Laserviivakoodilukija 1D, erittäin herkkä automaattinen skannaus

XB-2108 on kestävä teollinen USB-viivakoodilukija, jota käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla, kuten logistiikka, terveydenhuolto, myyntipisteiden kassat, lähikaupat jne.

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus:


XB-2108 on vankka teollinen USB-viivakoodilukija, jota käytetään laajalti eri aloilla, kuten logistiikassa, terveydenhuollossa, myyntipisteiden kassalla, lähikaupoissa jne. se voi seistä monta kertaa 3 metriä pudottua betoniin, sen teollisuuden kestävä muotoilu tekee siitä myös sopivan teollisuuskäyttöön .tämä USB-viivakoodilukija on myyntituote NO.1, tähän päivään mennessä olemme myyneet yhteensä yli 100 kt: n yksikön korkea ja vakaa suorituskyky auttaa meitä saada kuuluisa maine asiakkaidemme ja markkinoiden kautta


1d laser barcode scanner Xunbao

handheld android scanner 1d

määrittely

Mallinumero

XB-2108C

Suorituskykyparametrit

Valonlähteet

650nm laser (turvallinen näkyvä laserdiodi)

Tuetut symbolit

EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE93, CODE128, EAN128, Codebar, Industrial 2/5, Interleave 2/5, Matrix 2/5, MSI, Kiinan postinumero ja kaikki 1D-viivakoodit op

Skannauksen tyyppi

Yksittäinen laser

Skannausnopeus:

≥300 kertaa / s

Skannausmenetelmä

Manuaalisesti / automaattinen induktiivinen / peräkkäinen skannaus (valinnainen)

Skannauskulma

Suunta 55 °, kierto 30 °, nousu 65 °

Tarkkuus

≥3mil

Skannauskentän syvyys

0-280mm (0,33, PCS90%)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID, USB-COM, PS2, RS232

Fyysiset parametrit

Mitat

102mm * 71mm * 177mm


Ominaisuudet:

1.Rugged tarpeeksi teollisuuskäyttöön

2.Moneli kertaa 3m pudota betoniin

3. Korkea vakaa suorituskyky ja teollisuussuunnittelu

4.It helppo kytkeä ja pelata

5. Tuki manuaalisesti / automaattinen induktiivinen / peräkkäinen skannaus


hakemus

1d laser scanner application


Yrityksen tiedot


Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., LTD sijaitsee Luogangin alueella, Guangzhoun kaupungissa. Olemme korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon. Meillä on ammattitaitoinen tekninen ryhmä, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivinen henki ja runsas työkokemus. Yrityksemme perusti Kiinan viivakoodiskannauslaitteiden suunnittelijoiden ryhmä vuonna 2013 rekisteröityllä pääomalla. USD 85 000. Usean vuoden kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet ammattimaisiksi viivakoodilukijoiden toimittajaksi, jolla on yli 96 työntekijää.

 

Pääkonttorimme pinta-ala on 300 neliömetriä ja työpajan pinta-ala on lähes 1000 neliömetriä. Tähän mennessä viivakoodilukijamme vuotuinen tuotantokapasiteetti on saavuttanut jopa 200 000 kpl. Meille on annettu GB / T (ISO9001: 2008) -sertifikaatti kaikilla tuotteilla, jotka on sertifioitu CE-, RoHS- ja FCC-sertifikaateilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja myynnistä, ja meillä on nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi.

 

Olemme vuosien ajan noudattaneet "laatua ensin, luotto ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen" toimintaperiaatetta. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen edullisin hinnoin. Käyttöönoton jälkeen kädessä pidettävät viivakoodilukija, monisuuntainen viivakoodilukija, langaton viivakoodinlukija, laserviivakoodilukija ja suuri investointi ovat kehittäneet uusia tiedonkeruulaitteita, joilla on esimerkiksi 1D- ja 2D-viivakoodinkeruu, RFID-lukeminen, tietokone ja 3G-mobiili puhelin. Olemme saavuttaneet erittäin korkean tunnustuksen eri markkinoilla. Tuotteitamme käytetään laajasti teollisuudessa, kaupassa, verotuksessa, maanpuolustuksessa, kuljetuksissa, rahoituksessa, terveydenhuollossa ja postisektoreissa. Lähivuosina me perustaisimme meidät maailmanluokan ammattimaiseksi viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.
Palvelumme


1. Teemme parhaamme palvellaksemme kutakin asiakastamme parhaamme mukaan. Hyvitämme sinulle tuotteista, jotka palautetaan mistä tahansa syystä 7 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Täysi palautus maksetaan, jos tavarat palautetaan alkuperäisessä kunnossaan.

 

Tavaroita, jotka ovat vaurioituneet tai puuttuvat komponentit, ei palauteta. Ostajat vastaavat kuljetuksen palauttamisesta asianmukaisilla pakkauksilla. Palautamme maksun välittömästi vastaanotettuamme palautuslähetyksen.

 

2. Tarjoamme yhden kuukauden vaihto- ja 12 kuukauden ylläpitotakuun. Tuotteet voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana tai säilyttää ensimmäisen vuoden ajan. Ostajat vastaavat vain takuutuotteiden palautuskustannuksista. (Useimmissa tapauksissa ostajan on palautettava vain ongelmakomponentit eikä koko paketti.)

 

Varmista ennen tavaroiden palauttamista, että saat (myyjän) palautusosoitteemme ja kirjoita ”lahja” toimitustiedotteelle. Käytä säännöllistä postipalvelua ja lähetä meille seurantanumero. Heti kun saamme tavarat, korjaamme tai vaihdamme ne ASAP.

 


Pakkaus


Pakkaus :

SYBLE-viivakoodilukija vakiopaketti
1 x kädessä pidettävä viivakoodilukija

1 x USB-liitäntäkaapeli
1 x englanninkielinen käyttöohje
1 x takuukortti

Portti :

GUANGZHOU (meritse, lentokoneella tai pikapostilla, FEDEX, UPS, DHL, ARAMEX ...)

Läpimenoaika :   7 ~ 15 työpäivää tilauksen mukaan.
sertifiointi

1563441365(1)


Ota meihin yhteyttä

Skype / WeChat / Whatsapp: 8618588586527

sales07 (at) syble.cn

barcode scanner Xunbao

Hot Tags: laser viivakoodilukija 1d erittäin herkkä automaattinen skannaus, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää