CCD-viivakoodilukija

CCD-viivakoodilukija käyttää yhtä tai useampaa LEDiä valon lähettämiseen, joka kattaa koko viivakoodin, manuaalisella ja jatkuvalla tilassa.

Tuotetiedot

Kuvaus

CCD-viivakoodilukija käyttää yhtä tai useampaa LEDiä valon lähettämiseen, joka peittää koko viivakoodin. Viivakoodikuva siirretään valodetektoririville, joista jokainen yksittäinen fotodiodi näyttelee, ja viereisen ilmaisimen havaintotulos on "musta" tai "valkoinen" kunkin nauhan tai tilan erottamiseksi viivakoodin määrittämiseksi. Toisin sanoen, CCD-lukija ei kiinnitä huomiota jokaisen "kaistaleen" tai "tyhjän" lukemiseen, vaan pikemminkin viivakoodin koko osan ja muuntaa sen sähköiseksi signaaliksi, joka voidaan dekoodata. Muihin lukijoihin verrattuna CCD-lukijat ovat halvempia, mutta sama pätee viivakoodien lukemiseen. Se painaa vähemmän kuin laserlukija eikä ole niin helposti saatavissa kuin kevyt kynä.Lisää kuviaTuotteen yksityiskohdatParametri

Mallinumero

XB-9158

Suorituskykyparametrit

Tuetut symbolit

UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8, Codabar, koodi 39, koodi 39 Täysi ASCII, Kiinan posti, Plessey , MSI, koodi 93, koodi 128, teollisuus 2/5, lomitus 2/5, koodi 11, ISBN, ISSN, koodi 32 (italialainen lääketunnus), koodi 39, laajennettu, NVE - 18, PZN, Ean-14, LOG Mars, GS1-128 ja ITF-14, SISAS, GS1Omnidirectional, GS1 Limited, Aviation25, RSS 14.

skannauksen periaate:

1500 piste ccd-kuva-anturi

Skannausnopeus:

≥270 kertaa / s

Skannausmenetelmä

Manuaalisesti / Jatkuva / Automaattinen

Tarkkuus

4mil (0,1 mm)

Skannauskentän syvyys

0-250mm (0,33, PCS90%)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID, RS232


ominaisuudet

CCD-viivakoodilukija käyttää 1500 piexl-anturia ja 32-bittistä prosessoria, jotka lukevat helposti 4mil viivakoodit ja leveät viivakoodit noin 10cm, mikä on erittäin kustannustehokasta.

Se käyttää 32-bittistä prosessoria, jonka skannausnopeus on jopa 270 kertaa sekunnissa ja skannaussyvyys 25 cm.

Siinä on 2 työskentelytapaa, manuaalinen ja jatkuva, ja viivakoodinlukijan kiinnike on valinnainen.

Se lukee 1d lineaarisia viivakoodeja mobiililaitteiden näytöistä ja paperista.

Se käyttää 1500 pikselin kuvantamistekniikkaa, tukee 4mil pieni viivakoodi ja irrotettava kaapeli on helppo vaihtaa ja vaihtaa käyttöliittymää.

Se on ergonomisesti suunniteltu maksimoimaan tuottavuus.


Sovellusalue

android handheld ccd barcode readerMeistä


Syble Barcode Scanner manufacturer


barcode scanner  manufacturer


PakkaustiedotPalvelumme


qr 1d 2d Barcode scannerOhje


Q1. Onko Guangzhou Xunbao Electronics Technology Co., Ltd valmistaja?

Kyllä, se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut 1D-, 2D- ja QR-koodeja lukevien viivakoodiskannerien ja viivakoodinlukijoiden, jotka ovat yhteensopivia iPhone-, iPad- ja Android-laitteiden, tutkimuksen ja kehityksen, valmistuksen, toimittamisen ja palvelun kanssa. Laser, USB, Bluetooth, langaton, kannettava, langaton, kannettava, tabletti, laskuri, päivittäistavarakauppa ja paljon muuta!

Q2.Onko jokaisella viivakoodilukijamallilla varastossa?

Kyllä, yleensä muutama määrä kutakin skanneria nopeaa toimitusta varten.

Q3. Hyväksytäänkö viivakoodilukijoiden näytejärjestys?

Kyllä, tervetuloa näytetilaukselle laadun testaamiseksi ja palvelumme tarkistamiseksi, mikä on hyödyllistä myös mainostamisessa.

Q4. Onko sinulla tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä?

Kyllä, QC-osasto tarkistaa jokaisen tuotantovaiheen ja valmiiden tuotteiden ennen lähettämistä.

Q5. Mikä on viivakoodilukijoiden takuupolitiikka?

Tarjoamme 1 kuukauden vaihto- ja 24 kuukauden ylläpitotakuun. Viivakoodilukija voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana, jos se on tekninen ja laatuongelma. Takuun aikana ilmainen ja nopea korjausneuvonta, ilmaiset varaosat, jos se on tarpeen uusimiseksi tai uusien viivakoodilukijoiden vaihtamiseksi seuraavassa järjestyksessä.

Ota meihin yhteyttä :

Angela

Sales07 (at) syble.cn

Mobiili / WeChat / whatsapp / skype: + 86-18588586527Hot Tags: CCD-viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like