Kannettava CCD-viivakoodilukija

Sisällytetty sydämen edistyneimpiin dekoodaustekniikoihin, se tunnistaa suurimman osan markkinoiden suosituimmista 1D-viivakoodeista, mukaan lukien GS1 ja DataBar, ja niiden skannaustehokkuus on jopa 270, sekunnissa.

Tuotetiedot

Kuvaus :

 

Sisällytetty sydämen edistyneimpiin dekoodaustekniikoihin, se tunnistaa suurimman osan markkinoiden suosituimmista 1D-viivakoodeista, mukaan lukien GS1 ja DataBar, ja niiden skannaustehokkuus on jopa 270, sekunnissa. Kestävällä, pistoolityyppisellä muotoilulla varustetulla ccd-viivakoodilukijalla on erittäin luotettava ulkopinta, joka kestää äärimmäiset lämpötilat, iskut ja tärinän; se sisältää myös järkevän, patentoidun dekoodaustekniikan ja järjestelmäohjelmiston, jotka käyttäytyvät luotettavasti ja ennustettavasti kaikissa tilanteissa.

 

USB-kämmenlaitteen lisäksi CCD-kuvan skannaus Syble langallinen viivakoodinlukija hands free -toiminnolla varustetun jalustan tukinäytön viivakoodien automaattinen lukeminen. Tukea myös Win Xp, Win 7, Win 8, Win 10, kaikki Windows-järjestelmät, Mac, Linux ja niin edelleen. Niin kauan kuin laitteessasi on USB-portti, riippumatta siitä, mikä käyttöjärjestelmä se on.

917详情_01

Ominaisuus:

· Plug and Play, ei tarvita mitään ohjainta tai ohjelmistoa. Meidän pitäisi asettaa skanneri PC: n, Macin, Tabletin jne. USB-porttiin.

· Se tukee kaikenlaisia järjestelmiä, mukaan lukien android, Windows ,.

· Minkä tahansa asetuksen, esim. Add Prefix / SuffixIts, ulkoinen TPU-suojakotelo on kaksi kertaa paksumpi kuin vastaavat tuotteet. Kestää toistuvasti 9.84 jalkaa. (3m) putoaa betonilattiaan.

· Voit kytkeä äänimerkkien skannauksen päälle / pois päältä haluamallasi tavalla. Se voi myös kääntää voimakkaan tai pienen piippauksen.

· Tuki usean näppäimistön kielelle.

· Yhteensopiva Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa; toimii QuickBookin, Wordin, Excelin, Novellin ja kaikkien yleisten ohjelmistojen kanssa

· Tukipuhelimen näyttö. Kytke se kannettavaan tietokoneeseen, sijoitti osoittimen oikeaan ruutuun Excelissä ja skannaa viivakoodit puhelimeesi. Tallensi sinulle niin monta tuntia ja virheitä. Alle minuutti asennukseen.

 

 

Parametri

Mallinumero

XB-917

Tuetut symbolit

EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE93, CODE128, EAN128, Codebar, Industrial 2/5, Interleave 2/5, Matrix 2/5, MSI, Kiinan postinumero ja kaikki 1D-viivakoodit

skannauksen periaate:

2500 pistekuva-anturi

Skannausnopeus:

≥270 kertaa / s

Skannausmenetelmä

Manuaalisesti / Jatkuva / Automaattinen

Tarkkuus

4mil (0,1 mm)

Skannauskentän syvyys

20-330mm (0,33, PCS90%)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID, USB-COM, RS232

Suhteellinen kosteus

5% ~ 95% (ei-tiivistyvä)

Pudotus- / iskunkestävyys:

Kestää useita kertoja 1,5 metriä putoaa betoniin

Sähköiset parametrit

Jännite

DC5V ± 1%

nykyinen

85mA (käyttö)

917(920)


Tuote-esittely :
Ohje

Q1: Entä laatu?

Ammattimainen QC-tiimi ja testauskone (moottorin ikätestaus, vaijerin taivutuskone, kytkimen käyttötestaus, iskunkestävyystestaus) .Kaikki tuotteet läpäisevät CE, FCC, ROSH, FDA jne.

 

Q2: Miksi niin kilpailukykyinen?

Lähes 7 vuoden kokemuksella omistamme suuret kotimarkkinat Kiinassa. Olemme Kiinan bestsellereitä.Niin suuri määrä vähentää raaka-ainekustannuksiamme suoraan. Mitä enemmän meillä on kypsää tekniikkaa kustannusten säästämiseksi.

 

Kysymys 3: Kuinka hallita suorituskyvyn vakautta?

Otamme virtauslinjan tuotannon koko prosessoinnissa. Jokainen tuote testataan vähintään neljä kertaa ennen toimitusta.

 

Q4: Onko OEM- tai ODM-tuotteita saatavana?

Kyllä.Olemme tehtaalla suoraan. Voimme tehdä siitä vaatimuksesi.

 

Q5: Miksi asiakas valitsee meidät?

Syble tehdas tiukasti laadunvalvonta system.Prompt myynnin jälkeistä palvelua.

 

Q6: Entä tehdas?

Meillä on yli 100 työntekijää edistyneellä pölyttömällä tehtaalla. Hallitus on hyväksynyt uuden korkean teknologian yrityksen. Omistettu monia teknisiä ja suunnittelupatentteja eri ammattialoilla.


Hot Tags: kädessä pidettävä ccd-viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää