1D-viivakoodilukijanopeus

XB-S20 1D -viivakoodinlukija, yhden laserviivakoodinlukija.Uusi dekoodauspiiri erilaisten 1D-koodien tulkitsemiseksi, nopea skannausnopeus vähintään 150 kertaa sekunnissa .Skannaa 1D-ryppy ja raaputusviivakoodi .Helppo käyttää kaapelia, iso ääni skannaa viivakoodi.

Tuotetiedot

Tuote-esittely


XB-S20 1D -laserviivakoodinlukija, yhden laserviivakoodinlukija.Uusi dekoodauspiiri erilaisten 1D-koodien tulkitsemiseksi, nopea nopeushaku vähintään 150 kertaa sekunnissa. Skannaa 1D-ryppy ja raaputusviivakoodi.


1D Barcode ScannerTekniset tiedot:

1D barcode scanner

Ominaisuudet:

Uusi dekoodauspiiri erilaisten 1D-koodien tulkitsemiseksi

Plug and play, helppo asentaa, ja sitä voidaan käyttää nopeasti muiden toimistolaitteiden kanssa

Niinkin alhainen virhesuhde kuin 1/5 miljoonaa kertaa, tarkka ja tarkka

Kestää 3 metriä vapaata pudotusta monta kertaa

Yrityksen tiedot


Xunbao Electronics Technology Co, Ltd joka sijaitsee Kantonissa. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon R GG; Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia mielihyviä ja runsas työkokemus.


Xunbao-tekniikan perusti ryhmä Kiinan&# 39: n ensimmäisiä viivakoodiskannauslaiteinsinöörejä vuonna 2006 ja sen rekisteröity pääoma oli 850 000 USD. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaiseksi viivakoodilukijaan, jolla on yli 96 työntekijää. Sen pääkonttori on jopa 600 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän asti Xunbbaon vuotuinen tuotantokapasiteetti oli 200 000 kpl.

Yrityksellämme on GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti, jonka kaikki tuotteet ovat sertifioitu CE ja RoHS, FCC. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden hallinta- ja myyntikokemusta, sillä on myös nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Vuosien kuluessa noudatamme GG-tarjousta; laatu ensin, luottotiedot ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen GG-tarjous ; markkinoiden kehityksen toimintaperiaatteet.

Lähivuosina Syble Tech vakiinnuttaisi sen maailmanluokan ammattilaisten viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.


.jpg

OEM-palvelu

1.Paras joustavuus vastaamaan asiakkaiden erilaisia ​​vaatimuksia.

2.Vastuullisuus ja tehokkuus asiakkaiden tarpeiden tyydyttämisessä.

3.Nopeammat toimitusajat ja koko myynnin seuranta.

4.Laatuvarmistetut tuotteet ja nopea ja tarkka palvelu ennen ja jälkeen myynnin

5. Ammattimainen viivakoodiskanneritehdas kokeneiden ammattilaisten kanssa

6. täydelliset kokoelmatuotteet, jotka sisältävät laserin, lineaarisen viivakoodinlukijan, 2D-kiinteän ja langattoman viivakoodinlukijan ja Omni-viivakoodilukijan, se on paras yhden virtakoodinlukijan toimittaja.

7.Erittäin tyytyväinen myynti menee eteenpäin ja huoltopalveluihin.
Pakkaustiedot


Pakkaus:

SYBLE-viivakoodilukija vakiopaketti
1 x kädessä pidettävä viivakoodilukija

1 x USB-liitäntäkaapeli
1 x englanninkielinen käyttöohje
1 x takuukortti

portti:

GUANGZHOU (meritse, lentokoneella tai pikapostilla, FEDEX, UPS, DHL, ARAMEX ...)

Läpimenoaika:7 ~ 15 työpäivää tilauksen mukaan.


sertifioinnit

__2

Ohje

Kysymys 1: mikä on tämän langattoman viivakoodilukijan työskentelytaajuus?

Sen toimintataajuus on 2.GHz

Kysymys 2: Annosteleeko tämä langaton laserviivakoodilukija offline-toimintoa?

Kyllä, tämä langaton laserskanneri offline-tilassa

Kysymys 3: Kuinka kauan akku voi toimia?

Täyteen lataamisen jälkeen viivakoodilukija voi jatkuvasti työskennellä yli 6 tuntia

Q4: Onko yrityksesi kauppayhtiö?

Olemme ammattimainen viivakoodilukija, jolla ei ole kauppaa

Q5: mikä on laatupolitiikkasi myynnin jälkeen?

Langattoman viivakoodilukijan takuu on 2 vuotta ja kaapelin kuusi kuukautta


Viivakoodiskannerin hankintavihjeitä eri toimialoille


cheap 2d barcode  reader

1. Valinta valmistuksessa


Teollisuusympäristöllä on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Viivakoodilukijan tarkkuutta ja lukunopeutta koskevat vaatimukset ovat erittäin korkeat. Samanaikaisesti niillä on myös erittäin korkeat vaatimukset pöly-, vedenpitävälle roiske- ja pudotustasolle. Sujuva käyttö lämpötila-alueella.


Skanneria käytetään teollisuudessa kerätä viivakooditietoja tuotantoprosessin aikana ja suorittamaan tilastollinen analyysi ja käsittely tiedonkeruun kautta. Valmistusteollisuus on jaettu raskasteollisuuteen ja kevyeen teollisuuteen, erillisvalmistus ja jatkuva valmistus. Valmistuslaitoksella ja valmistusprosessilla on omat piirteensä. Valmistajien tulisi valita sopiva viivakoodilukija tai tiedonkeruu omien olosuhteidensa mukaan. .


2. Vähittäiskaupan valinta

Vähittäiskaupan asiakkaat ovat huolestuneimpia skannauksen laadusta ostaessaan viivakoodilukijaa. He myös harkitsevat, onko viivakoodinlukija nopea ja herkkä, korkea tunnistusaste ja korkea kustannustehokkuus, onko sillä kyky skannata vaurioituneita tai värjätyt viivakoodit ja kevyt Helppo käyttää ja ylläpitää.


Esimerkiksi nopea skannaus supermarketin kassakäyttöolosuhteissa voi tuoda asiakkaille paremman kokemuksen, joten he asettavat korkeampia vaatimuksia viivakoodilukijoiden skannaustarkkuudelle. Viivakoodilukijaa vaaditaan skannaamaan huonosti tulostetut ja vahingoittuneet viivakoodit. Joidenkin skannerien laajennettu terävyys antaa kassalle mahdollisuuden skannata kohdeviivakoodi helposti kerrallaan huolehtimatta skannaussuunnasta ja viivakoodien tulostuslaadusta, mikä säästää paljon aikaa ja tuo asiakkaille suurimman asiakaskokemuksen. Käytetty varastokone vähittäiskaupan varastossa vaatii suurimman etäisyysskannauksen. Varaston erityinen hyllytopografia asettaa korkeammat vaatimukset skannausterminaalin etäisyydelle.3. Logistiikka-alan valinta


Logistiikkateollisuudessa tavaroiden skannaukseen käytetty viivakoodinlukija vaatii nopean skannausnopeuden ja oman virransyötön. Valmiusaika on pitkä. On parasta, että teline on ladattavissa. Lisäksi viestintäetäisyyden on oltava suhteellisen pitkä, sillä on vahva häiriöiden vastainen kyky ja tuotetunnistusosoitin.


Automaattisen tunnistamisen tuotteiden käyttö logistiikkateollisuudessa on jaettu sisä- ja ulkoympäristöihin. Sisätiloissa varaston erityisluonteen vuoksi asetetaan korkeat vaatimukset skannausnopeudelle ja kyvylle säätää etäisyyttä. Käyttäjät voivat valita varastokoneen, joka täyttää standardipohjaiset ympäristövaatimukset omien tarpeidensa mukaan maksimoidaksesi tehokkuuden.4. Lääketieteellisen teollisuuden valinta'


Lääketieteellinen teollisuus vaatii viivakoodilukijalle vankeamman kotelon puhdistusaineiden ja muiden kemiallisten reagenssien eroosion estämiseksi, minimoimalla viivakoodien lukemiseen tarvittava työmäärä ja aika sekä auttamalla potilaita parantamaan käyntien tehokkuutta ja tarkkuutta.

Lääketieteellisiä mobiileja esineiden Internet-päätelaitteita käytetään laajalti eri aloilla, kuten siirrettävien sairaanhoitajien työasemissa, avohoidon infuusion hallinnassa, lääkäripartion osaston hallinnassa, kirurgisen instrumentin hallinnassa, lääkkeiden jakelun hallinnassa ja sairaalan omaisuuden hallinnassa.Lääketieteellisen teollisuuden valitsema viivakoodinlukija tarvitsee ergonomisen suunnittelun, joka on mukava tuntea, erittäin kevyt ja kannettava ja laite on kevyt, sopiva lääketieteen henkilöstön liikkuvalle toiminnalle; lääketieteellisessä teollisuudessa käytetyt viivakoodilukijat ja mobiilit datapäätteet yleensä omaavat teollisuuden&# 39: n ensimmäisen antibakteerisen kotelon, tekevät lääkintähenkilökunnalle käytön turvallisempaa, välttämään ristiinfektioita, sopivat paremmin lääketeollisuuden sovelluksiin.


Yllä on viivakoodilukijan osto-taidot. Xiaobian muistuttaa sinua yhdistämään todelliset tarpeesi ostaessasi viivakoodilukijaa. Ensinnäkin, sinun on näytettävä skannattu viivakoodijärjestelmä, onko kyseessä yksi- tai kaksiulotteinen viivakoodi; katso omat käyttötavat, oletteko tottuneet käsin skannaamaan vai mieluummin langattoman tiedonsiirron skannaustapaa; harkitse sitten, onko skannausympäristöllä erityisiä vaatimuksia viivakoodinlukijalle, kuten viivakoodinlukijan tarkkuus ja lukunopeus, vai onko se pöly- ja vesitiivis roiske- ja pudotustaso jne .; viimeinen on yhdistää oma budjetti ja valita kokonaisvaltaisesti viivakoodinlukija, joka on sinulle kustannustehokkain.

Hot Tags: 1D-viivakoodilukija, nopea nopeus, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like