sitä voidaan käyttää nopeasti muiden toimistolaitteiden kanssa

Niinkin alhainen virhesuhde kuin 1/5 miljoonaa kertaa, tarkka ja tarkka

Kestää 3 metriä vapaata pudotusta monta kertaaSovellusalueet

Käytetään pääasiassa liike-, kauppa-, monopoli-, logistiikka-, varastointi- ja muilla aloilla.määrittely


Mallinumero

XB-2058
Suorituskykyparametrit
Valonlähteet650nm laser (turvallinen näkyvä laserdiodi)
Tuetut symbolit

EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE93, CODE128, EAN128, Codebar, Industrial 2/5, Interleave 2/5, Matrix 2/5, MSI, Kiinan postinumero ja kaikki 1D-viivakoodit op

Skannauksen tyyppiYksittäinen laser
SkannausmenetelmäManuaalisesti / jatkuva / automaattinen induktiivinen skannaus (valinnainen)
SkannauskulmaSuunta 55 °, kierto 30 °, nousu 65 °
tarkkuus≥3mil
Skannauskentän syvyys10-280mm (0,33, PCS90%)
VirheasteAlle 1/5 miljoonaa
KäyttöliittymäUSB-HID, USB-COM, PS2, RS232
Fyysiset parametrit
Mitat83mm * 70mm * 172 mm
Paino203g
materiaaliABS + PC
Kaapelin pituus1.8M
Ympäristöparametrit
Käyttölämpötila-20℃~50℃
Säilytyslämpötila-40℃~70℃
Suhteellinen kosteus5% ~ 95% (ei-tiivistyvä)
Sähköiset parametrit

JänniteDC5V ± 1%
nykyinen85mA (Operating)


Yrityksen tiedot


Xunbao Electronics Technology Co, Ltd joka sijaitsee Kantonissa. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon R GG; Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia mielihyviä ja runsas työkokemus.


Yrityksellämme on GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti, jonka kaikki tuotteet ovat sertifioitu CE ja RoHS, FCC. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden hallinta- ja myyntikokemusta, sillä on myös nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Vuosien kuluessa noudatamme GG-tarjousta; laatu ensin, luottotiedot ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen GG-tarjous ; markkinoiden kehityksen toimintaperiaatteet.

Lähivuosina Syble Tech vakiinnuttaisi sen maailmanluokan ammattilaisten viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.qr Barcode Scanner


Todistus

Handheld barcode scanner


palvelumme


1.Laatuvarmistetut tuotteet ja nopea ja tarkka palvelu ennen ja jälkeen myynnin

2. Ammattimainen viivakoodilukija tehdas kokeneiden ammattilaisten kanssa

3. täydelliset kokoelmatuotteet, jotka sisältävät laserin, lineaarisen viivakoodinlukijan, 2D-kiinteän ja langattoman viivakoodinlukijan ja Omni-viivakoodilukijan, se on paras yhden virtakoodinlukijan toimittaja.Messut

syble barcode scanner


Kolme viivakoodilukijan skannausmenetelmää ja edut:


Yleisiä viivakoodiskannausmenetelmiä ovat: CCD-viivakoodilukija, laserkämmenlukija ja täyskulmainen laserskanneri. CCD-viivakoodinlukija käyttää valosähköisen kytkennän (CCD) periaatetta viivakoodin tulostuskuvion kuvaamiseen ja sen purkamiseen.


Edut: Ei akselia, moottoria, pitkä käyttöikä; halpa hinta.


Valinta: Kun valitset CCD-viivakoodilukijaa, tärkeimmät ovat kaksi parametria: Kentän syvyys


Koska CCD-kuvantamisperiaate on samanlainen kuin kameralla, jos haluat lisätä kentän syvyyttä, objektiivia on suurennettava vastaavasti, mikä tekee CCD: stä liian suuren ja hankalan toimiakseen. Erinomaisen CCD: n pitäisi voida lukea pitämättä kiinni viivakoodista, ja sen koko on kohtalainen ja mukava.


Tarkkuus: Jos haluat lisätä CCD-tarkkuutta, sinun on lisättävä valoherkän elementin yksikköosaa kuvantamispaikassa. Halpakustannus CCD: t ovat yleensä 5 pikseliä. Riittää, kun luet kaupallisia koodeja, kuten EAN ja UPC. Muiden koodien lukeminen on vaikeampaa. Keskialueen CCD on enimmäkseen 1024 pikseliä, ja jotkut jopa saavuttavat 2048 pikselin1, mikä erottaa viivakoodin kapeimmalla yksikköelementillä, 0,1 mm.


Kädessä pidettävä laserskanneri on yksirivinen skanneri, joka käyttää laserdiodia valonlähteenä. Sillä on pääasiassa kahta tyyppiä pyörivä peili ja vapinapeili.


Laserviivakoodilukijaa valittaessa kaupallisille yrityksille tärkeintä on kiinnittää huomiota skannausnopeuteen ja tarkkuuteen, eikä syväterävyys ole keskeinen tekijä. Koska kun terävyyden syvyys kasvaa, tarkkuus pienenee huomattavasti. Erinomaisella kädessä pidettävällä laserskannerilla tulee olla suuri skannausnopeus ja korkea resoluutio kiinteän terävyysalueen sisällä.


Täyskulmainen viivakoodinlukija on viivakoodinlukija, joka taittaa laserdiodin tai useiden skannauslinjojen lähettämän laservalon optisen järjestelmän kautta. Päätarkoitus on vähentää maksunsaajan työtä viivakoodin kohdistamisessa viivakooditietoja syötettäessä. Linjan plakin jakauma:


1. Yhdessä suunnassa on useita yhdensuuntaisia ​​viivoja;


2. Tiettyyn pisteeseen kulkee useita skannauslinjoja;


3. Tietyllä alueellisella alueella olevien pisteiden tulkintatodennäköisyys on yleensä yhdenmukainen.


1D laser barcode scanner

Hot Tags: 1d laser viivakoodilukija käyttää nopeasti ja sopusoinnussa, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like