1 D CCD-viivakoodilukija Yksiulotteinen viivakoodilukija

XB-S 60 Uusi malli 1 D CCD-viivakoodilukija, yhden ulottuvuuden viivakoodinlukija.Korkea kustannustehokas 1 D Kädessä pidettävä viivakoodilukija , Voi skannata erilaisia ​​viivakoodeja, kuten WeChat ja Alipay .Uuden ulkonäön suunnittelu ja nopea käyttö.

Tuotetiedot

Tuote-esittely


XB-S 60 Uusi malli 1 D CCD-viivakoodilukija, yhden ulottuvuuden viivakoodinlukija.Korkea kustannustehokas 1 D Kädessä pidettävä viivakoodilukija , Voi skannata erilaisia ​​viivakoodeja, kuten WeChat ja Alipay .Uuden ulkonäön suunnittelu ja nopea käyttö.

2D barcode scanner
Yrityksen tiedot


Xunbao Electronics Technology Co, Ltd joka sijaitsee Kantonissa. Se on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut automaattisen tunnistamisen tuotteiden valmistukseen, toimittamiseen ja huoltoon R GG; Meillä on ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka harjoittaa laitteistojen suunnittelua, ohjelmistojen kehittämistä ja järjestelmien integrointia, sekä johtoryhmä, jolla on innovatiivisia mielihyviä ja runsas työkokemus.


Xunbao-teknologian perusti ryhmä Kiinan&# 39 -yrityksen ensimmäisiä viivakoodiskannauslaitteita, 2006 , joiden rekisteröity pääoma oli 850 000 dollaria. Useiden vuosien kehitystyön jälkeen olemme kasvaneet viivakoodilukijalaitteiden ammattitaitoiseksi toimittajaksi, jolla on yli 96 henkilöä. Sen pääkonttori on yhtä suuri kuin 600 neliömetriä ja työpaja käyttää lähes 1000 neliömetriä. Tähän asti Xunbbaon vuotuinen tuotantokapasiteetti oli 200, 000 kpl.


Yrityksellämme on GB / T (ISO 9001: 2008) pätevyys kaikille tuotteilleen, jotka ovat sertifioitu CE ja RoHS, FCC. Oli myös täynnä yli kymmenen vuoden hallinta- ja myyntikokemusta, sillä on myös nuori ja intohimoinen tutkimus- ja kehitysmyyntitiimi. Vuosien kuluessa noudatamme GG-tarjousta; laatu ensin, luottotiedot ensin, asiakas ensin, eheyspohjainen GG-tarjous ; markkinoiden kehityksen toimintaperiaatteet.


Lähivuosina Syble Tech vakiinnuttaisi sen maailmanluokan ammattilaisten viivakoodiskannauslaitteiden valmistajaksi.

qr Barcode ScannerPalvelumme


1. Paras joustavuus vastaamaan asiakkaiden erilaisia ​​vaatimuksia.


2. Vastuullisuus ja tehokkuus asiakkaiden tarpeiden tyydyttämisessä.


3. Nopeammat toimitusajat ja koko myynnin seuranta.


4. Laadut taatut tuotteet ja nopea ja tarkka palvelu ennen ja jälkeen myynnin


5. Ammattimainen viivakoodilukija tehdas, jolla on kokeneita ammattitaitoisia joukkueita


6 .kokoelmatuotteita, jotka sisältävät laserin, lineaarisen viivakoodinlukijan, 2 kiinteän ja langattoman viivakoodinlukijan ja Omni-viivakoodilukijan, se on paras yhden virtakoodinlukijan toimittaja.


7. Erittäin tyytyväinen myynti menee eteenpäin ja jälkipalveluihin.Ohje


K 1: Millaista tämän iPadin langattoman viivakoodinlukijan tekniikkaa? Laser vai lineaarinen?


Tämä on Laser iPad Bluetooth -viivakoodinlukija


K 2: Onko tämä Android Bluetooth-viivakoodilukija tuettu IOS: ää?


kyllä, se on yhteensopiva Android- ja IOS-laitteiden kanssaK 3: Millaista Bluetoothia käytetään tähän Wifi-viivakoodilukijaan?


otamme käyttöön uusimman edistyneen bluetoothin 4 .0 tälle tuotteelle


Q 4: Voiko yrityksesi valmistaa tämän Bluetooth-viivakoodilukijan meille?


kyllä, OEM-palvelu on saatavana


Q 5: Mikä on yrityksesi laatupolitiikka?


Viivakoodilukijalle takuu on 2 vuotta, kaapelille 6 kuukauttaEro tavallisen viivakoodinlukijan ja teollisuuden skannerin välillä

1. Viivakoodilukija ja teollinen skanneri ovat erilaisia

Teollisuudesta puhuttaessa ajamme paitsi sen suuren työmäärän myös korkeita vaatimuksia. Monimutkaisen teollisuusympäristön takia viivakoodien skannaaminen joskus voimakkaan ulkovalon alla, viivakoodien skannaaminen pitkillä etäisyyksillä tai viivakoodien tiheyden skannaaminen on suhteellisen ohut, nämä tekijät saavat tavalliset skannauspistoolit täyttämään viivakoodinkeruun erityisvaatimukset teollisuusympäristöissä, joten teollisuus skannauslaite. Vaikka tavalliset viivakoodinlukijat, kuten supermarketin viivakoodit, yleinen on EAN-13-koodi, monet tuotteet tulostetaan, viivakoodin laatu on suhteellisen selkeä ja monet on helppo skannata. Joten se voi olla tyytyväinen käyttämällä tavallista viivakoodinlukijaa. Teollisia skannauspistooleja käytetään enimmäkseen pienten etikettien ja DPM-koodien sekä metalli kaiverruskoodien skannaamiseen.


2. Viivakoodiskannerin IP-taso on erilainen

Teollinen ympäristö eroaa supermarketin ympäristöstä. Teollisuusympäristössä voi olla tekijöitä, kuten neste, isku, tärinä tai pöly. Siksi on käytettävä teollisuuslukijaa, yleensä mitattu IP-tasolla. Ja skannerin vakauden ja luotettavuuden määrittämiseksi. Päinvastoin, supermarket-ympäristössä on suhteellisen alhaiset vaatimukset skannauspistoolin IP-tasolle, eikä se ole huolissaan roiskevesistä ja niin edelleen.


3. Skannauspistoolien erilaiset hinnat

Teollisella skannauspistoolilla on korkea suorituskyky ja sen ominaisuudet ovat pudotuksenkestäviä, pöly- ja vedenpitäviä, joten hinta on myös korkea. Vaikka supermarketien skannauspistooleilla on myös tiettyjä IP-luokituksia, kustannusnäkökohtien vuoksi myös yleisesti luokitellut teollisuusluokitukset ovat alhaiset. Siksi kaupallisten supermarketien skannausaseet ovat yleensä useita satoja tuhanteen, mikä on paljon pienempi kuin teollisuudessa. Vaikka tehtaissa käytettävät teollisuuslukijat ja supermarketeissa käytettävät tavalliset skannerit ovat erilaisia, tarkoituksena on skannata ja kerätä viivakoodeja paremmin.


4. Eri laitteistojen suunnittelu

Teollisuuden viivakoodilukijan suunnittelu, pienten etikettien enemmän huomioiminen (niin suurta tarkkuutta vaaditaan), heijastava metallipinta-DPM-koodi (vaatii hyvän valonlähteen), karu ulkonäkö (ankaran työympäristön vuoksi), lyhyesti sanottuna teollisuus kohtausten käyttö Se riippuu.


Tavallisia skannausaseita käytetään enimmäkseen kauppa- ja supermarkettivarastoissa. Pienempiä ja kevyempiä paperin viivakoodeja skannataan enemmän, ja niissä ei harkita ankarien teollisuusympäristöjen käyttöä. Periaatteessa on mahdotonta skannata DPM-koodeja heijastavilta metallipinnoilta ja pieniä viivakoodeja pieniltä tarroilta.


Lyhyesti sanottuna tavalliset viivakoodilukijat ja teollisuuden skannerit valitaan ympäristön mukaan. Valintamyymälöiden ja tehtaiden skannerit ovat erilaisia ​​tuotteita, joilla on erilainen käyttö ja muotoilu, ei korkeampi hinta, sitä parempi, mutta ympäristön huomioiminen.

Hot Tags: 1 d ccd-viivakoodilukija, yhden ulotteen viivakoodilukija, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, osta, halpa, edullinen hinta

Tutkimus

You Might Also Like