Kannettava viivakoodilukija 1D CCD

Syvä kannettava viivakoodinlukija 1D CCD, lue kaikki 1D-koodit, langallinen kuvan viivakoodilukija parantaa tehokkaasti työtä

Tuotetiedot

Langallinen kannettava 1D-viivakoodilukija


Malli: XB-915


Sybel XB-915, on 1500 pisteen kopiokuvanäyttö. Tukee manuaalista tarkistusta / jatkuvaa tarkistusta. Lue ja kaappaa 1D-viivakoodit nopeasti ja tarkasti. Kämmenlaitteen viivakoodilukija pystyy lukemaan paperin / näytön 1D-viivakoodin. Helppo käyttää ja skannausnopeus jopa 200 kertaa sekunnissa. Sopii kaikenlaisiin pieniin ja keskisuuriin supermarketteihin, lähikauppaan, ravintolaan ja erilaisiin tavarataloihin.


915详情_01

915详情_09


Ominaisuus


-Uusi dekoodauspiiri tulkitsemaan erilaisia 1D-koodeja

- Skannaa yksiulotteinen ryppy ja raaputa viivakoodi

- Skannaa WeChat, Alipay 1D -viivakoodi

- Kestää 3 metriä vapaata pudotusta monta kertaa

- Plug and play, helppo asentaa, ja sitä voidaan käyttää nopeasti muiden toimistolaitteiden kanssamäärittely

Tuetut symbolit

UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8, Codabar, koodi 39, koodi 39 Täysi ASCII, Kiinan posti, Plessey , MSI, koodi 93, koodi 128, teollisuus 2/5, lomitus 2/5, koodi 11, ISBN, ISSN, koodi 32 (italialainen pharm-koodi), koodi 39, laajennettu, NVE - 18, PZN, Ean-14, LOG Mars, GS1-128 ja ITF-14, SISAS, GS1Omnidirectional, GS1 Limited, Aviation25, RSS 14.

skannauksen periaate:

1500 piste ccd-kuva-anturi

Skannausnopeus:

≥270 kertaa / s

Skannausmenetelmä

Manuaalisesti / Jatkuva / Automaattinen

Tarkkuus

4mil (0,1 mm)

Skannauskentän syvyys

0-250mm (0,33, PCS90%)

Virheaste

Alle 1/5 miljoonaa

liitäntä

USB-HID, RS232

Suhteellinen kosteus

5% ~ 95% (ei-tiivistyvä)

Pudotus- / iskunkestävyys:

Kestää useita kertoja 1,5 metriä putoaa betoniin

Sähköiset parametrit


Jännite

DC5V ± 1%

nykyinen

3uA (valmiustila); 120mA (käyttö)

Kuinka ostaa sopiva viivakoodilukija

Iris-skanneri KÄYTÄÄ valosähkökytkentää (CCD) viivakoodin kuvaamiseksi ja sen purkamiseksi. Sen etuja ovat: ei akselia, ei moottoria, pitkä käyttöikä; Se on halpaa. Valittaessa iiriskanneri, kaksi tärkeintä parametria ovat:


1, syväterävyys

Koska valinnaisesti kytketyn CCD-kuvan kuvausperiaate on samanlainen kuin kameralla, jos kenttäsyvyyttä halutaan kasvattaa, vastaavaa linssiä on tarkoitus suurentaa, mikä tekee iiriskannauspistoolista liian suuren helppoa käyttöä varten. Hyvän iiriskannerin pitäisi pystyä skannaamaan ja lukemaan tarvitsematta pysyä viivakooditarrassa.


2. Päätöslauselma

Jos irisiskannauspistoolin tarkkuutta on tarkoitus parantaa, kuvantamisjärjestelmän valoherkän elementin yksikköpikseliä on lisättävä. Matalahintainen sateenkaarivalon skannauspistooli on yleensä 500 pikseliä. Riittää, kun luet kaupalliset viivakoodit, kuten EAN ja UPC. Muiden viivakoodien lukeminen on vaikeampaa. Keskialueen iiriskannerissa KÄYTETÄÄN 1024 pikseliä, jotkut jopa 2048 pikseliä, ja se pystyy erottamaan viivakoodit kapeimmalla yksikköelementillä, 0,1 mm.Hot Tags: kädessä pidettävä viivakoodilukija 1d ccd, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, ostaa, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like