Lineaarinen kuvanskanneri

1D-lineaarikuvaimen viivakoodinlukija Perustuu maailmankuulujen Voyager-sarjojen perintöön, syliskanneri Yhden kulun lineaarinen kuvansiirtoskanneri tarjoaa erinomaisen kokeilun toimituksesta ja lineaaristen viivakoodien aggressiivista lukemista.

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus:


Perustuen maailmankuulujen Voyager- skannerisarjojen sarjaan, syble-skanneri Single-pass Linear Imager -skanneri tarjoaa erinomaisen kokeilun toimituksesta ja lineaaristen viivakoodien aggressiivista lukemista.

 

Tämä plug and play -skanneri sisältää moniliitäntämallin, jossa on automaattinen rajapinnan tunnistus. Liitä vain kaapeli isäntäjärjestelmään, ja 1d ccd-viivakoodilukija määrittää itsensä automaattisesti sopivaan käyttöliittymään, lyhentäen asennusprosessia. Käyttäjille, jotka vaativat handsfree-skannausta, jalusta voidaan koota nopeasti ja helposti

 

CCD-viivakoodilukija edustaa seuraavaa sukupolvea 3D-skannauksessa ja perustuu kaikkien aikojen suosituimpaan skanneriin, 1d-skanneriin. Saat saman skannerin luotettavuuden ja ergonomian yhdistettynä parannettuihin ominaisuuksiin, kuten laaja valikoima ja tuki mobiileille viivakoodeille. Luokan parhaimmalla lineaarikuvaimellamme voit luottaa vertaansa vailla olevaan skannaustehokkuuteen jokaisessa viivakoodissa, joka kerta.

 

 

Ominaisuus

  

Automaattinen rajapintojen havaitseminen: Tukee kaikkia suosittuja rajapintoja yhdessä laitteessa, korvaamalla aikaa vievä ohjelmointiviivakoodien skannausprosessi automaattisella rajapinnan tunnistuksella ja konfiguroinnilla

 

CodeGate-tekniikka: Antaa käyttäjille varmistaa, että haluttu viivakoodi skannataan ennen datan lähettämistä, joten skanneri on ihanteellinen käytettäväksi valikkoskannaussovelluksissa.

 

Erinomainen kokemus pakkauksesta: Yksinkertaistaa asennusta nopeasti ja helposti jalustan kokoonpanolla; automaattinen jalustan havaitseminen ja konfigurointi; lisää läpäisykykyä todellisen objektin tunnistamisen avulla

 

Ergonominen muotoilu: sopii mukavasti useimpiin käsiin, vähentäen käyttäjän väsymystä skannausintensiivisissä sovelluksissa

917(920)

 

Pakkaus:

1x 1d viivakoodilukija

1x USB-kaapeli

1x käyttöohje

1x jalusta (valinnainen)

917详情_08


Takuu:

2 vuosi.

Palvelumme :

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille viesti. Koska aikavyöhyke on erilainen, vastaamme kysymyksiisi 24 tunnin sisällä.

 

Laivaus:

Toimitamme tämän tuotteen maailmanlaajuisesti postin, postin, pikakuljetusten, lentokuljetusten, merikuljetusten jne. Kautta.

  

Jos valitset pikakuljetuksen, voimme lähettää DHL: n, UPS: n, FedExin tai EMS: n välityksellä nopeana toimituksena. Tämä toimituspalvelu on nopea ja myös kallis. Se kestää yleensä 5 ~ 10 työpäivää, mukaan lukien myös vientiä koskeva tulli-ilmoitus.

 

Jos ostat irtotavarana, voit valita lentoliikenteen tai merikuljetuksen. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä myös irtotavarana.

 

Huomautukset:

Varmista, että toimitusosoite on oikea, kun suoritat maksua. Puhelimesi EI. on myös erittäin tärkeä pakettien toimittamisessa. Emme ole vastuussa tavaran menetyksestä väärän tai toimittamattoman osoitteen takia.

Ostajat vastaavat lähetys- ja tuonti- / myyntiveron paikallisista käsittelymaksuista maassasi / maassasi, jos sellaista on.

 

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ:

Jos tilauksesi on vastaanotettu, mutta se ei ole mitä tilasi, tai esineelläsi on valmistajan virhe, ota meihin yhteyttä 7 työpäivän sisällä. Jos se osoittautuu väärään tuotteeseen tai valmistajavirheeseen, lähetä tuote takaisin, niin lähetämme sinulle korvauksen ilmaiseksi tai palautamme sinulle korvauksen. Ostajan on maksettava palautusmaksu. Ota minuun yhteyttä ennen kuin lähetät tuotteen takaisin, oikea toimitusosoite on vahvistettava. Varmista, että tuote palautetaan hyvässä kunnossa alkuperäispakkauksen mukana.

photobank (1)

Hot Tags: lineaarinen kuvanskanneri, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää